Vigyázzatok Emillel, nagyon combgép a srác. Fõleg amikor beveti titkos fegyverét: csupasz lábakkal 50 km-en a jobb aerodinamika miatt 30 métert nyer. :lol1: Ezt nem is tudom általában feldolgozni, és összeomlok mellette.
Figyelgetek itt, és már megállapítottam egyik hozzászólása után hogy max. akkor mehetnék Vele biciklizni ha éppen alvás közben akar tekerni...
Bazs:
Szerintem nem az a lényeg hogy másokhoz képest milyen az átlagod, ha nem akarsz versenyezni.
Mindíg a saját eredményedhez mérd magad, és látni fogod a fejlõdést. Ne ess abba a hibába se, hogy különbözõ körülmények között teljesített eredményt hasonlíts össze.
A lényeg, hogy minden egyes úton amit biciklivel teszel meg, legyen az 20, 30, 40 vagy több km, jól érezd magad, élvezd a tekerést! Egy hobbibiciklisnél ez a lényeg szerintem.
Ha több a célod, esetleg versenyezni is akarsz, akkor más a helyzet, errõl majd más ír Neked, én ebbe nem szólok bele, nem az én világom.
Atikaaa:
Már megint kezded??? Elfut a méreg és megkergetlek akkor majd meglátod hogy tudsz Te gyorsan tekerni ha akarsz!
Ne légy már megint kishitû! Irgum-burgum!
Big30:
Voltunk már arra Atival, jó kis emelkedõ!
Egyenlõre én megelégszem elsõ lépcsõben a Pannonhalni emelkedõvel, aztán lassan lehet majd azt is nyúzni rendszeressen!
Lui:
Milyen "edzõkeringõt"??
Próba út volt már az új géppel?
kíváncsi vagyok milyen, remélem az elképzelésednek megfelelõ lesz!
Ati:
Mire megépül a felvonó, addigra nem lesz rá szükséged!