Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Írta 2010. november 18. - 20:53
Írta 2010. november 18. - 17:28
Szép a Mali. Hány kg?
Írta 2010. november 18. - 09:57
Írta 2010. november 17. - 22:08
Bár hála égnek eddig még soha nem volt rá szükségem.
RedEagle:
Jó ez a multiszerszám, de én még azért raknék mellé egy patentszemet is. Azzal kisebb a szívás faktor bizonyos láncok esetén.[/QUOTE]
Hallottatok már Szõnyi Ferencrõl világbajnok ultratriatlonistáról?/Komáromban él/
Bakker nemsemmi a pajti, én nagyon becsülöm.
Most vesz részt Mexicóban egy versenyen
ezen a távon indult:
76 km úszás
3600 km kerékpár
844 km futás
A verseny szintideje 28 nap. A számokat egybe teljesítik, így mindenki annyit alszik, amennyit hagy magának...
Ez valami überbrutál dolog!
Vállalkoznátok rá?
ui:
Feri weblapján nyomon lehet követni a verseny állását:
http://racemachine.blog.hu/
Írta 2010. november 17. - 21:04
Jó ez a multiszerszám, de én még azért raknék mellé egy patentszemet is. Azzal kisebb a szívás faktor bizonyos láncok esetén.
Írta 2010. november 17. - 20:48
Nyugodtan menjetek be hozzá ha úgy alakul.
Amúgy több mint 10 éve van ott kerékpárbolt,
ti is úgy szoktatok tekerni, hogy közbe a külvilág megszûnik?
én ilyet szoktam magammal vinni kicsi és praktikus.
A peppébe vettem pár éve.
BikeFun - MERIDA - Szerszám - - Szerszám MERIDA 12 Funkciós - 2076
Ez általában így szokott lenni. Mikor nincs nálad szerszám, akkor adja be a kulcsot a technika. Én nem biztos, hogy toltam(rollereztem) volna hazáig, inkább bementem volna ide:
Zöld Küllõ
Bár nem ismerem a szaki bácsit, de csak-csak segített volna.
Írta 2010. november 17. - 19:39
Gicen a Vock Balázs, Écsen, Ravazdon, Tényõn nem tudok.
Arn: néztem a bakonyi topikban a videókat. Jók lettek. De azért szégyelld magad, hogy így „száguldozol” a turistaúton.
Sajnos ahogy az idõjárás elõrejelzést elnézem kerékpárral majd csak tavasszal lesz sanszos a Bakony számomra. Tavaly elõtt télen voltunk. Parajosig felmentük, de visszafordulunk, mert a cimborám végtagjai elfagyás közelébe kerültek. A Vinye büfében rátapadt a cserépkályhára. Érdekes volt, mert Vinyén semmi hó nem volt. 400m-en jöttek a foltok, 600m volt vagy 15-20cm sajnos már fagyott hó. Egyébként gyönyörû havasan a Bakony, pláne ha a nap is süt.
Ha úgy alakul gyalogosan megnyomjuk a Kõrist.
Norok: várjuk a videót. A vaddisznókkal meg óvatosan.
Upps kicsit lemaradtam
Írta 2010. november 17. - 19:14
Köszi a tanácsot,utánnanézek.Jó ha a közelben van egy lehetõség.Én eddig nem ismertem egy boltot sem,Gyõrujbarátin sem Nyulon sem így nem tudtam volna hova vinni.De így már mindjárt más.Köszi
A mai túra eszméletlenül jól sikerült.A gépezet tökéletesen bírta,találkoztam vadisznokkal,szembe traktorossal(persze ott ahol nem lehet félreállni)és még sorolhatnám.Csináltam videot is még össze kell vágnom,remélem ma sikerül.Egyszóval nagyon jó volt.Kár,hogy 8 fok volt,így nem pihentem sokáig attól tartottam megfázom.Felfele menet nagyon izzasztó volt.Most már tényleg rá kell állnom a ruhakeresésre(bicajos)Nem halogatom tovább,bitosan sokat változtatna a dolgokon.
Nyúlon meg ott van a BringAti! fõúton...
Sajna nem voltam ma megfelelõ állapotban tekerésre, meg volt egyéb dolgom...
Nálam mindig van láncbontó, pótbelsõ, marokszerszám, kb minden lehetséges problémát meg tudok oldani menet közben...
