Szép a Mali. Hány kg?[/QUOTE]
Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Írta 2010. november 18. - 20:53
Írta 2010. november 18. - 17:28
Szép a Mali. Hány kg?
Írta 2010. november 18. - 09:57
Írta 2010. november 17. - 22:08
Bár hála égnek eddig még soha nem volt rá szükségem.
RedEagle:
Jó ez a multiszerszám, de én még azért raknék mellé egy patentszemet is. Azzal kisebb a szívás faktor bizonyos láncok esetén.[/QUOTE]
Hallottatok már Szõnyi Ferencrõl világbajnok ultratriatlonistáról?/Komáromban él/
Bakker nemsemmi a pajti, én nagyon becsülöm.
Most vesz részt Mexicóban egy versenyen
ezen a távon indult:
76 km úszás
3600 km kerékpár
844 km futás
A verseny szintideje 28 nap. A számokat egybe teljesítik, így mindenki annyit alszik, amennyit hagy magának...
Ez valami überbrutál dolog!
Vállalkoznátok rá?
ui:
Feri weblapján nyomon lehet követni a verseny állását:
http://racemachine.blog.hu/
Írta 2010. november 17. - 21:04
Jó ez a multiszerszám, de én még azért raknék mellé egy patentszemet is. Azzal kisebb a szívás faktor bizonyos láncok esetén.
Írta 2010. november 17. - 20:48
Nyugodtan menjetek be hozzá ha úgy alakul.
Amúgy több mint 10 éve van ott kerékpárbolt,
ti is úgy szoktatok tekerni, hogy közbe a külvilág megszûnik?
én ilyet szoktam magammal vinni kicsi és praktikus.
A peppébe vettem pár éve.
BikeFun - MERIDA - Szerszám - - Szerszám MERIDA 12 Funkciós - 2076
Ez általában így szokott lenni. Mikor nincs nálad szerszám, akkor adja be a kulcsot a technika. Én nem biztos, hogy toltam(rollereztem) volna hazáig, inkább bementem volna ide:
Zöld Küllõ
Bár nem ismerem a szaki bácsit, de csak-csak segített volna.
Írta 2010. november 17. - 19:39
Gicen a Vock Balázs, Écsen, Ravazdon, Tényõn nem tudok.
Arn: néztem a bakonyi topikban a videókat. Jók lettek. De azért szégyelld magad, hogy így „száguldozol” a turistaúton.
Sajnos ahogy az idõjárás elõrejelzést elnézem kerékpárral majd csak tavasszal lesz sanszos a Bakony számomra. Tavaly elõtt télen voltunk. Parajosig felmentük, de visszafordulunk, mert a cimborám végtagjai elfagyás közelébe kerültek. A Vinye büfében rátapadt a cserépkályhára. Érdekes volt, mert Vinyén semmi hó nem volt. 400m-en jöttek a foltok, 600m volt vagy 15-20cm sajnos már fagyott hó. Egyébként gyönyörû havasan a Bakony, pláne ha a nap is süt.
Ha úgy alakul gyalogosan megnyomjuk a Kõrist.
Norok: várjuk a videót. A vaddisznókkal meg óvatosan.
Upps kicsit lemaradtam
Írta 2010. november 17. - 19:14
Köszi a tanácsot,utánnanézek.Jó ha a közelben van egy lehetõség.Én eddig nem ismertem egy boltot sem,Gyõrujbarátin sem Nyulon sem így nem tudtam volna hova vinni.De így már mindjárt más.Köszi
A mai túra eszméletlenül jól sikerült.A gépezet tökéletesen bírta,találkoztam vadisznokkal,szembe traktorossal(persze ott ahol nem lehet félreállni)és még sorolhatnám.Csináltam videot is még össze kell vágnom,remélem ma sikerül.Egyszóval nagyon jó volt.Kár,hogy 8 fok volt,így nem pihentem sokáig attól tartottam megfázom.Felfele menet nagyon izzasztó volt.Most már tényleg rá kell állnom a ruhakeresésre(bicajos)Nem halogatom tovább,bitosan sokat változtatna a dolgokon.
Nyúlon meg ott van a BringAti! fõúton...
Sajna nem voltam ma megfelelõ állapotban tekerésre, meg volt egyéb dolgom...
Nálam mindig van láncbontó, pótbelsõ, marokszerszám, kb minden lehetséges problémát meg tudok oldani menet közben...
