Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
2481 replies to this topic

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Na neeeeeeeee.Micsoda 8-al kezdõdik ??? Na ne kimélj !!Hol ,mikor ,hogyan :) :) :)Mesélj,kiváncsi vagyok rá.Az már nagyon szép teljesítmény,de én sem panaszkodhatom a 79-et terepgumival :) :)

Hát igen terepgumival szép teljesítmény, idén a Garda tónál voltunk megnéztük a Giro d' italia pár szakaszát.
A környéken bringáztunk elõször megmásztuk a hegyet/Monte Blado/, ami nem volt egyszerû, de utána kárpótolt minket a lejtmenet.
86 volt a max, de ekkora sebességnél már eléggé parázik az ember.
Na jó8:)

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

ááááhhhh, az má megvolt de nem itthon, 8 al kezdõdik :)

Na neeeeeeeee.Micsoda 8-al kezdõdik ??? Na ne kimélj !!Hol ,mikor ,hogyan :) :) :)Mesélj,kiváncsi vagyok rá.Az már nagyon szép teljesítmény,de én sem panaszkodhatom a 79-et terepgumival :) :)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

SZééppp !!Gratula !!Látom te is küzdessz a high speed-ért :)

ááááhhhh, az má megvolt de nem itthon, 8 al kezdõdik :)

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Délelõtt úgy volt még nem is megyek ki, de aztán ugy alakult, hogy mégis
amugy Écsen voltam, felmentem a rábaringre 2x, 75,5 km/h lett a max amit ki tudtam hozni magamból:)

SZééppp !!Gratula !!Látom te is küzdessz a high speed-ért :)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Délelõtt úgy volt még nem is megyek ki, de aztán ugy alakult, hogy mégis
amugy Écsen voltam, felmentem a rábaringre 2x, 75,5 km/h lett a max amit ki tudtam hozni magamból:)

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Ha jól gondolom feltekertél a csordahajtón , majd a másik oldalon legurultál, majd balra a tábor irányába mentél, én pedig szembõl készültem megmászni a dombot egy kék országutival :), de szerintem te nem vettél észre

A második brutállejtõzés után elmentem az tábor melleti erdõbe egyet terepezni.Jól láttad.Ne haragudj,biztosan elvoltam gondolkodva,legközelebb nyugodtan kiabálj meg,biztosan megálltam volna .Megmondom õszintén lehet még veledtartottam is volna.
Szoktam néha bringásokkal találkozni,de köszönni ohne,nem tudnak,a márkáktól néha nem látnak messzebre és ugy el vannak szállva,hogy kár velük foglalkozni.Persze emelett vannak hormális,barátságosok is.
Miért nem irtad be,hogy kerülsz egyet?Veled tartottam volna.Én beírtam rámirhattál volna,azt nagyobb lett volna az élmény :) :)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Igen !!!!Miért találkoztunk ??

Ha jól gondolom feltekertél a csordahajtón , majd a másik oldalon legurultál, majd balra a tábor irányába mentél, én pedig szembõl készültem megmászni a dombot egy kék országutival :), de szerintem te nem vettél észre

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Norok999!
ma voltál a brutál lejtõn délután 3 körül?

Igen !!!!Miért találkoztunk ??

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Norok999!
ma voltál a brutál lejtõn délután 3 körül?

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
Ati46 Javíts ki ha tévedek,de nem téged láttalak ma 19:00 körül a Csordahajtoi emelkedõn??Egy gyönyörû Merida jött velem szembe,ismerõs volt,mint itt a képeden .Nekem egy picur volt a kezemben ,gyalog voltunk és mellettem volt az asszoyom.Elvittem nekik is megmutatni ezt az említésreméltó emelkedõt.
Legurultál,majd pedig visszafordultál.Ha tényleg te voltál legközelebb rádköszönök,a mostaniért meg ne haragudj.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
Elvoltam a Csordahajtoi lejtön,minden elismerésem.Köszönöm a tippet.Bár ezzel kezdtem volna.A rekordomat sikerült feljebbemelni 79 km/h-ra,lehetett volna több is de sajnos elfogyott az áttétel :).79 km/h 5 s-on keresztül KIRÁLY.Ha tudjátok probáljátok ki.Hatalmas.A macskaköves rész meg némi commentet érdemel.Rendesen feltérképeztem hogy melyik részére érdemes rámenni és melyik irányba repülni utánna tovább,hát persze hogy mikor felgyorsultak az események teljesen másképp alakult minden :D:D.Köszönöm a figyelmeztetést amit korábban mondtál Ati46,így óvatosabbb voltam.Olyan szinten eldobott hogy csak kamilláztam a levegõben :D.Zakozás nem lett köszönhetõ a full telonak.Dolgozott rendesen.Ha nem nyelte volna el ezt a komolyabb ütést nem is tudom mi lett volna.Lelassitottam 65-re és talán ez volt a megfelelõ döntés.Második probálkozásnál minden simán ment,nem voltak meglepetések de 79 km/h fölé nem sikerült mennem.Majd talán legközelebb.Csináltam videót is,de most a kamerát a mellkasomra tettem és primán felvettem az izmos lában speedelését.Erre a kamerabeállításra még valamit ki kell találnom.