Írta 2010. november 17. - 18:54
Ez általában így szokott lenni. Mikor nincs nálad szerszám, akkor adja be a kulcsot a technika. Én nem biztos, hogy toltam(rollereztem) volna hazáig, inkább bementem volna ide:
Zöld Küllõ
Köszi a tanácsot,utánnanézek.Jó ha a közelben van egy lehetõség.Én eddig nem ismertem egy boltot sem,Gyõrujbarátin sem Nyulon sem így nem tudtam volna hova vinni.De így már mindjárt más.Köszi
A mai túra eszméletlenül jól sikerült.A gépezet tökéletesen bírta,találkoztam vadisznokkal,szembe traktorossal(persze ott ahol nem lehet félreállni)és még sorolhatnám.Csináltam videot is még össze kell vágnom,remélem ma sikerül.Egyszóval nagyon jó volt.Kár,hogy 8 fok volt,így nem pihentem sokáig attól tartottam megfázom.Felfele menet nagyon izzasztó volt.Most már tényleg rá kell állnom a ruhakeresésre(bicajos)Nem halogatom tovább,bitosan sokat változtatna a dolgokon.
Írta 2010. november 17. - 18:00
Zöld Küllõ
erre szoktam eltekerni, de meg sose vettem eszre
Írta 2010. november 17. - 17:33
Az elsõ támpontom felé tartottam(kiláto)mikor felfele menet közben egy hatalmas reccsenés.Majdem lefejeltem a kormányt:confused::confused:.Annyira nyomtam felfelé,hogy elszakadt a láncom.
Rollereztem egész hazáig,a vádliaim ugy bedurrantak,hogy csak na:D:D.Persze itthon 10 perc alatt orvosolodott a helyzet,mert ugye ha van célszerszám no probléma.
Zöld Küllõ
Írta 2010. november 17. - 14:35
Írta 2010. november 16. - 23:05
Írta 2010. november 16. - 22:55
Tegnap voltam, nem volt semmi dagonya!
Lehet elmennék veled, találka hol?
:(A beírásom és az idulás elõtt nem tudtam gép közelbe jutni,de talán ez így volt megirva a nagykönyve.Nem fogod elhinni mi történt.Az elsõ támpontom felé tartottam(kiláto)mikor felfele menet közben egy hatalmas reccsenés.Majdem lefejeltem a kormányt:confused::confused:.Annyira nyomtam felfelé,hogy elszakadt a láncom.Ilyen még az életben nem fordult velem elõ.Persze mindenre fel voltam készülve de ERRE nem. :)Bekéredzkedtem egy ottlakohoz,kértem kombináltfogot,gondoltam annyira összerakom,hogy hazáig eljussak,de a hegyrõl leérve széthullot az egész:mad:.Persze a lánc lehuzatom,összerakom nem volt nálam.De most már azt is vinni fogom az tuti.Rollereztem egész hazáig,a vádliaim ugy bedurrantak,hogy csak na:D:D.Persze itthon 10 perc alatt orvosolodott a helyzet,mert ugye ha van célszerszám no probléma.
Holnap arra gondoltam ujra megprobálkozom.Dave ???Mit szolsz?Hasonlo idõpontra gondoltam mint ma 13-40 körül.Krudy ??Remélem nem fog esni.A héten szabadságon vagyok lehet más idõpont is,csak a hétvégéim sürük a picur miatt.
Írta 2010. november 16. - 13:04
Írta 2010. november 16. - 13:02
Egyébként valami hasonlora gondoltam és teljesen igazad van.Nem sok értelme lett volna ha nyakig sáros leszel .
Délután 14:00 körül terepezek egyet barátin megint ha valakinek van kedve.A szép idõnek köszönhetõen szer:cool2:intem nem lesz dagonya,de ÚGY legyen.Csak igen jönnek a felhõk.....
Tegnap voltam, nem volt semmi dagonya!
Lehet elmennék veled, találka hol?
Írta 2010. november 16. - 11:52
azt a fourcrossra meg a lejtozesre gondoltam onnan azert fordultam vissza, mert ha a masik fele is olyan, akkor minek megyek fel. igy legalabb lefele faszan gurulhattam.
Egyébként valami hasonlora gondoltam és teljesen igazad van.Nem sok értelme lett volna ha nyakig sáros leszel .
Délután 14:00 körül terepezek egyet barátin megint ha valakinek van kedve.A szép idõnek köszönhetõen szer:cool2:intem nem lesz dagonya,de ÚGY legyen.Csak igen jönnek a felhõk.....
Írta 2010. november 15. - 20:37
Az erdõt meg ritkítják megint elég rendesen.:mad:
Írta 2010. november 15. - 08:55
Azt mondod maradsz a turázos oldalon?Abban igazad van,hogy saras uton nem igazán jó a killodás felfelé,de szerintem ne hagyd,hogy ennyi elvegye a kedved.Pláne mikor ilyen szép az idõ
azt a fourcrossra meg a lejtozesre gondoltam onnan azert fordultam vissza, mert ha a masik fele is olyan, akkor minek megyek fel. igy legalabb lefele faszan gurulhattam.
Írta 2010. november 14. - 21:41
Így, ebben a sorrendben.
Erdõben merre fele szoktál tekeregni?Héten valszeg megint megyek szokásos körturámra,ami többnyire erdõzésbõl áll,ha gondolod.Remélem még kitart a jó idõ.