Utálom a hétfõt!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2006. November 13. - 11:48
Posted 2006. November 13. - 11:06
rst mindent visz.
jó szerkezet az az spd.
sok mosolyt csal az emberek arcára amig megtanulod használni.
késõbb már a taposós pedálról is "sarokkal kifelé" fogsz lelépni. /saját tapasztalat/
jó szerkezet az az spd.
sok mosolyt csal az emberek arcára amig megtanulod használni.
késõbb már a taposós pedálról is "sarokkal kifelé" fogsz lelépni. /saját tapasztalat/
Posted 2006. November 13. - 10:55
Posted 2006. November 13. - 10:08
telókérdésben.
valami könnyû átütõs marzo vagy rs.
pézsé.
sikerült a cipõmûtét és a túra?
zoomot vegyél kiscsipás!! az aátötõs és könnyû is.
a stopli nem jött ki a cipõdbõl tom nem erõltettük vettem egyet a pedálhoz.
tekertem vagy 30 km-t a kisgéppel és nagyon könnyû tekerni egybõl ráált a testem a kötkörös tekerésre. a pihenõhelyen nem volt meleg tea azért a hûtõbõl kivett ice-teát mikróztattam meg, fenomális íze van ne próbáljátok ki!!
éés íme a rackaláma!!
Posted 2006. November 13. - 10:05
huh megvót az elsõ hétvégém spd-vel
1. áltóhelyben a konyhában oldalradõlni. jóóó!!! közben a konyhaszekrényt lefejelni mégjobb. bukót fel!!
2. az udvaron egy szép lassú kis ívû balos kanyarban lábletétel hiányában eldõlni a kutya legnagyobb örömére, mivel így kedvére lesmárhatott.
3. az útpatkát nordshorként használva, kivételesen jobb oldalra eldõlve a kocsik közé
4. lépcsõsoron lefelé manuálozva kioldás híján balra ell
ám a törpök élete nem csak játék és mese.... a dh gépen a hajtókarból kifáradt a pedálmenet így a kis merevvel kûdtem. a cipõ nagyon kényelmes. a pedál is nagyon jó, durva hogy mit lehet húzni a tekerés közben. az egylábas tekerés lett a kedvencem.
banizni is könnyebb. oldalirányba is kb fél méterrel nagyobbat tudok ugrani spdvel...
visszatérve a pedálmenetre: a hussefeldeknél van olyan hogy acél persely van a hajtókarba. milyen gyakorlati tanácsokat tudna adni fémszaki valaki egy ilyen fejlesztésre?
ja és köszönet a szonzoraimnak a pedálért
és a hétvége másik tapasztalata:
sörre bor: bármikor
Borra sör: meggyötör
egyetlen hátrány hogy a szuperment nem tudom megcsinálni spdvel, de majd rájövök én hogy kell.
hirtelen ennyi.
1. áltóhelyben a konyhában oldalradõlni. jóóó!!! közben a konyhaszekrényt lefejelni mégjobb. bukót fel!!
2. az udvaron egy szép lassú kis ívû balos kanyarban lábletétel hiányában eldõlni a kutya legnagyobb örömére, mivel így kedvére lesmárhatott.
3. az útpatkát nordshorként használva, kivételesen jobb oldalra eldõlve a kocsik közé
4. lépcsõsoron lefelé manuálozva kioldás híján balra ell
ám a törpök élete nem csak játék és mese.... a dh gépen a hajtókarból kifáradt a pedálmenet így a kis merevvel kûdtem. a cipõ nagyon kényelmes. a pedál is nagyon jó, durva hogy mit lehet húzni a tekerés közben. az egylábas tekerés lett a kedvencem.
banizni is könnyebb. oldalirányba is kb fél méterrel nagyobbat tudok ugrani spdvel...
visszatérve a pedálmenetre: a hussefeldeknél van olyan hogy acél persely van a hajtókarba. milyen gyakorlati tanácsokat tudna adni fémszaki valaki egy ilyen fejlesztésre?
ja és köszönet a szonzoraimnak a pedálért
és a hétvége másik tapasztalata:
sörre bor: bármikor
Borra sör: meggyötör
egyetlen hátrány hogy a szuperment nem tudom megcsinálni spdvel, de majd rájövök én hogy kell.
hirtelen ennyi.
Posted 2006. November 13. - 09:56
telókérdésben.
pézsé.
pézsé.
