Felpezsdült végre a fórum!
Bazs:
még jó hogy nem csak minden másnap eszel!
Ha terepen akarsz menni arra is vannak itt emberkék, én inkább a túrázós tekeréseket szeretem, nem vagyok dzsungelharcos.
Ha valamilyen túrára készülnénk azt ide beírjuk minden esetben, ha bármikor kedved lenne eljönni csak jelezned kell. Ez természetesen mindenkire vonatkozik!
Ha bármilyen terved van, valamerre mennél azt is írd meg ide nagy a valószínûsége hogy lesz valaki aki csatlakozik majd Hozzád!
Itt a közelben szerintem Gyõrújbaráton jó utak vannak ahol csiszolgathatod technikádat terepen. Ati46 is ezt a környezetet részesíti elõnyben ha biciklizésrõl van szó, szerintem Atikaaa is rávehetõ erre
igaz?? Egy olyan biciklivel szinte muszály menni erdei úton is!
Végre van rajta kulacstartó is és a markolatot is lecserélted??
Összességében nem is szép... sõt... csúnya... ha elkeserednél és el akarnád dobni szólj elõtte!
Na szóval, egész sok ember összejött itt Gyõr környékérõl, jó lenne idén is összehozni egy olyan túrát ahol nem a tempó, nem a terep a lényeg hanem hogy sokan legyünk s megismerjük egymást. Tavaly volt ilyen nagyon jó volt!
Lui:
Marathon Cross 9000-ért???? :wtf: nem semmi én 5000-ért vettem, bár 26"-os verziót... és az sem volt olcsó... de türelmetlen voltam.
Tényleg érdemes megnézned internetes boltokat is.