Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Posted 2007. January 16. - 14:40
na amugy arra a bábonyi bérces tájra én is kiváncsi vagyok mert még anno régen kiskoromba jártam ott utoljára és akkor nem merészkedtem le nagyon a dzsuvába a csepel szintü bicommal. de vitya szolj ha legközelebb mentek arra, mert szétnéznék arra én is....
üdv / szép napot!
Posted 2007. January 16. - 11:33
lor...minden meg lehet de te tudod h nem annak indtottam....
ja Vitya.....télleg....nem volt rossz az a kis kör!!!régebben arra felé laktam amerre járhattatok....11es busz meg után van nem???
píszes baaboooo.....azaz csuka!!!
Posted 2007. January 16. - 09:43
Posted 2007. January 16. - 00:48
én tudok ám tippet mondani, h imivel mikor futhattál össze
pl egyszer te két haveroddal megelõztél engem, imi, meg egy haverunkat büxentlászló felé fõfelé. vagy volt olyan, h a centrummal szembeni fannynál álltunk, és csekkoltuk az ugrabugráló tapasztaltabb embereket
mivel jó az idõ, aktívan kinézünk naponta riskával fejszellõztetõ körre a városba. ma véletlenül pont bábonyi-bérc felé tévedtünk, egész kellemes kis földút az. és rájöttem, h nem kell sok kilométert tekernem, h kilépjek a városból... környék felderít...
új szerelmem van: http://www.cube-bike...d_id_10591_.htm
Posted 2007. January 15. - 23:44
osz nagy a szerelem?
o lavmi tender
lavmi du
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. January 15. - 22:14
Posted 2007. January 15. - 21:28
amikor bejott csajos csak pislogtam mondom de ismeros ez a csajszi
aztan hallom teged keres, mondom gaz.
ha veles kavar akkor nem tiszta, majd rajottem honnan ismerem. 8-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. January 15. - 21:05
Kezedeneém azzal h bár írtam neved napjából egy SMS-t itt is azt mondom h BóDOG Névnapot LOR!
Ez a mai nap kikészített!
A csajossal a tételeit kidolgozó tanárnõhöz kísértem(aki mellesleg a tesóm)és végig hallgattam az össze kaját amit a recept könyvekben fel szoktak tüntetni!
Na most úgy csöpögött a nyálam h teljesen kiszáradtam és a nyálam által összefröcskölt pólomra fagyott hazafelé a nyelvem!!!!
Ez mind a mai napon történt velem!
volt már ettõl eseménydúsabb napom is!
imee?...te nem jártál velem egy suliba????vagy csak a megálóban futottunk össze!?
Píszes!
Posted 2007. January 15. - 20:13
raj munkalkodni fog a megalloban
gyaaaaa
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. January 15. - 19:57
Posted 2007. January 15. - 18:32
Posted 2007. January 15. - 17:42
szabadsag!
:-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. January 15. - 16:23
Posted 2007. January 15. - 14:22
ovodaban biztos a negylevelu lohere volt a jele.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. January 15. - 13:06
sziasztok!
Rajmi vagyok...amúgy csak rayes vagy Átkozott!!!Ez azért ragadt rám mert nekem mindig meg kell õriznem blokkot!Minimum egyszr mindig vissz kell küldeni vmit amit veszek mert van vmi baj!Egy fehér Magellanom van az is az FS betûjellel van ellátva a PolarX után!
I love bükk!
Miskolcról kicsit pontosabban az avasról írok a fórumba!
Pár embert már ismerek innen...párat meg majd megismerek remélem!
addig is szereték mindenkinek így kcsit megkésve nagyon boldog új évet kívánni!
Píszes!
Szerbusz Barátom !
Errõl az átkozottról még nem hallottam de mire is van a forum.. uj dolgokat tudjunk meg
Posted 2007. January 15. - 11:24
Én is avasi vagyok:)....
Ma végre megjön a pedál, szerelem fel egybõl, oszt teszt:D!:lol1:
Posted 2007. January 15. - 11:18
Magaddal viszel 1 db embert, és támaszkodsz a vállára. Ill. ha van bármi a közelben, amiben kapaszkodni tudsz, akkor elõre be tudsz dokkolni. Ha nincs,
akkor majd úgyis idõvel hozzászoksz.
Amúgy az elején ( mikor elkezdtem használni ) meglepõdtem, hogy belépni
nehezebb, mint kifelé.
Ja, aztán meg a kerék nehogy olyan legyen, mint a képen..
nem hülyeség a támasztós történet, csak az a gáz hogy gyakran egyedül vagyok emiatt kénytelen leszek rendesen megtanulni belépni.
igyekszek vigyázni, nem szeretek túl nagyokat ugrálni.
Posted 2007. January 15. - 10:28
akkor majd úgyis idõvel hozzászoksz.
Amúgy az elején ( mikor elkezdtem használni ) meglepõdtem, hogy belépni
nehezebb, mint kifelé.
Ja, aztán meg a kerék nehogy olyan legyen, mint a képen..
Posted 2007. January 15. - 09:56
ödv felénk átkozott! több szerencsét itt mint ott.
tom köszi a bikebibliát, megjelöltem mik tetszettek ott egy kicsit tapadhat még.
na a hétvégén kimetem a kalapácsba edzeni, mivel a hétvégén meek elsõ külhoni versenyemre IDE, most mentem elõször DH pályán a nagygépbe szerelt új XT hajtómûvel meg a SPD pedállal.
hihetetlen, hogy mennyire stabilan lehet a gépet vezetni a földön és a levegõben, oda pakolom ahova akarom, a gép kitörési pontját sokkal határozottabban lehet érezni, és emiatt jobban a határon lehet menni.
A nagy disznó rázópadokon is biztonságosabban tudok menni pedig féltem attól, hogy ott hátránylessz az, ha nem tudok leugrani a bringáról. ez is pozitív csalódás volt. aztán a sáros csúszós kanyarokban se okoz gondot,csak felkell készülni elõre a rollerezésre (elõre kicsavarom a lában, de nem lépek ki,így ha kell már letehetem a praclimat és nem lessz fáziskésés, talajfejelés)
ám volt egy nagy hasoncsúszásom a bringa a hátamon. láthatóan tetszett neki igen ragaszkodott hozzám. a pedál nem oldott ki
még egy dolog a mallet c nagyon bírja a kemény sarat is.
ááá és mégegy: a rajttechnikámon változtatni kell mert nem mindig tudok elég gyorsan bedokkolni a pedálba a kitámasztó lábammal.