Egyébként slippy köszi a cuccot. :)Nagyon király.Szebb képet adott mint a kollegámé a mulkorin.Csak még ezt a felfüggesztést ki kell talánom.
Készítettem több vidit is de mindegyiken csak a stucnim ,az elsõtelom meg a lábam látszik.Nics használható anyag.Majd lesz,addig ugysem nyugszom.:) :)

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Nem vészes az a Csordahajtó.
Igaz többször mentem felfelé rajta, mint lefelé, azt sem montival, hanem van 1 szar trekingem, 8bárral szoktam gurulni, vicc hátsó küllõvel, és jópárszor átrongyoltam már a macskaköves részen, igaz ésszel.
Az a jó benne, hogy amikor lefelé gurulsz, nem látni a kanyartól a szar részt :D:D:D:D

Most néztem kiváncsiságból a Google earth-ön és rajta van a kiszemelt út.Most már értem mire gondoltál.Egyrõl beszéltünk.Holnap ebéd után lehet el is megyek megnézem magamak.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Van egy sanda gyanúm, nem 10bárra volt tervezve az a gumi.:)
Mondjuk montinál mint ha egy cseppet sok lenne az a nyomás :D

Hát barátom:pont ahogy mondod "cseppet sok lenne a nyomás":D De poénnak jó,nem?Én is ezt akkor csináltam mikor még nem jött meg az eszem.Kezdeti fellángolás,érted?

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Van egy sanda gyanúm, nem 10bárra volt tervezve az a gumi.:)
Mondjuk montinál mint ha egy cseppet sok lenne az a nyomás :D

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
@norok999 - nem tudom miért nem voltam elérhetõ, de mentettem a számod ;)
tudom a döner sarok, akkor ott találkozunk. fáradtsági szintemet jellemzi, hogy azt olvastam, hogy bocival jössz :D
nem kell laptopot a bringázáshoz vinni, csak elõször a szöget belõni. bringázáskor a lehetõ legkevesebb cuccal megyek én is...na jó a legutóbbi bakonyi túra nem ezt támasztja alá :D

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Igaz többször mentem felfelé rajta, mint lefelé, azt sem montival, hanem van 1 szar trekingem, 8bárral szoktam gurulni, vicc hátsó küllõvel, és jópárszor átrongyoltam már a macskaköves részen, igaz ésszel.
Az a jó benne, hogy amikor lefelé gurulsz, nem látni a kanyartól a szar részt :D:D:D:D

Én probáltam egyszer 10 barral gurulni,nem volt semmi.Mintha betonkerék lett volna.Összeraktam két külsõt,persze két külön méretüt és igy felmertem pumpálni(benzinkuton)10 barra.Nagyon kemény volt,sõt volt élmény is.A kuttól nem messze gurultam egy park mellett,élveztem a gumi keménységét és mit ad a szerencse:egy járdán sétáló öregasszony mellett felrobbant a kerék.SZÓLT AKKORÁT :) Az öreg hölgy majdnem szivinfartust kapott,de ugrott akkorát,hogy a gazella is nagyot nézne.Sajnáltam,mert én meg ugy meglepõdtem,hogy le sem esett a 20fillér mi is történt :).Segítettem a hölgynek összeszedni a zacsija tartalmát,és odébb álltam.Hatalmas vigyorgással hazasétáltam,és azóta is nagy mosollyal emlékszem vissza az esetre.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

a kéz nem nyeli el a rezgést. vagyis pontosítok. raktam már karra is, hát azt a remegést még más nem produkálta :D
a mellkas a legjobb szerintem (csináltam olyat már, hogy kabátzsebbe be, persze ami mellmagasságban van, csak akkor nem fix a pozíció, könnyen elmozdul, de amúgy az egyik legjobb hely)
beállítani pedig sokan úgy szokták, hogy ugye ezek a kis kamerák webkamként is mûködnek. laptop kivisz (vagy bringa be az asztalihoz), usb-n összeköt, kam bekapcs, megnéz, jól beállít, örül, majd bringázás után kiderül, hogy volt e ok az örömre :D

