Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
2481 replies to this topic

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Nyóc :)

Szép a Mali. Hány kg?[/QUOTE]

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Mindig mondom, hogy „a triatlonosok elõtt le a kalappal, fõleg aki terepen nyomja”, de azért ez a táv, nem semmi. Aki itt elindul, annak már elég megszállottnak kell lenni.

Szép a Mali. Hány kg?
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Elkészült a kecském, megmutatom:)
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
A pót patentszem tényleg jó dolog.
Bár hála égnek eddig még soha nem volt rá szükségem.

RedEagle:
Jó ez a multiszerszám, de én még azért raknék mellé egy patentszemet is. Azzal kisebb a szívás faktor bizonyos láncok esetén.[/QUOTE]

Hallottatok már Szõnyi Ferencrõl világbajnok ultratriatlonistáról?/Komáromban él/
Bakker nemsemmi a pajti, én nagyon becsülöm.
Most vesz részt Mexicóban egy versenyen
ezen a távon indult:

76 km úszás
3600 km kerékpár
844 km futás

A verseny szintideje 28 nap. A számokat egybe teljesítik, így mindenki annyit alszik, amennyit hagy magának...

Ez valami überbrutál dolog!

Vállalkoznátok rá?

ui:

Feri weblapján nyomon lehet követni a verseny állását:
http://racemachine.blog.hu/

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Akik ismernek, azok tudják, ha felteszem a szemcsit, pláne a sötét lencséset, akkor megszûnik. :D
Jó ez a multiszerszám, de én még azért raknék mellé egy patentszemet is. Azzal kisebb a szívás faktor bizonyos láncok esetén.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Én ismerem!
Nyugodtan menjetek be hozzá ha úgy alakul.
Amúgy több mint 10 éve van ott kerékpárbolt,
ti is úgy szoktatok tekerni, hogy közbe a külvilág megszûnik? :)

én ilyet szoktam magammal vinni kicsi és praktikus.
A peppébe vettem pár éve.
BikeFun - MERIDA - Szerszám - - Szerszám MERIDA 12 Funkciós - 2076

Ez általában így szokott lenni. Mikor nincs nálad szerszám, akkor adja be a kulcsot a technika. Én nem biztos, hogy toltam(rollereztem) volna hazáig, inkább bementem volna ide:
Zöld Küllõ
Bár nem ismerem a szaki bácsit, de csak-csak segített volna.

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Nyúlon is van egy a fõúton. Itt: Bringati
Gicen a Vock Balázs, Écsen, Ravazdon, Tényõn nem tudok.

Arn: néztem a bakonyi topikban a videókat. Jók lettek. De azért szégyelld magad, hogy így „száguldozol” a turistaúton. :D
Sajnos ahogy az idõjárás elõrejelzést elnézem kerékpárral majd csak tavasszal lesz sanszos a Bakony számomra. Tavaly elõtt télen voltunk. Parajosig felmentük, de visszafordulunk, mert a cimborám végtagjai elfagyás közelébe kerültek. A Vinye büfében rátapadt a cserépkályhára. Érdekes volt, mert Vinyén semmi hó nem volt. 400m-en jöttek a foltok, 600m volt vagy 15-20cm sajnos már fagyott hó. Egyébként gyönyörû havasan a Bakony, pláne ha a nap is süt.
Ha úgy alakul gyalogosan megnyomjuk a Kõrist.

Norok: várjuk a videót. A vaddisznókkal meg óvatosan.:)

Upps kicsit lemaradtam :)

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Köszi a tanácsot,utánnanézek.Jó ha a közelben van egy lehetõség.Én eddig nem ismertem egy boltot sem,Gyõrujbarátin sem Nyulon sem így nem tudtam volna hova vinni.De így már mindjárt más.Köszi

A mai túra eszméletlenül jól sikerült.A gépezet tökéletesen bírta,találkoztam vadisznokkal,szembe traktorossal(persze ott ahol nem lehet félreállni)és még sorolhatnám.Csináltam videot is még össze kell vágnom,remélem ma sikerül.Egyszóval nagyon jó volt.Kár,hogy 8 fok volt,így nem pihentem sokáig attól tartottam megfázom.Felfele menet nagyon izzasztó volt.Most már tényleg rá kell állnom a ruhakeresésre(bicajos)Nem halogatom tovább,bitosan sokat változtatna a dolgokon.

Nyúlon meg ott van a BringAti! fõúton...
Sajna nem voltam ma megfelelõ állapotban tekerésre, meg volt egyéb dolgom...
Nálam mindig van láncbontó, pótbelsõ, marokszerszám, kb minden lehetséges problémát meg tudok oldani menet közben...

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Ez általában így szokott lenni. Mikor nincs nálad szerszám, akkor adja be a kulcsot a technika. Én nem biztos, hogy toltam(rollereztem) volna hazáig, inkább bementem volna ide:
Zöld Küllõ

Köszi a tanácsot,utánnanézek.Jó ha a közelben van egy lehetõség.Én eddig nem ismertem egy boltot sem,Gyõrujbarátin sem Nyulon sem így nem tudtam volna hova vinni.De így már mindjárt más.Köszi

A mai túra eszméletlenül jól sikerült.A gépezet tökéletesen bírta,találkoztam vadisznokkal,szembe traktorossal(persze ott ahol nem lehet félreállni)és még sorolhatnám.Csináltam videot is még össze kell vágnom,remélem ma sikerül.Egyszóval nagyon jó volt.Kár,hogy 8 fok volt,így nem pihentem sokáig attól tartottam megfázom.Felfele menet nagyon izzasztó volt.Most már tényleg rá kell állnom a ruhakeresésre(bicajos)Nem halogatom tovább,bitosan sokat változtatna a dolgokon.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Zöld Küllõ

erre szoktam eltekerni, de meg sose vettem eszre :D

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts

Az elsõ támpontom felé tartottam(kiláto)mikor felfele menet közben egy hatalmas reccsenés.Majdem lefejeltem a kormányt:confused::confused:.Annyira nyomtam felfelé,hogy elszakadt a láncom.