Írta 2010. november 17. - 18:54
Ez általában így szokott lenni. Mikor nincs nálad szerszám, akkor adja be a kulcsot a technika. Én nem biztos, hogy toltam(rollereztem) volna hazáig, inkább bementem volna ide:
Zöld Küllõ
Köszi a tanácsot,utánnanézek.Jó ha a közelben van egy lehetõség.Én eddig nem ismertem egy boltot sem,Gyõrujbarátin sem Nyulon sem így nem tudtam volna hova vinni.De így már mindjárt más.Köszi
A mai túra eszméletlenül jól sikerült.A gépezet tökéletesen bírta,találkoztam vadisznokkal,szembe traktorossal(persze ott ahol nem lehet félreállni)és még sorolhatnám.Csináltam videot is még össze kell vágnom,remélem ma sikerül.Egyszóval nagyon jó volt.Kár,hogy 8 fok volt,így nem pihentem sokáig attól tartottam megfázom.Felfele menet nagyon izzasztó volt.Most már tényleg rá kell állnom a ruhakeresésre(bicajos)Nem halogatom tovább,bitosan sokat változtatna a dolgokon.
Írta 2010. november 17. - 18:00
Zöld Küllõ
erre szoktam eltekerni, de meg sose vettem eszre
Írta 2010. november 17. - 17:33
Az elsõ támpontom felé tartottam(kiláto)mikor felfele menet közben egy hatalmas reccsenés.Majdem lefejeltem a kormányt:confused::confused:.Annyira nyomtam felfelé,hogy elszakadt a láncom.
Rollereztem egész hazáig,a vádliaim ugy bedurrantak,hogy csak na:D:D.Persze itthon 10 perc alatt orvosolodott a helyzet,mert ugye ha van célszerszám no probléma.
Zöld Küllõ
Írta 2010. november 17. - 14:35
Írta 2010. november 16. - 23:05
Írta 2010. november 16. - 22:55
Tegnap voltam, nem volt semmi dagonya!
Lehet elmennék veled, találka hol?
:(A beírásom és az idulás elõtt nem tudtam gép közelbe jutni,de talán ez így volt megirva a nagykönyve.Nem fogod elhinni mi történt.Az elsõ támpontom felé tartottam(kiláto)mikor felfele menet közben egy hatalmas reccsenés.Majdem lefejeltem a kormányt:confused::confused:.Annyira nyomtam felfelé,hogy elszakadt a láncom.Ilyen még az életben nem fordult velem elõ.Persze mindenre fel voltam készülve de ERRE nem.
Holnap arra gondoltam ujra megprobálkozom.Dave ???Mit szolsz?Hasonlo idõpontra gondoltam mint ma 13-40 körül.Krudy ??Remélem nem fog esni.A héten szabadságon vagyok lehet más idõpont is,csak a hétvégéim sürük a picur miatt.
Írta 2010. november 16. - 13:04
Írta 2010. november 16. - 13:02
Egyébként valami hasonlora gondoltam és teljesen igazad van.Nem sok értelme lett volna ha nyakig sáros leszel
![]()
.
Délután 14:00 körül terepezek egyet barátin megint ha valakinek van kedve.A szép idõnek köszönhetõen szer:cool2:intem nem lesz dagonya,de ÚGY legyen.Csak igen jönnek a felhõk.....
Tegnap voltam, nem volt semmi dagonya!
Lehet elmennék veled, találka hol?
Írta 2010. november 16. - 11:52
azt a fourcrossra meg a lejtozesre gondoltam
onnan azert fordultam vissza, mert ha a masik fele is olyan, akkor minek megyek fel. igy legalabb lefele faszan gurulhattam.
Egyébként valami hasonlora gondoltam és teljesen igazad van.Nem sok értelme lett volna ha nyakig sáros leszel
Délután 14:00 körül terepezek egyet barátin megint ha valakinek van kedve.A szép idõnek köszönhetõen szer:cool2:intem nem lesz dagonya,de ÚGY legyen.Csak igen jönnek a felhõk.....
Írta 2010. november 15. - 20:37
Az erdõt meg ritkítják megint elég rendesen.:mad:
Írta 2010. november 15. - 08:55
Azt mondod maradsz a turázos oldalon?Abban igazad van,hogy saras uton nem igazán jó a killodás felfelé,de szerintem ne hagyd,hogy ennyi elvegye a kedved.Pláne mikor ilyen szép az idõ
azt a fourcrossra meg a lejtozesre gondoltam
Írta 2010. november 14. - 21:41
Így, ebben a sorrendben.
Erdõben merre fele szoktál tekeregni?Héten valszeg megint megyek szokásos körturámra,ami többnyire erdõzésbõl áll,ha gondolod.Remélem még kitart a jó idõ.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére