Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Started by
kela
, 2006. March 27. 21:01
Posted 2008. March 04. - 15:33
Magellan Crater Alivio nem a legjobb nem a legdrágább de nekem megteccett remélem beválik számomra sok véleményt olvastam és tesztelést fórumokon bringás site-okon neked milyen bringád van ?
ui: az elõzõ hozzászólásban nem "eszek" hanem "edzek" a gépírás hátrányai és két gomb közel van egymáshoz
ui: az elõzõ hozzászólásban nem "eszek" hanem "edzek" a gépírás hátrányai és két gomb közel van egymáshoz
Posted 2008. March 04. - 15:21
Posted 2008. March 04. - 15:18
hát jah a melóval én is megvagyok lõve egy nap megyek egy szabad és minden másnap eszek most már másfél hete én is most csak országúton megyek mert a sár nekem se a kedvencem meg addigra remélem megjön az új brinágám amit rendeltem....
Posted 2008. March 04. - 15:16
Posted 2008. March 04. - 14:57
üdv Big30 pannonra készülsz ? én is megpróbálnám ...
lenne kedved vmikor együtt edzeni, tekerni ?
Természetesen lenne kedvem, sajna a meló miatt össze-vissza tudok edzeni.
Esetek nagy többségében országúton tekerek, de szeretnék mtb felé orientálódni, csak eddig nem volt kivel.
Tavaly indultam elõször Mtb versenyen/gyõrújbarát középtáv/ abszolut: 15. lettem, talán idén jobban sikerül
Dagonyázni nincs sok kedvem, ugyhogy várjunk még egy kicsit a tereppel.
Atikaaa: jól láttam az Rp-boltban dolgozol?
Posted 2008. March 04. - 14:49
Posted 2008. March 04. - 14:42
üdv Big30 pannonra készülsz ? én is megpróbálnám de nekem sokat kell akkor edzenem mert versenyre még nem mentem egyszerse inkább csak így tekerni szoktam a baráti hegyekben és csanakon de most 1 hete már edzem magam megtaláltam egy jó honlapot amin lehet vezetni az edzélseim és minnél többet próbálok a kevéske idõmbe edéseket szervezni. Edzésonline
Posted 2008. March 04. - 12:07
Sziasztok Sporttársak!
Üdv Mindenkinek! Nemrég fedeztem fel, hogy megyei fórum is létezik!
Jópáran már biztos ismertek, aki nem Nagy Emil vagyok!Ambiciózus "fiatalember", csánáki lakos!
Remélem a közeljövõben tudunk együtt bringázni, fõleg terepezés érdekelne mert vannak hiányosságok technika terén.
Elsõsorban edzeni szeretnék felkészülni pl Pannonmarci Gyõrújbaráti/közép táv/futamára, Gázló TT/hosszú/ ezek szerepelnek a naptárban 2008as évre.
Mellette persze ezerrel tekerek orszáúton is.
Az égi áldást/esõ/ nem részesítem elõnyben porban nõttem fel
További szép napot, tisztelt bikerek!
Üdv Mindenkinek! Nemrég fedeztem fel, hogy megyei fórum is létezik!
Jópáran már biztos ismertek, aki nem Nagy Emil vagyok!Ambiciózus "fiatalember", csánáki lakos!
Remélem a közeljövõben tudunk együtt bringázni, fõleg terepezés érdekelne mert vannak hiányosságok technika terén.
Elsõsorban edzeni szeretnék felkészülni pl Pannonmarci Gyõrújbaráti/közép táv/futamára, Gázló TT/hosszú/ ezek szerepelnek a naptárban 2008as évre.
Mellette persze ezerrel tekerek orszáúton is.
Az égi áldást/esõ/ nem részesítem elõnyben porban nõttem fel
További szép napot, tisztelt bikerek!
Posted 2008. March 04. - 00:27
Aty22: hát erdei bringa vagy túrista útak, hegyi útvolnalak, de az asztalfos utat is kedvelem milyen hosszú hát nem is tudom 100km alatti útvonlak, de azt se bánom ha van kivel tekerni
más Ebike-ról rendelt már vki vmit ? mert én múlthéten rendeltem egy bringát de még semmi hír róla hogy megérkezett-e már a raktárra vagy kiszállítás elkedzõtött volna
más Ebike-ról rendelt már vki vmit ? mert én múlthéten rendeltem egy bringát de még semmi hír róla hogy megérkezett-e már a raktárra vagy kiszállítás elkedzõtött volna
Posted 2008. March 03. - 22:37
Köszi az információt!
