Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Én mennék de:
-pénteken meló
-szombaton program
-vasárnap remélem Kõris Hegy

Mi van az új paripával, elkészült már?

Szia!Elkészült a bringa már csak schwalbe marathon cross köpenyre várok,remélem hétvégére azzal tekerek.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Sziasztok!Valakit érdekel tekerés?Péntek 14,OOh-kor Szombaton 14,OOh-ig Vasárnap is oké nekem.Érdekel egyeztetünk!Hali

Én mennék de:
-pénteken meló
-szombaton program
-vasárnap remélem Kõris Hegy

Mi van az új paripával, elkészült már?

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Sziasztok!Valakit érdekel tekerés?Péntek 14,OOh-kor Szombaton 14,OOh-ig Vasárnap is oké nekem.Érdekel egyeztetünk!Hali

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
  • Location-
Sziasztok!
Csupa kosz a bringam, egyszer sikerult tekernem meg a iden :(, igaz hoban jegen:)
A meloba is bringaval jarok, sajnos csal ennyike kis edzesre futja az idombol.
Jovo heten nem kell melozni, a het elejen lesz gyerekfelugyeletem is, szoval lesz kicsike idom tekereszni:)
Spinning edzest keresek Gyorben, olyat, ami inkabb a delelotti orakban van, lehetoleg nem csoportos orak, mert nehez idopontokhoz igazodnom :( Vmi tipp?
()_()
(. . )
. ° .

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Azt hiszem erre a jó idõre való tekintettel, és még ami jön, én hétvégén inkább biciklit építek mint hogy tekerjek. :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Best Fitness, a soproni sörgyár mellett. 650 forint egy óra, ha jól emlékszem. Van weblapjuk is, idõpontokkal, ha minden igaz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Sopronban hol van "Spinningelési" lehetõség? Tudtok valami infot mondani ebben a témában?

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Elég kicsi a légellenállás, nincs légörvény. Csak akkor kerülj minket, amikor átlépjük a hangsebességet. :D

:D:D:D

Megfogadom a jótanácsod! :D

Ma mentünk egy kört Lui48-al:
Gyõr-Tényõ-erdei út-Sokorópátka-Gic-Lázi-Tápszentmiklót-Táp-Nyalka-Pannonhalma-Écs-Nyúl-Gyõr útvonalon. 82 km lett a hossza. Jó volt, kicsit hidegebb volt mint tegnap, de szél elhanyagolható.
Remélem sok ilyen vagy jobb túra lesz még az év folyamán! :)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

...Egyébként meg ne szerénykedj, mindíg attól rettegek hogy ne elõzzetek meg az úton mert a légörvényetek kivág az árokba... :D

Elég kicsi a légellenállás, nincs légörvény. Csak akkor kerülj minket, amikor átlépjük a hangsebességet. :D

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Oooo...
Sopron környékén sok szép hely van ahol lehet tekerni! :)

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
"Jazzos:
Laci teker amikor tud, de sajnos sok a munkája egyéb elfoglaltsága, jövõhéten is Németeknél lesz munkaügyilegesen... :)"

jaja,széjjel hajtom magam a melóval. mikor tekerünk meg lesérülök az edzetlenségem miatt,hol ez fáj,hol az! :scared:

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nyúl-felé kellene vennem nekem is az útirányt, de Soprontól kicsit messze van :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Azon vagyok! :) mivel jó idõ lesz holnap is és ezért a biciklizés az alap, így hacsak valami közbe nem jön megyek!

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Aty22, örülnék ha jönnél!

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Ma én is mentem egyet! :)

Gyõr - Nyúl - Écs - Pannonhalma (Apátság) - Ravazd - Bakonypéterd - Veszprémvarsány (dombtetõ) - Gic - Sokorópátka - Tényõ - Gyõr
Ez volt a ma délutáni túra :) 78 km lett.
Nagyon jó volt, szerencsére februárhoz képest jó idõ volt! :)
Így kezdetnek szerintem nem is olyan rossz! :) Nekem legalábbis...
Útközben (Ravazd, Bakonypéterd között) találkoztam Gorzatival hasított Gyõr felé.

Jazzos:
Laci teker amikor tud, de sajnos sok a munkája egyéb elfoglaltsága, jövõhéten is Németeknél lesz munkaügyilegesen... :)
Egyébként meg ne szerénykedj, mindíg attól rettegek hogy ne elõzzetek meg az úton mert a légörvényetek kivág az árokba... :D

Lui48:
Holnap megyek Veled, ha közbe nem jön valami!

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

52 km ma, de úgysem hiszi el senki;)

Sziasztok!
Ma a kerékpárüzletben találkoztam kela14-el. Beszélgettem is vele, szerintem igaz az 52 km.
Holnap 13 órakor a Szentlélek templomtól indulok, akinek van kedve, jöjjön!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nekem is annyit kellett volna, csak a cimbik szeretnek emberkedni. :lol1: Mi lesz így nyáron, te jó ég. :D Egyedül voltál? Teke bátyóval mi a helyzet? Nyomja még?

lekéstem reggel a vonatot, így Rába töltésen + kis asfaltozással Csorna - Gyõr táv lett belõle..

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

52 km ma, de úgysem hiszi el senki;)

Nekem is annyit kellett volna, csak a cimbik szeretnek emberkedni. :lol1: Mi lesz így nyáron, te jó ég. :D Egyedül voltál? Teke bátyóval mi a helyzet? Nyomja még?

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Csak annyi.Hát az nudli :D:D:D:D
Nem láthattalak ma 13óra felé az Erzsébet ligetnél?
Meg 15:30körül 3montist láttam nyúlnál Gyõr irányába kerekezni.

Max. ha Pápán van Erzsébet liget. :D
Négyen voltunk orszáhútival, úgyogy majdnem. :D

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Merre nyomtad a pedált?

Csanak-Pápa volt, de odafelé Adásztevel, visszafelé simán Nagygyimót-Gic stb.