Srácok!
Itt az egyetemen van arra valami szabályzat hogy mennyi idõ alatt kell kijavítani a vizsgadolgozatokat?!
4-én írtam egy vizsgát és azóta sincs beírva jegy...Hívtam a tanszéket azt mondták ha majd ki lesz javítva be lesz írva, mert hogy a tanár kórházban van. Csak mondjuk így azt sem tudom sikerült-e vagy nem és így nem lesz lehetõségem vizsgázni. Mert ugye ha sikerült akkor nem fogom átszervezni a beosztást hogy elmenjek még1X....
Valami ötlet?
Kezd a pöcörõm tele lenni ezzel az egyetemi ügyintézéssel...pláne hogy még fizetek is érte.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2011. January 17. - 13:08
Posted 2011. January 17. - 12:44
Raisz Iván nagy prof!
az õ elõadásaira érdemes bejárni, lehet sokszor túl tudományosan magyaráz, de jó elõadásoakt tartott. ha lenne rá lehetõség szívesen beülnék rá akár most is, persze tét nélkül
emlékszem egyszer kiment szünetre és elfelejtette kikapcsolni a mikrofonját. mindenki csendbe ült szünetbe az elõadóba és hallgattuk
az õ elõadásaira érdemes bejárni, lehet sokszor túl tudományosan magyaráz, de jó elõadásoakt tartott. ha lenne rá lehetõség szívesen beülnék rá akár most is, persze tét nélkül
emlékszem egyszer kiment szünetre és elfelejtette kikapcsolni a mikrofonját. mindenki csendbe ült szünetbe az elõadóba és hallgattuk
Posted 2011. January 17. - 12:42
Lengyel Attilának hívják. Még nem voltam nála vizsgázni, csak híreket hallottam. 20-ból 3-an mentek át a múltkor.
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2011. January 17. - 12:27
ooo akor lehet raisz bacsi az aki jatszodik veled?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. January 17. - 10:35
Posted 2011. January 17. - 09:53
Múlt héten felraktam a ruckust görgõre.
Már 3x tekertem is rajt. Ez nálam mostanság soknak számít.
Ja, 103 kiló vagyok b*zze, tavaly ilyenkor pont ugyanennyi voltam.
Ezt csinájjátok utánam.
Már 3x tekertem is rajt. Ez nálam mostanság soknak számít.
Ja, 103 kiló vagyok b*zze, tavaly ilyenkor pont ugyanennyi voltam.
Ezt csinájjátok utánam.
Posted 2011. January 17. - 09:01
Posted 2011. January 16. - 22:04
év elején eldöntöttem,hogy ezen az éven érettségi meg minden,tanulok folyamatosan.ehhez képest még a könyveim felét ki se nyitottam
Posted 2011. January 16. - 20:08
hol csinalsz es mit?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2011. January 16. - 19:34
Elhiszem. Erre annyit kell készülni mint az összes többi tárgyra együtt x2. Eddig szerencsére 4-es 5-ösökkel megvan minden de ez szerintem meg se lesz. Ráadásul a tanár is a szívatósabb fajta.
Posted 2011. January 16. - 19:27
o bazz kemiaval nit szivtam anno
nekem is tanulni kene de nincs erom
utobbi ket hetben folyamatosan toltam melo mellett estig meg vizsga napjan hajnaltol
hetvegen logattam pocsomet
nekem is tanulni kene de nincs erom
utobbi ket hetben folyamatosan toltam melo mellett estig meg vizsga napjan hajnaltol
hetvegen logattam pocsomet
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2011. January 16. - 17:01
Én meg kémia vizsgára, de leszarom, ha ilyen jó idõ van nem fogok benn punnyadni. Utolsó vizsgám, ha nem sikerül megyek megint.
Posted 2011. January 16. - 16:49
Jah.. Én meg dolgozok +készülhetek mikroökosz vizsgára....franc beleáll!Vééégre süt a nap. Irány tekerni!
De tegnap lementem a terembe kicsit tekerni...késsel villával vettem a levegõt, el vagyok szokva nagyon.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. January 16. - 13:57
Posted 2011. January 15. - 22:39
neeem, a csabi félére emléxem, göndör sötétbarna hajú nagydumás alak volt
ez kicsit visszább jobbra esett, ilyen járólemezbõl készült lépcsõn kellett felcaplatni...
mindegy
ON
ez kicsit visszább jobbra esett, ilyen járólemezbõl készült lépcsõn kellett felcaplatni...
mindegy
ON
Posted 2011. January 15. - 17:49
simon csabi boltjara gondolsz
volt miskolci arc
bmx vb-t megjart figura
volt miskolci arc
bmx vb-t megjart figura
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2011. January 15. - 14:49
akkor rosszul emléxem
fõ utcán volt vmi boltocska anno, oldalról, parkos rész felõl kellett megközelíteni
sztem még thommey is melózott arrafelé.
mindegy.
1000éve nem jártam már arabnál sem...
fõ utcán volt vmi boltocska anno, oldalról, parkos rész felõl kellett megközelíteni
sztem még thommey is melózott arrafelé.
mindegy.
1000éve nem jártam már arabnál sem...