Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Posted 2010. September 19. - 19:48
holnap sürgõsbe kéne
-1 db belsõ kulcsnyílású 5 imbusz csavar,28 mm-es hosszban
-távtarto homorú és domború alátétek(olyanok mint a menetes v-fék pofáin vannak)
-2 db 5-ös alátét
van valakinek ilyesmi elfekvõben a lomosok közt,vagy célozzam meg a bringaboltokat és kunyizzak onnan?
köszi
üdv
szerk:ma estefelé a tiszainál elhagytam az egyik tárcsaféktestet az adapterhez rögzitõ csavart alátétestül mindenestül,a másikat épphogy nemhagytam el
Posted 2010. September 17. - 08:32
Köszi a tanácsokat, majd mondom neki h a ne menjen puhu gumikkal.
Posted 2010. September 16. - 21:34
Posted 2010. September 16. - 19:24
De egy próbát megérne a srácnak .Az a pana erre van kitalálva Extrem Jumpin külsõ. Sokat nem bukik rajta.
Posted 2010. September 16. - 19:00
a csoka valoszinu sokszor hagyja puhulni a kereket es igy konnyebb a felninek megennie a kulsot
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. September 16. - 18:11
budapesti távos diákom van, azzal járok diákjeggyel vonatozni, Budapesten diák helyi-bérlet, Miskolcon szintén. Miskolci bérletpénztárban kérdeztem h egyetemi BP-i diákkal lehet e venni, az mondta persze, a szabályzatot is ha megnézed annyi a diákbérlet vásárlásának feltétele h. érvényes legyen a diákigazolványod. ha meg bünti akkor sem nagy gáz. Érdemes utánanézni a jogszabályoknak, meg az utazási feltételeknek, mert ott húznak le ahol tudnak. Egyszer akart egy Máv-os bige megbüntetni, miszerint távos igazolványra nem jár kedvezmény, én meg mondtam h igen, dobtam neki egy paragrafust, és h. jogászként állok vele szemben, és ha megpróbál megbüntetni olyan fegyelmit adatok neki h öröm lesz nézni. Nem büntetett meg.
Más.
Miskolcon vkinek levelezõs mérnök informatikus ismerõse van? Gondolkodok h átjövök Miskolcra. mert anyagilag jobb lenne, de itt a nappalisokat ronggyá szivatják és nem tanítanak. Kíváncsi lennék a levelezõn mi a helyzet.
Én egy kicsit több vagyok mint 95 kiló :-)
A Continental CityContact 2.1 esét ajánlom nekem már évek óta megvan és használom. De ha olcsobb kell tuti befutó lehet neki a Panaracer Uff Da 26X2.35 külsõ külsõ is.
Posted 2010. September 16. - 15:32
A külsõ szakad szét az acélperemnél és amiatt a belsõ. olyan mint amikor a fékpofa beleér a külsõbe és megzabálja, na csak itt a felni pereme és a gumi balhézik. Nem felütéses defektet szokott kapni, hanem a külsõ DPI szálai adják meg magukat, így hiába az extra bélés. CSodagyerek a srác, nem lehet tanítani.
akó vegyen szaxofont meg kottát..oszt az azér jó mer jó!
Vagy vegyen félévente új gumit.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. September 16. - 14:33
Posted 2010. September 16. - 12:25
Posted 2010. September 16. - 12:02
tegyen a külsõ alá egy másik külsõt majd úgy belsõ.
2.1esbe pl. 1.75 szétkopott külsõt.
ha teker mint a barom akkor kipörgeti.
Posted 2010. September 16. - 11:11
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. September 16. - 11:10
95 kiló, a nylon, kenda, nevû gumikat félévente megeszi, mert a felni pereménél elszakadnak és durrdefekttel megadja magát a belsõ is.
Aszfalton jár meg földutakon a városi montijával, teker mint a barom, padkákat kátyúkat nem nagyon kerülgeti
bunyzni nem tud.
nincs sok lóvéja.
felraktam neki egy régi continental survival-t 2.35-ös dögöt ami alig fér el a vázban, de nem tudta kinyírni pedig öregedik.
Szóval valami jó árú minõségi cucc kéne neki, Keskenyebbet, félterep mintával.
Ötletek?
Posted 2010. September 15. - 08:51
valakinek nem kell ingyér?
Posted 2010. September 13. - 08:33
Más.
Levelezõs diákom van. szerintetek érdemes diák bérletet venni? Nagyon nézik az ellenõrök hogy levelezõs vagy nappalis diákigazolványom van? Valami tapasztalat?
budapesti távos diákom van, azzal járok diákjeggyel vonatozni, Budapesten diák helyi-bérlet, Miskolcon szintén. Miskolci bérletpénztárban kérdeztem h egyetemi BP-i diákkal lehet e venni, az mondta persze, a szabályzatot is ha megnézed annyi a diákbérlet vásárlásának feltétele h. érvényes legyen a diákigazolványod. ha meg bünti akkor sem nagy gáz. Érdemes utánanézni a jogszabályoknak, meg az utazási feltételeknek, mert ott húznak le ahol tudnak. Egyszer akart egy Máv-os bige megbüntetni, miszerint távos igazolványra nem jár kedvezmény, én meg mondtam h igen, dobtam neki egy paragrafust, és h. jogászként állok vele szemben, és ha megpróbál megbüntetni olyan fegyelmit adatok neki h öröm lesz nézni. Nem büntetett meg.
Más.
Miskolcon vkinek levelezõs mérnök informatikus ismerõse van? Gondolkodok h átjövök Miskolcra. mert anyagilag jobb lenne, de itt a nappalisokat ronggyá szivatják és nem tanítanak. Kíváncsi lennék a levelezõn mi a helyzet.
Posted 2010. September 12. - 20:46
nem trendi álldogálni a buszmegállóban
Posted 2010. September 12. - 20:39
szerintem havonta megsporolod egy bunti arat
a cumot nem fogod visszakapni. igy jartal, penzt kapsz helyette.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. September 11. - 22:17
anno nekem volt h nézték MKV-n is. mégpedig fõ szezonjában a nagy csekkolásnak fordult ez elõ, azaz november elején mikor már az újjal érvényes a dolog. vagy a másik fordulónál áprilisban..
22-esen meg pláne egyfolytába nézték...
Hümm..ez így sz@rul hangzik :S Pedig jó lenne kicsit spórolni 8ha már az egyetemért úgyis fizetek).
Muszáj lesz venni egy kocsit
Posted 2010. September 11. - 22:07
Más.
Levelezõs diákom van. szerintetek érdemes diák bérletet venni? Nagyon nézik az ellenõrök hogy levelezõs vagy nappalis diákigazolványom van? Valami tapasztalat?
anno nekem volt h nézték MKV-n is. mégpedig fõ szezonjában a nagy csekkolásnak fordult ez elõ, azaz november elején mikor már az újjal érvényes a dolog. vagy a másik fordulónál áprilisban..
22-esen meg pláne egyfolytába nézték...
Posted 2010. September 11. - 12:02
Posted 2010. September 11. - 11:30
Maggi, az megeshet. De remélem elég csak pár tárgy, nem kell másik szakra is jelentkezni.