Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
én benne vagyok egy ilyen mókában.mogyoródra meg menjen az akinek 6 anyja van,nekem már hideg van a pancsizáshoz:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
már én is kérdezni akartam a nyár utolsó fetrengése :D

ja majd elfelejtettem: akasztós hátsóváltóba csavar és az az alátét kellene ami belemegy a papucsba. teszkósmontikon van ilyen.

Ja meg mogyoródon 2100ft a belépõ ezen a héten. csúszda.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Hétvégi jóidõ esetén lenne igény valami sütögetõsre Csókás tetõn ?

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Lehet az elöbb rosszul linkeltem be a térképet :-) Sorry még nem vagyok rutinos .

Trackabee

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
én se tom....kiazaz?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en hirtelen nemtudom kit hivtak osembernek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Ja, koszkantri, meg teremkrossz versenyen kis mini dupla ugratókon kihúzott nyeregcsõvel ülve. Volt technikája a srácnak. Viszont mikor az említett olasz országúti versenyen közel 400 fõs mezõnyben 28. helyet szerzett a szakadt montijával, még a miskóci tévébe is meghítták. Szal erõ az van benne.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
gyóóó, õsembert szeerintem vágom ,még koszkantris idõkben vigyorogtatok rajta
cseppet antiszociális a srác

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
hát...érdekes.nekem annyira nem bejövõs,de hát ez van:)1,4-es slickkel mentem,azzal szenvedõs,országútival szerintem kizárt,hogy felmenjen valaki.

Big_Hand

Big_Hand

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

holnap megkukkantom én is ezt az 1 km-t.remélem aszfaltos gumival nem leszel szopóka

Na milyen volt a pálya ?

Amúgy ami benne a tréfás az a 4-5 kanyar ahol megcsúszhat a gumi .ha nedves a macska kõ . Trackabee

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
ma megnéztem ezt az 1 km-es távot,ha jól néztem az utat,akkor az nekem 5:14,max pulzus 167

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
az rendben van, hogy néked fölös, de nékem meg nincsen rá fölös költenivalóm.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Azér' anno Bükkmarcin, mikor meghirdették elõzõ nap az emelkedõversenyt, az csak 500 m volt, az nem kevés?
Megmondom: nem, mer' 25%- os volt az az 500 m, 'oszt azon tekerjél fel izomból. Ráadásul, ha jól emléxem, idõmérõ-döntõ, vagyis több futam volt, legjobb idõvel számolva. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy kevés az 1 km. Pláne, ha macskakõ van.
Másik: mikor Õsember elindult Tapolcán az idõmérõn, még a markolatokat is leszedte, a komplett fékrendszerrel együtt, elöl egy tányérral, átdobó felesleges súly, le vele, A-head kupak szintén, természetesen csakis merev villa,
keskeny slickkel, a vázon a bowdenvezetõ szemeket meg gittel kiigazította, hogy jobb legyen a légellenállás. Az milyen má'.

Tom, küldöttem emilt, nézzed meg.

A fiú kicsit hajlamos volt a végletekig felkészíteni a járgyányt....:) Olaszban komplett szerszámos ládával indult mert ki tudja mi történik 180 kilóméteren.

Ja! Kuc! Nem kell a GPS-es fülesem neked? Jó a te telódhoz is! Ocsójé megszámoljuk...nekem fölösleges lett

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Azér' anno Bükkmarcin, mikor meghirdették elõzõ nap az emelkedõversenyt, az csak 500 m volt, az nem kevés?
Megmondom: nem, mer' 25%- os volt az az 500 m, 'oszt azon tekerjél fel izomból. Ráadásul, ha jól emléxem, idõmérõ-döntõ, vagyis több futam volt, legjobb idõvel számolva. Tehát egyáltalán nem biztos, hogy kevés az 1 km. Pláne, ha macskakõ van.
Másik: mikor Õsember elindult Tapolcán az idõmérõn, még a markolatokat is leszedte, a komplett fékrendszerrel együtt, elöl egy tányérral, átdobó felesleges súly, le vele, A-head kupak szintén, természetesen csakis merev villa,
keskeny slickkel, a vázon a bowdenvezetõ szemeket meg gittel kiigazította, hogy jobb legyen a légellenállás. Az milyen má'.

Tom, küldöttem emilt, nézzed meg.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
itt jön ki a különbség: ti gondolom a husszú, egyenletes, kitartó tekeréshez vagytok szokva, nekem meg teljesen természetes h néhány percig ami csövön kifér lehet ilyen téren elõnyben vagyok és meg nyerem :P

amúgy azon gondolkodtam h. nem lenne-e elég egy jól eltalált SS gép lepusztítva minden felesleget róla, vagy kell-e váltó, fék tuti nem, meg nyereg sem. CSabi ideális lehetne :D

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

pityke: megkerdem klarat hatha erdekel minket egy ilyen ketyere

Ok
Ha érdekel szól, elvisz, kipróbál...oszt ha kell fizet.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
aki odaáll, az versenyzõ,vaze
te meg jól méc azért

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

koca kiugranál egy sprint erejéig és megnéznéd mennyi a te idõd és a pulzusod a végére? kíváncsi vagyok mit megy egy versenyzõ rajta.

nana én nem merem magam versenyzõnek nevezni, hisz csak egy koca bicajos vagyok :D
bepróbálom majd egyébként, de ez furi egy verseny lesz az biztos. 1 km táv ez azon fog eldõlni h ki tud egy faszán véghezvitt bemelegítés után csúcsot kiadni magából. (rosszul aludtál este, bal lábbal kelsz fel már esélytelen kb, mert aznap tuti h nem vagy toppon)
lenne rá tippem, hogy Miskolciak közül ki lenne/lesz itt esélyes.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
azon mulik ki birod-e adni a maximumot 1km-en vagy nem
ha nem akkor nem a te palyad es kesz

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mondjuk, jó , ez nem a jávori idõfutam... gondolom, más stílus, nyomni kell, mint ló