Posted 2006. November 13. - 08:33
Posted 2006. November 12. - 20:48
ha vkinek jo ugy akkor cd is megfelel
mondjuk legyen egy letszamstop.
azert mert.
aztan majd vmi
mondjuk legyen egy letszamstop.
azert mert.
aztan majd vmi
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. November 12. - 18:11
akkor leirom, hogy ertheto legyen
egy dvd lemez a buszmegallos helyre! (a koltsegeim csokkentendo 8-) )
ha vki nezni akarja a videot.
ennyi
hozzam ne hozzatok foleg ne hajnalok hajnalan.
egy dvd lemez a buszmegallos helyre! (a koltsegeim csokkentendo 8-) )
ha vki nezni akarja a videot.
ennyi
hozzam ne hozzatok foleg ne hajnalok hajnalan.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2006. November 12. - 17:39
megvettem a nwd7-t
nagy kiralysag
szgepen nem jatszhato
de aki szeretne nalam 'megnezni'
az egy dvd lemez ertekmegorzobe torteno helyezesevel hozzajarulhat a videozashoz.
ertekmegorzo szerintem egyertelmu hol van.
tobbit szemelyesen vagy privi
nagy kiralysag
szgepen nem jatszhato
de aki szeretne nalam 'megnezni'
az egy dvd lemez ertekmegorzobe torteno helyezesevel hozzajarulhat a videozashoz.
ertekmegorzo szerintem egyertelmu hol van.
tobbit szemelyesen vagy privi
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2006. November 12. - 13:24
Posted 2006. November 12. - 13:22
Posted 2006. November 12. - 01:52
Nem elit, hanem platinum, de mind1 Bence:)
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt
a zsenik átlátják a káoszt
Posted 2006. November 11. - 23:31
Jahh hallottam énis róluk !
Vmeiknek kopik a becsuszo, volt akinek elszált a szimering és elkezdett ien fekete belsöséges cuccokat kiengedni, a zsiros kenést elbatták és hidegben bekeményedik és meg sem moccan!
De szerintem a 06-s StanceFlow az elég jó ! kromozott becsuszó, szép mozgás!Árban sem rossz.
Használtan is lehet jo telokat venni de azokat mindenféle képp nézd meg élöben, szedettesd szét alaposan vizsgáld át !
Mantou Blac-je van két barátomnak is. De nem ezek a mostani ien oan compos vackok, hanem az Elit. Annak van még pöpec mozgása, állithatoság is megbizható! Használtan vették elég rég ta használjákazóta is tökéletes, baja egyiknek sem volt!
Vmeiknek kopik a becsuszo, volt akinek elszált a szimering és elkezdett ien fekete belsöséges cuccokat kiengedni, a zsiros kenést elbatták és hidegben bekeményedik és meg sem moccan!
De szerintem a 06-s StanceFlow az elég jó ! kromozott becsuszó, szép mozgás!Árban sem rossz.
Használtan is lehet jo telokat venni de azokat mindenféle képp nézd meg élöben, szedettesd szét alaposan vizsgáld át !
Mantou Blac-je van két barátomnak is. De nem ezek a mostani ien oan compos vackok, hanem az Elit. Annak van még pöpec mozgása, állithatoság is megbizható! Használtan vették elég rég ta használjákazóta is tökéletes, baja egyiknek sem volt!
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2006. November 11. - 15:54
Köszi szépen az infót.Az a bajom a mostani Manitoukkal hogy megváltoztaták a szimeringeiket meg az egész belsõ rendszert és azóta gondok vannak vele.
Posted 2006. November 11. - 15:52
Én Drop off-ot használtam kb 7 hónapig. 100% megvagyok vele elégedve ! Nagyon jó kis teló.
Most Manitou-t használok és télleg isteni puha mozgásuk van mind a StanceFlow-nak vagy a King Pinnek amit most használok.
Telós topikban még többb infót kaphatsz
Most Manitou-t használok és télleg isteni puha mozgásuk van mind a StanceFlow-nak vagy a King Pinnek amit most használok.
Telós topikban még többb infót kaphatsz
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2006. November 11. - 07:39
Köszi Ralph.Régeben volt marzó villám.És meg voltm vele elégedve.De egyszer kipróbáltam egy manitout és azóta megfogott a mozgása,nagyon finom.De szerintem megint marzó lesz belõle.
Posted 2006. November 10. - 20:12
Marzocchi z5 (2001)Telót kellesz hamarosan cserélnem,mert a kis Manitou fárad el.Ki milyen villát használ mire,és mik a tapasztalatai vele kapcsolatban.Help!!!
Vagy a 2002-2003-as MXC és MXR széria.
(próbálkoztam a régi RS judy-val és volt Hungary center X-em is,manituo SIX,de nem igazán nyerték el a tetszésem.)
Maratonokra szvsz nagyon jó.
Persze,csak ha nem akarsz a dobogóra kerülni.
;-)
Mindamellett használtan ugye kedvezõ áron juthatsz hozzá.
Az sem hátrány.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Posted 2006. November 10. - 19:58
es meg fizetnek is nekik erte
pofatlansag
nah mentem balba
friss husokat fotozni
fuztem ket fasza kereket
elson sporoltam 150g-t
hatson 250g-t
es midnezt a felnin
vazz
pofatlansag
nah mentem balba
friss husokat fotozni
fuztem ket fasza kereket
elson sporoltam 150g-t
hatson 250g-t
es midnezt a felnin
vazz
NE ÍGY! NE ÍGY!