Rollereztem egész hazáig,a vádliaim ugy bedurrantak,hogy csak na:D:D.Persze itthon 10 perc alatt orvosolodott a helyzet,mert ugye ha van célszerszám no probléma.

Zöld Küllõ

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
:( Tovább nem várok,majd jelentkezek a fejleményekrõl......

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts
Csináltam pár képet :

Picasa Web Albums - Norbert Rcz - Lánc szakadás...

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Tegnap voltam, nem volt semmi dagonya!

Lehet elmennék veled, találka hol?

:(A beírásom és az idulás elõtt nem tudtam gép közelbe jutni,de talán ez így volt megirva a nagykönyve.Nem fogod elhinni mi történt.Az elsõ támpontom felé tartottam(kiláto)mikor felfele menet közben egy hatalmas reccsenés.Majdem lefejeltem a kormányt:confused::confused:.Annyira nyomtam felfelé,hogy elszakadt a láncom.Ilyen még az életben nem fordult velem elõ.Persze mindenre fel voltam készülve de ERRE nem. :) :)Bekéredzkedtem egy ottlakohoz,kértem kombináltfogot,gondoltam annyira összerakom,hogy hazáig eljussak,de a hegyrõl leérve széthullot az egész:mad:.Persze a lánc lehuzatom,összerakom nem volt nálam.De most már azt is vinni fogom az tuti.Rollereztem egész hazáig,a vádliaim ugy bedurrantak,hogy csak na:D:D.Persze itthon 10 perc alatt orvosolodott a helyzet,mert ugye ha van célszerszám no probléma.

Holnap arra gondoltam ujra megprobálkozom.Dave ???Mit szolsz?Hasonlo idõpontra gondoltam mint ma 13-40 körül.Krudy ??Remélem nem fog esni.A héten szabadságon vagyok lehet más idõpont is,csak a hétvégéim sürük a picur miatt.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
vasarnap a kilato kozeleben az volt :) lejebb nem volt veszes, azota meg szaradt.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts

Egyébként valami hasonlora gondoltam és teljesen igazad van.Nem sok értelme lett volna ha nyakig sáros leszel :) :).

Délután 14:00 körül terepezek egyet barátin megint ha valakinek van kedve.A szép idõnek köszönhetõen szer:cool2:intem nem lesz dagonya,de ÚGY legyen.Csak igen jönnek a felhõk.....

Tegnap voltam, nem volt semmi dagonya!

Lehet elmennék veled, találka hol?

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

azt a fourcrossra meg a lejtozesre gondoltam :) onnan azert fordultam vissza, mert ha a masik fele is olyan, akkor minek megyek fel. igy legalabb lefele faszan gurulhattam.

Egyébként valami hasonlora gondoltam és teljesen igazad van.Nem sok értelme lett volna ha nyakig sáros leszel :) :).

Délután 14:00 körül terepezek egyet barátin megint ha valakinek van kedve.A szép idõnek köszönhetõen szer:cool2:intem nem lesz dagonya,de ÚGY legyen.Csak igen jönnek a felhõk.....

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Mi meg cimborával aszfaltoztunk szombat, valamint a péntek éjszakai-szombat hajnali esõnek köszönhetõen vasárnap is. Szombati penzum egy Gyõr-Vinye-Gyõr volt. Vasárnap délelõtt pedig egy Pannon kör (Gyõr-Tényõ-Ravazd-P.halma-Gyõr). Már aszfalt mérgezésem lett a végére, de a terep az veszett sáros volt, így nem bántam annyira. Szombaton S.pátka és Gic között botlottunk bele a terepralisokba (éppen a mentõsök szerették volna kihozni a sérültet a szilárd burkolatú útig). Vasárnap pedig Ravazd felé volt lezárva az erdészeti aszfalt. A kiállított srác kicsit aggályoskodott, hogy nem lehet átmenni, de a rendezõ épp ott volt és szólt, hogy sietve, de most haladjunk át. Az aszfaltra eléggé kihordták a sarat a tényõi oldalon, ezért az aszfaltozás után is moshattam kerékpárt, a napsütéses idõ ellenére is.
Az erdõt meg ritkítják megint elég rendesen.:mad:

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Azt mondod maradsz a turázos oldalon?Abban igazad van,hogy saras uton nem igazán jó a killodás felfelé,de szerintem ne hagyd,hogy ennyi elvegye a kedved.Pláne mikor ilyen szép az idõ

azt a fourcrossra meg a lejtozesre gondoltam :) onnan azert fordultam vissza, mert ha a masik fele is olyan, akkor minek megyek fel. igy legalabb lefele faszan gurulhattam.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 posts

Így, ebben a sorrendben. :)

Erdõben merre fele szoktál tekeregni?Héten valszeg megint megyek szokásos körturámra,ami többnyire erdõzésbõl áll,ha gondolod.Remélem még kitart a jó idõ.