Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2010. július 06. - 11:28
Írta 2010. július 06. - 11:17
ez a csókás dolog mindenkinek szól.
csak azt nem tudom mikor kéne menni.
egy haver ma szól vissza nekik mikor jó.
itt kinek mikor jó?
p-szo-v?
tegnap voltak arra kémek.
a hely rendben van. szúnyogok vannak.
csak azt nem tudom mikor kéne menni.
egy haver ma szól vissza nekik mikor jó.
itt kinek mikor jó?
p-szo-v?
tegnap voltak arra kémek.
a hely rendben van. szúnyogok vannak.
Írta 2010. július 06. - 10:57
Áh Maggi...
Az nem úgy van,hogy csak bemegyek és kapok:D...
Marikába vastagot adtak,szorul egy kicsit a bowdenházba,nem húz vissza a fékkar rendesen,Viktornál meg csak elsõ volt,hátsó pont nem,most hívtam fel de nem tudott hozni mert állítólag a nagykerbe sem volt...Nem kaptam az újgyõrin se..
Bombát nem szeretem,marad még a csabán az excelsior,de oda meg bandázs nélkül nincs kedvem kirohanni,habár lehet az lesz.
Az nem úgy van,hogy csak bemegyek és kapok:D...
Marikába vastagot adtak,szorul egy kicsit a bowdenházba,nem húz vissza a fékkar rendesen,Viktornál meg csak elsõ volt,hátsó pont nem,most hívtam fel de nem tudott hozni mert állítólag a nagykerbe sem volt...Nem kaptam az újgyõrin se..
Bombát nem szeretem,marad még a csabán az excelsior,de oda meg bandázs nélkül nincs kedvem kirohanni,habár lehet az lesz.
Írta 2010. július 06. - 10:41
Megyünk csókásra mivankodni? mehetek én is ha anyukám elenged?
Whist: ha fizetõképes vagy mér nem szaladsz el a bótba?
Whist: ha fizetõképes vagy mér nem szaladsz el a bótba?
Írta 2010. július 06. - 10:40
Valaki S.O.S.-ben tudna rajtam segíteni egy országúti hátsó bowdennel?Fizetõ képes vagyok:D
Írta 2010. július 06. - 08:50
Írta 2010. július 05. - 21:06
arany élet!
Vér helyett már Dréher Bak nyomul az ereimben! Most hétvégén mikor megyünk mivanolni csókásra?? Tom ha már ott vagyunk el is hozhatnád a GPS-t.
Vér helyett már Dréher Bak nyomul az ereimben! Most hétvégén mikor megyünk mivanolni csókásra?? Tom ha már ott vagyunk el is hozhatnád a GPS-t.
Írta 2010. július 05. - 17:22
udv
miskolc lillafured javorkut nagymezo vagy barhova a fennsikon.
miskolc lillafured omassa zitromos gosser majd vissza
miskolc lillafured garadna pisztrangos falas /tudtommal nyitva/ majd vissza
utobbi kettot delutan fixivel meg is nyomom veletek.
miskolc lillafured javorkut nagymezo vagy barhova a fennsikon.
miskolc lillafured omassa zitromos gosser majd vissza
miskolc lillafured garadna pisztrangos falas /tudtommal nyitva/ majd vissza
utobbi kettot delutan fixivel meg is nyomom veletek.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. július 05. - 16:12
Üdv!Sziasztok!
Úgy adódott, hogy Miskolcon nyaralunk. Tudtok ajánlani errefelé valami jó országútival is tekerhetõ edzõkört? Ne Bánkút felé mert az marha meredek, legutóbb slick montival felmentünk, inkább síkabb legyen ja és még egy ha nem a legfontosabb kritérium, orktanyákat putrikat szeretném nagyívben elkerülni, nehogy leszedjenek a bringáról.