A Schwalbe-t drágállom, pl a Szent István uti üzletben 9000 Ft darabja.
Szerintem a Continental Contact lesz most egyenlõre.
http://bringabutik.hu/site/
http://ebike.hu/
Itt is érdemes körül nézni.
Posted 2008. March 03. - 22:18
Köszi az információt!
Posted 2008. March 03. - 21:50
Lui
Nekem van egy Continental Sport Contact-om, amivel sok helyen elmentem
Defektet még sohasem kaptam vele.Kop kop kop.
Pedig nem kímélem.
Hozzánk állítólag csak a hibás contikat hozzák be.
Azért is olcsók.
Nekem van egy Continental Sport Contact-om, amivel sok helyen elmentem
Defektet még sohasem kaptam vele.Kop kop kop.
Pedig nem kímélem.
Hozzánk állítólag csak a hibás contikat hozzák be.
Azért is olcsók.
Posted 2008. March 03. - 21:14
Minõségre nem tudok mit mondani, nem ismerem egyiket sem, de egyik sem a Schwalbe Marathon Cross kategóriája.
Elvileg ezek aszfaltra valók, mindegyikben van defektvédelem is...
Ha aszfalton mész, akkor szerintem jók lehetnek, kérdés persze hogy minõségben mi a különbség...
987:
Azért nem irigyellek, ez a vihar nem volt semmi még így ablakon keresztül sem!
MrBazs:
milyen terepen, milyen távolságú túrák érdekelnek?
Elvileg ezek aszfaltra valók, mindegyikben van defektvédelem is...
Ha aszfalton mész, akkor szerintem jók lehetnek, kérdés persze hogy minõségben mi a különbség...
987:
Azért nem irigyellek, ez a vihar nem volt semmi még így ablakon keresztül sem!
MrBazs:
milyen terepen, milyen távolságú túrák érdekelnek?
Posted 2008. March 03. - 20:07
Sziasztok!
A MICHELIN Transworld City 622x35 vagy a Continental Contact 622x37 gumit tartjátok jobbnak?
A MICHELIN Transworld City 622x35 vagy a Continental Contact 622x37 gumit tartjátok jobbnak?
Posted 2008. March 03. - 10:14
Engem elkapott a vihar elvert a vég de nem bánom a vihar elõszelét meglovagolva vagy 50-60 tekertem.
Nem kimegyek a Pusztákra biciklizni, hanem kint vagyok a Pusztákon biciklivel.
Posted 2008. March 02. - 22:40
sziasztok
most regeltem régóta bringázok hobbi szinten, ha valaki tud vmi jó kis túraútvonlalat gyõr-gyirmót mellett megkérem leírná nekem ? köszi
most regeltem régóta bringázok hobbi szinten, ha valaki tud vmi jó kis túraútvonlalat gyõr-gyirmót mellett megkérem leírná nekem ? köszi
Posted 2008. March 02. - 18:47
Ati majd lehet elszeretném kérni térképet,vagy együtt tekerünk megnézem.Juniusba lesz aktuális.
Ok, szólj és odaadom.
Posted 2008. March 02. - 17:58
Ati majd lehet elszeretném kérni térképet,vagy együtt tekerünk megnézem.Juniusba lesz aktuális.
Posted 2008. March 02. - 17:41
Helló Ati! Az új bringámrol már nem szeretnék írni,elvagyok keseredve ,na mindegy. Tudja valaki hogy Vinye és Csesznek közt turista erdészút van,és mennyi km? jó lenne térkép is. Köszi elõre is!
jó az a bringa,láttuk pénteken! már csak a gumi hibádzik rá???
Posted 2008. March 02. - 17:36
Ne keseredj el, elõbb utóbb meglesz az a bicikli!
Vinye és Csesznek között van túristaút, kb. 6,5 km. Sárga jelzésen kell menni a 82-es útig, aztán onnan a Zöld, majd a Piros + vezet a falu közepéig.
Ha kell térkép tudok adni.
Vinye és Csesznek között van túristaút, kb. 6,5 km. Sárga jelzésen kell menni a 82-es útig, aztán onnan a Zöld, majd a Piros + vezet a falu közepéig.
Ha kell térkép tudok adni.