Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

Fiúk lányok.
Holnapra tervezünk ismét egy Kõris Hegyi kanyart.
Persze ha az idõ is engedi.
12körül indulnánk autóval Vinyére.
Onnét a piros turistaúton mennék fel.:D:D
Ha minden igaz van még hely.
Ha akar valaki jönni idõben jelezzen.

Basszus én mennék,de nem tudok feltekerni Kõrishegyre.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Fiúk lányok.
Holnapra tervezünk ismét egy Kõris Hegyi kanyart.
Persze ha az idõ is engedi.
12körül indulnánk autóval Vinyére.
Onnét a piros turistaúton mennék fel.:D:D
Ha minden igaz van még hely.
Ha akar valaki jönni idõben jelezzen.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Sziasztok!Ma valaki 13,00h tekerés Szentlélek Templom indulás?

Sajna nekem nem jó, go Pest!

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Sziasztok!Ma valaki 13,00h tekerés Szentlélek Templom indulás?

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Na feléledt a forum.De jó ezt látni.
Aztán nehogy elfogyjon a lendület mire itt a rendes biciklis szezon.:D

MrBazs

MrBazs

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

egyszer nem Te jöttél szembe úgy 3-4 hete,mikor mi 3-an mentünk kifelé Écs felé???

nem hiszem :D

Aty22 : köszi a tanácsokat :)

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

az a 20%os emelkedõ nagyon jó én felmentem rajt párszor és le öröm volt száguldani csak van benn egy lassító és nem lehet állatkodni rajt :D vagy 100 fölé tekerni a gépet

Dehogynem lehet, csak egy "pici" bátorság kell hozzá :)/országútival nem lennék bátor/
Pl: A tavalyi Pannonmarci középtávon volt egy igen meredek partoldal tele fákkal,/egy tolószékes tábla is kint volt/ilyen meredek letörésen életemben nem mentem le, de itt sikerült igaz majdnem tanyáltam. Húztam az elsõ-hátsó féket ahogy bírtam, de így is csúszott lefelé mindkét kerék , túléltem.

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

az a 20%os emelkedõ nagyon jó én felmentem rajt párszor és le öröm volt száguldani csak van benn egy lassító és nem lehet állatkodni rajt :D vagy 100 fölé tekerni a gépet

egyszer nem Te jöttél szembe úgy 3-4 hete,mikor mi 3-an mentünk kifelé Écs felé???

MrBazs

MrBazs

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

Vigyázzatok Emillel, nagyon combgép a srác. Fõleg amikor beveti titkos fegyverét: csupasz lábakkal 50 km-en a jobb aerodinamika miatt 30 métert nyer. :lol1: Ezt nem is tudom általában feldolgozni, és összeomlok mellette. :D

má megin a ruhatéma... :lol1:

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
A lábhaj megszüntetése nem az aerodinamika miatt van, hanem a kenyõcs miatt.-meg nem ragadnak bele a bogarak. :)
Aty22 bölcs tanácsid vannak.-> Bazs jó ha megfogadod õket :)

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Vigyázzatok Emillel, nagyon combgép a srác. Fõleg amikor beveti titkos fegyverét: csupasz lábakkal 50 km-en a jobb aerodinamika miatt 30 métert nyer. :lol1: Ezt nem is tudom általában feldolgozni, és összeomlok mellette. :D

Figyelgetek itt, és már megállapítottam egyik hozzászólása után hogy max. akkor mehetnék Vele biciklizni ha éppen alvás közben akar tekerni... :D

Bazs:
Szerintem nem az a lényeg hogy másokhoz képest milyen az átlagod, ha nem akarsz versenyezni.
Mindíg a saját eredményedhez mérd magad, és látni fogod a fejlõdést. Ne ess abba a hibába se, hogy különbözõ körülmények között teljesített eredményt hasonlíts össze.
A lényeg, hogy minden egyes úton amit biciklivel teszel meg, legyen az 20, 30, 40 vagy több km, jól érezd magad, élvezd a tekerést! Egy hobbibiciklisnél ez a lényeg szerintem.
Ha több a célod, esetleg versenyezni is akarsz, akkor más a helyzet, errõl majd más ír Neked, én ebbe nem szólok bele, nem az én világom. :)

Atikaaa:
Már megint kezded??? Elfut a méreg és megkergetlek akkor majd meglátod hogy tudsz Te gyorsan tekerni ha akarsz! :) Ne légy már megint kishitû! Irgum-burgum! :)

Big30:
Voltunk már arra Atival, jó kis emelkedõ! :) Egyenlõre én megelégszem elsõ lépcsõben a Pannonhalni emelkedõvel, aztán lassan lehet majd azt is nyúzni rendszeressen! :)

Lui:
Milyen "edzõkeringõt"??
Próba út volt már az új géppel? :) kíváncsi vagyok milyen, remélem az elképzelésednek megfelelõ lesz!

Ati:
Mire megépül a felvonó, addigra nem lesz rá szükséged! :D

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Nem rossz az emelkedõ valóban.
Én is tévedtem már arra felé 1-2x.
De azért Phalmán fel a várhoz 1-2x sem rossz edzés.
Mondjuk én is csak lefelé szeretek menni.:D:D:D
De mindig megállapítom, hogy az általam javasolt felvonó még nem készült el.

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Én is megnézném "edzõkeringõt"ha lehetséges!

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
egyezzünk meg Emil..Te fölmész..én meg le..:D

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ha jó erõben érzitek magatokat, és szeretitek leküzdeni a dombokat, akkor ajánlom Barátin lévõ 20%!!/nem vicc/ os aszfaltos emelkedõt. Itt aztán meg lehet combosodni. :) /aki esetleg még nem ismerné/

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Egy vesenyzõhöz képest szerintem nem nagy eredmény, egy hétvégi tekerõhöz képest meg jó.
Úgyhogy attól függ mihez, kihez akarod hasonlítani.

MrBazs

MrBazs

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
nem gyirmótról fõúton spátka felé csanakra be szembe szélbe csanakon a gyõzelem úton fel hegyalja úton le vissza gyirmótra

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
nem tudom nekem menne e...talán erõs hátszélben,dombról le :D :D