Bükkszentlászló-Kükkszentkereszt-Hollós-Répáshuta (Itt iszik sör, eszik káposztásbab vagy juhtúrós sztrapacska)-vissza Hollós-Lillafüred-Miskolc
Laposabb:
Miskolc-Tapolca (itt eszik fagyi/lángos)- Miskolc
Vagy egy kis rezervátum látogatással egybekötött kombinált túra:
Miskolc-Edelény-Szendrõlád. Innen meg gyalogolhattok haza Miskolcig...természetesen bringa nélkül...feltéve ha nem esznek meg.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. július 05. - 15:17
miskolcról át egerbe,ne már csak hollósig:)megyehatár környéken kicsit rossz az út,de utána tökéletes.jó kis karikát lehet tolni arrafelé.esetleg még tovább egerszalók felé
Írta 2010. július 05. - 15:07
Magginál az igazság. én nemrég cseréltem az XCR-t R7 superre, de az meg a mûtöben van, elméletileg ezen a héten jön vissza, meg felraktam az IKE nyergemet.
Írta 2010. július 05. - 14:21
3 választási lehetõség van szerintem.
"sík". nyék vagy onga felé. utóbbi kicsit dombos.
"dombos". fõleg valamerre észak felé. itt lehet találkozni norvégekkel de szerintem annyira nem gáz. esetleg még harsány felé erre nincsenek norvégok.
"hegyes".az fõleg lilla és bükkszent felé. onnan fakultatív.
"sík". nyék vagy onga felé. utóbbi kicsit dombos.
"dombos". fõleg valamerre észak felé. itt lehet találkozni norvégekkel de szerintem annyira nem gáz. esetleg még harsány felé erre nincsenek norvégok.
"hegyes".az fõleg lilla és bükkszent felé. onnan fakultatív.
Írta 2010. július 05. - 14:10
javaslom Hollóstetõt-bükkszentkereszt útvonalat....Lillafüredi elágnál balra folrdultok felfelémenet és oda visz az út, nem túl meredek jó az aszfalt is..
Írta 2010. július 05. - 13:32
Sziasztok!
Úgy adódott, hogy Miskolcon nyaralunk. Tudtok ajánlani errefelé valami jó országútival is tekerhetõ edzõkört? Ne Bánkút felé mert az marha meredek, legutóbb slick montival felmentünk, inkább síkabb legyen ja és még egy ha nem a legfontosabb kritérium, orktanyákat putrikat szeretném nagyívben elkerülni, nehogy leszedjenek a bringáról.
Írta 2010. július 05. - 11:43
Írta 2010. július 05. - 09:43
golya: ilyen bringát láttam tegnap az ady-hídnál csak valami xcr teló és hátranyúló kormányszarv volt rajta. te voltál vagy egy bringatestvér? én voltam az a barom aki úgy bámult 1 g astra kombiból.
ez a fórumtali jó lenne csak az a baj hogy nem lesz olyan idõpont ami mindenkinek jó lenne.
én most próbálnék valamit összehozni hétvégére.
ez a fórumtali jó lenne csak az a baj hogy nem lesz olyan idõpont ami mindenkinek jó lenne.
én most próbálnék valamit összehozni hétvégére.
Írta 2010. július 04. - 21:26
köszi skacok. Lornak is sok boldogot.
kekszalagon 46- csoporton belül meg 1sök lettünk, meg is unnepeltük. : D mostse tudom mi van. forumos buli lehetne valami iszunk hányunk belefeksznk pary. rég ittunk már együtt.
kekszalagon 46- csoporton belül meg 1sök lettünk, meg is unnepeltük. : D mostse tudom mi van. forumos buli lehetne valami iszunk hányunk belefeksznk pary. rég ittunk már együtt.
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2010. július 04. - 19:11
mennyiert?
megnezem mifele az
megnezem mifele az
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. július 04. - 18:34
Írta 2010. július 04. - 18:29
érdekel valakit shimano deore integrált hajtókar csapággyal,vadi új,csak lánckerekek nélkül?de ha nagyon akarod,22-est megkaphatod:D