11:05 nemjó, mert nincs sugárhajtásúm :D (szifrõl 5perc alatt örülök ha az épületbõl kijutok, nemhogy a városházáig :D ) legyen mondjuk inkább 11:20. hosszú napom lesz, úh gyalogosan leszek. számom 20/ötnegyvennégy-01-tizenkilenc csörgess meg, vagy privátban dobd el a tiedét, aztán akkor tudunk egyeztetni, ha nem ismernénk fel egymást :D

Probáltalak hivni de valami hiba van a kapcsoltban(nem csögött ki)Az sem gond ha 11:-kor jössz ki a suliból.A szif mellett építenek egy körforgalmat és van mellette egy faházszerü büfé.Biztos tudod mire gondolok.Na ,ott foglak várni 11:10 kor.Bicoval megyek,biztosan meg fogsz ismerni.:)

A kamera beállításával kapcsoltba,remélem nem itéltek el amit most mondani fogok,de sok sikert annak aki laptoppal megy bringázni.A bringázás szerintem épp arról szól,hogy kicsit elszakadsz a modern világtol,persze vannak kivételes elmek(kamera,GPS)amire mindig szükség lehet.A természetben való tekerésnek szerintem nincs párja,még ha sorozatban gyüjtöd a pókhálokat is :) :)

slippy

slippy

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

Én is a kormányra fogattam fel,de szerintem a vázon is hasonlo lenne a rázkodásos élmény.Erõsen gondolkodom a sisakon,vagy mint mondtad a mellkason,Az emberi kéz talán elnyeli a rezgést annyira,hogy szép képet adjon.De ez az !!Nehét beálítani úgy hogy nem tudod mit is láthat valójában a kamera.

Szerda 11:00 és 12:00 között jó lenne.Városháza elõtt (Szökõkút)mondjuk 11:05 ???

a kéz nem nyeli el a rezgést. vagyis pontosítok. raktam már karra is, hát azt a remegést még más nem produkálta :D
a mellkas a legjobb szerintem (csináltam olyat már, hogy kabátzsebbe be, persze ami mellmagasságban van, csak akkor nem fix a pozíció, könnyen elmozdul, de amúgy az egyik legjobb hely)
beállítani pedig sokan úgy szokták, hogy ugye ezek a kis kamerák webkamként is mûködnek. laptop kivisz (vagy bringa be az asztalihoz), usb-n összeköt, kam bekapcs, megnéz, jól beállít, örül, majd bringázás után kiderül, hogy volt e ok az örömre :D

11:05 nemjó, mert nincs sugárhajtásúm :D (szifrõl 5perc alatt örülök ha az épületbõl kijutok, nemhogy a városházáig :D ) legyen mondjuk inkább 11:20. hosszú napom lesz, úh gyalogosan leszek. számom 20/ötnegyvennégy-01-tizenkilenc csörgess meg, vagy privátban dobd el a tiedét, aztán akkor tudunk egyeztetni, ha nem ismernénk fel egymást :D

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
[quote name='Big30']Mennyire meredek az a hely amit javasoltál?[/QUOTE]

Amit Ati javasol 20% os meredekségû!
A B.tábortól tekersz hazafelé aszfalton, nem kell teljesen a domb tetejére feltekerni hanem 20m el elõtte lesz egy keresztezõdés, ott jobbra kell fordulni, megmászni az aszfaltos emelkedõt, majd átbuksz a tetõn és onnan kezdõdik a lejtmenet.
Ha elõször jársz ezen az úton akkor vigyázz mert a lejtõ közepén/lesz egy balos kanyar/ macskaköves az út nagyot lehet tanyálni, bár szerintem dupla telós géppel sima ügy. :)[/QUOTE]

Értem már hol van.Megvan az a rész amit a tavaly kinéztem magamnak csak elfeledkeztem róla.Köszönöm,hogy emlékezdtettél.Még sosem mentem le rajta pedig már erõsen gondolkodtam.Remélem egyre gondolunk.Majd csinálok róla képet(amire én gondolok)és felteszem,ti pedig igazoljátok egyrõl beszélünk-e.Vagy ha úgy adodna el is tekerhetnénk valamikor,ha akad egy kis idõtök.Mit szoltok?
Kiváncsi vagyok rá,de ha tényleg középfele van egy macskaköves rész a kanyarba könnyen eldobhat,nem?