Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Posted 2010. March 31. - 19:30
hónap végére,pontosan 25-26-ra ne tervezzetek nagy programot,bükkszentkereszten éjszakai rally:D:D:D
Posted 2010. March 31. - 19:06
Posted 2010. March 31. - 12:01
Kettõ: csipkebokorvesszõ
Három: mocitetõ, lökös, kettõ közti bajuszléc, indexek biztos kuka. Hûtõbõl kifolyt vmi. ott ahol a csõ belemegy, de még nem láttam, mi baja, legjobb lenne, ha csak a csõ csúszott volna le, megláttyuk. Lámpák jónak tûnnek, zárhíd lefele billen, nemtom nem- e nyomódott meg hátrafelé. Nagyjából ennyi, ami látszik, komolyabban sajna nincs idõm nekiállni, amíg a hûtõ nem jó, addig meg csak vontatós.
Négy: kadett... ránézésre semmi baja, hátsó lökös bal oldalsó része letört, ennyi. Viszont hátulról nézve bal kerék ív alatt bent, jobb kerék íven kívül, vagy 5-8 centire. Szerinted?
Posted 2010. March 31. - 08:57
kész vagy.Barlangodtól egy villanyoska megállónyira, kisteszkónál a szinva partján. Régi Nagyáthy suli
Posted 2010. March 31. - 08:35
Posted 2010. March 31. - 07:58
Koca: most nincsen villa a keróba....sajna egykerekezés még rosszul megy
nocsak. elkelt a Reba?
úton van már az utódja?
Posted 2010. March 31. - 07:30
Emlékeim szerint az RST-k Torno patronnal levegõsíthetõk....Vagy sufnituning lesz?
Ja, már csak a kupak hiányzik, hogy feltudjam fújni. kapott nyíltolajos kenést miegymást.
Posted 2010. March 30. - 22:21
egy jo kocka kadett vmi fasza kotyogos fritoz olajat evo motorral csaszar dolog
melyik a zrinyi?
Barlangodtól egy villanyoska megállónyira, kisteszkónál a szinva partján. Régi Nagyáthy suli
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. March 30. - 22:17
Koca: most nincsen villa a keróba....sajna egykerekezés még rosszul megy
Posted 2010. March 30. - 22:12
melyik a zrinyi?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. March 30. - 21:41
Posted 2010. March 30. - 21:13
Van valakinek levegõs villába kupakja? egy rst omegát szeretnék levegõsíteni. Ha tud valaki dobjon meg egyel.
mi baja lett a civicnec?
Emlékeim szerint az RST-k Torno patronnal levegõsíthetõk....Vagy sufnituning lesz?
Posted 2010. March 30. - 18:38
rebasibalint: szombaton Egerszalókon én integettem neked egy bordó Ladából, de nem vettél észre, legalábbis úgy pislogtál ott az út mellett mint pocok a lisztbe.
hétvégén, szombaton irány a Bükk. Maggi, Bálint ha jösztök ki tekerni esetleg ütközhetünk vmi rendes montizásra most már.
nem vettelek észre.nem volt különösen jó a verseny,ezért el voltam szontyolodva....eddig whist kollégával egy egri túrát terveztünk,de még semmi sem biztos
holnap délelõtt ha jártok a zrínyi közelében nyugodtan gyertek be,diákigazgató választás lesz,eszem-iszom lesz
Posted 2010. March 30. - 18:36
mi baja lett a civicnec?
Posted 2010. March 30. - 16:58
Sajnálom a Rondádat!NNa, érdekes, h. egész nap gép elõtt ülök, 'szt nincs idõm fórumolni.
Tom, érdeklõdhecc, lehet, szétvered a fejem, de bevallom, még a képgyûjtésnél tartok. Viszont írhatnál nékem egy emilt, a
következõk legyenek benne: mekkora méret (pixel x pixel), és pontosan mi szerepeljen rajt' (szöveg), esetleg van- é saját elképzelésed? kuckuc2@freemail.hu Hirtelen ennyi, ha kell még valami szólok, Te viszont írj emilt, mer' azt biztos megnézem,
és az írás nem száll el.
Amúgy meg megtörtem a hondit. Egy mackósajtos (gyengébbekkedvéértelsõbbségadáskötelezõ) tábla elbújt elõlem, majd
hirtelen elémugrott, de már késõn, és másfél méter csúszás után belém jött a hátsó bal oldalával egy kocka kadett.
Ez van. És hétvégén elköltöztün Komlósfaluba. (ha ugyan ez érdekel valakit)
Mé költöztetek fel? Nem volt jó a kilián? Saját kecó?
Posted 2010. March 30. - 12:01
Tom, érdeklõdhecc, lehet, szétvered a fejem, de bevallom, még a képgyûjtésnél tartok. Viszont írhatnál nékem egy emilt, a
következõk legyenek benne: mekkora méret (pixel x pixel), és pontosan mi szerepeljen rajt' (szöveg), esetleg van- é saját elképzelésed? kuckuc2@freemail.hu Hirtelen ennyi, ha kell még valami szólok, Te viszont írj emilt, mer' azt biztos megnézem,
és az írás nem száll el.
Amúgy meg megtörtem a hondit. Egy mackósajtos (gyengébbekkedvéértelsõbbségadáskötelezõ) tábla elbújt elõlem, majd
hirtelen elémugrott, de már késõn, és másfél méter csúszás után belém jött a hátsó bal oldalával egy kocka kadett.
Ez van. És hétvégén elköltöztün Komlósfaluba. (ha ugyan ez érdekel valakit)
Posted 2010. March 30. - 10:04
hétvégén, szombaton irány a Bükk. Maggi, Bálint ha jösztök ki tekerni esetleg ütközhetünk vmi rendes montizásra most már.
Posted 2010. March 24. - 11:27
van vkinek vmi elado tema?
regi monti trekking egyeb
szerintem ss is jo
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. March 21. - 20:24
Posted 2010. March 21. - 18:21
de hát pentaxból lehet olyan RAW-ot is kiejteni amit megeszik a fotósbót.
Én a K100D Super-en csak azt tudom állítani hogy RAW vagy nem RAW (0-1) szal nincs nagyon variáció. És .PEF kiterjesztésû amit kidob a gép, azt meg nekem nem kezeli a fotósbó csak ha átkonvertálom elõtte a pentax progiban.
Ma voltun Vöröskõ forrásnál, csak úgy séta-fika. Így fossa a vizet a forrás jelenleg:
Elég jó szerintem. Még eddig nem voltam itt, de megérte a sétát!