akkor az Öreg Katonák Magazinja /ÖKM/ gyûlik szépen csendesen?
/jól van abbahagytam/
amúgy a bánkúti kép csalóka.
tegnap esett 4 cm.
de utánna esõ esett és ma már csak 1cm van. az is vizes.
mára még várnak havat.
ma reggel állok az arany jánoson a kocsival az esõben. várom a zöldet. erre Moeka gurul el az orrom elõtt. megy melóba.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2007. January 24. - 11:05
Posted 2007. January 24. - 10:12
Posted 2007. January 24. - 10:09
csak a popó magazinok ússzák meg...
:-P
meg a tutti frutti-k.
amúgy a méhben még fizetnek is érte.
Posted 2007. January 24. - 00:20
köszi a névnapi üdvözlést tom_mirra
lor:Segíthetek?...Rajmi a nevem!
a kórházért kár, de ha be akarják zárni be fogják és pont lesz*rják h mi mit mondunk!
mert nálunk sajátos a gondolkodás mód....így hozzuk be a lemaradásunkat az unióban!!!sztem nevetséges!
ha hamar végzek az orvosnál akkor én ott leszek!
lor:Segíthetek?...Rajmi a nevem!
a kórházért kár, de ha be akarják zárni be fogják és pont lesz*rják h mi mit mondunk!
mert nálunk sajátos a gondolkodás mód....így hozzuk be a lemaradásunkat az unióban!!!sztem nevetséges!
ha hamar végzek az orvosnál akkor én ott leszek!
Posted 2007. January 23. - 19:46
nem csalodtam!
ertesz te ehhez
ertesz te ehhez
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. January 23. - 19:10
Posted 2007. January 23. - 18:39
kell egy kalyha
elvisz mindent
mar csak izles kerdese, hogy az ilyen fenyes vackot eltuzeled-e vagy sem
elvisz mindent
mar csak izles kerdese, hogy az ilyen fenyes vackot eltuzeled-e vagy sem
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. January 23. - 16:28
lóf.....
anyám hozza állandóan uncsitesómnak. Annyiféle újság van otthon, nem tudjuk hova tenni, tele vagyunk papírral.
anyám hozza állandóan uncsitesómnak. Annyiféle újság van otthon, nem tudjuk hova tenni, tele vagyunk papírral.
Posted 2007. January 23. - 16:19
Posted 2007. January 23. - 13:00
meglett a tegnapi vizsgám:)
kössz aki szurkolt:D
remélem a holnapi is meglesz. akkor már csak 2 maradna a jövö7re :chip:
én ugy hallottam vmi welness korházat akarnak csinálni a szent feriböl, de még az ott dolgozok se tudják...
mind1 március 15én ujabb tüntetés sorozatok + zúzások várhatok ha nem lépnek
kössz aki szurkolt:D
remélem a holnapi is meglesz. akkor már csak 2 maradna a jövö7re :chip:
én ugy hallottam vmi welness korházat akarnak csinálni a szent feriböl, de még az ott dolgozok se tudják...
mind1 március 15én ujabb tüntetés sorozatok + zúzások várhatok ha nem lépnek
Posted 2007. January 23. - 09:56
az õsök aláírták a szentferis petíciót.
amúgy apám tegnaptól holnapig megint a szentferi vendégszeretetét élvezi sajna.
rajminak boldog jó nagyot.
amúgy apám tegnaptól holnapig megint a szentferi vendégszeretetét élvezi sajna.
rajminak boldog jó nagyot.
Posted 2007. January 22. - 23:09
vitya maradsz te mint már többen is mondták /másik srác N_vitya...
ok szolok ha megyek legközelebb kolbászt azaz virslit melegiteni egyébként pont mikor indultam volna ma hazajött tesom.. tehát mentem a konámmal ki lillára meg lenéztem a hámori to köré.
ok szolok ha megyek legközelebb kolbászt azaz virslit melegiteni egyébként pont mikor indultam volna ma hazajött tesom.. tehát mentem a konámmal ki lillára meg lenéztem a hámori to köré.
Posted 2007. January 22. - 21:49
Hello!
Remélem a korházat nem zárják be /alakitják át/ tul sok lenne már a "jobol"
koca:
legközelebb ha virslizel szolhatsz nekem is:) /foleg ha nem tul sok a szint:)
neveinkkel mi legyen marad minden a régi?
Remélem a korházat nem zárják be /alakitják át/ tul sok lenne már a "jobol"
koca:
legközelebb ha virslizel szolhatsz nekem is:) /foleg ha nem tul sok a szint:)
neveinkkel mi legyen marad minden a régi?
Posted 2007. January 22. - 21:24
Posted 2007. January 22. - 19:33
Hát az szép!
Nincs elég pénze az sztk vezetõjének?
Most úgy tudnék valakit szidni, sztem mindenki tudja, hogy kit, de nem szabad, és nincs is hozzá kedvem....Meg nam is szabad politizálni ha jól tudom!
30 év az sok idõ...
Reméljük nem fogják fölszámolni, meg pláne hogy nem lesz hotel belõle....
Nincs kedvem a lepusztult sztk-ba járni:S
Nem értem mért kell mindenbõl a korszerûbbet megszüntetni...A rónai mûvelõdési házból is bank lett, pedig több generáció nõtt fel ott, néptánc,fesztiválokat szinte csak ott szerveztek, volt ott is színjátszás,még néha filmvetítés is, meg szallagavatók...
Többek között én is néptáncoltam ott általános isiben 1-8-ikig, és évente 3-4, vagy néha több fellépésönk is volt ott, és szinte sz volt a második otthonom, sõt, még a szalagavatóm is ott volt!
De reménykedjünk, hogy a sztferenc szûnik meg létezni...
Nincs elég pénze az sztk vezetõjének?
Most úgy tudnék valakit szidni, sztem mindenki tudja, hogy kit, de nem szabad, és nincs is hozzá kedvem....Meg nam is szabad politizálni ha jól tudom!
30 év az sok idõ...
Reméljük nem fogják fölszámolni, meg pláne hogy nem lesz hotel belõle....
Nincs kedvem a lepusztult sztk-ba járni:S
Nem értem mért kell mindenbõl a korszerûbbet megszüntetni...A rónai mûvelõdési házból is bank lett, pedig több generáció nõtt fel ott, néptánc,fesztiválokat szinte csak ott szerveztek, volt ott is színjátszás,még néha filmvetítés is, meg szallagavatók...
Többek között én is néptáncoltam ott általános isiben 1-8-ikig, és évente 3-4, vagy néha több fellépésönk is volt ott, és szinte sz volt a második otthonom, sõt, még a szalagavatóm is ott volt!
De reménykedjünk, hogy a sztferenc szûnik meg létezni...
Posted 2007. January 22. - 19:09
A Tüdõgondozó átkerülne az SZTK-ba a Reumatológia a Vasgyárba...A Szent Feri-bõl meg az SZTK vezetõje Hotelt akar csinálni.Valakinek nagyon jó biznisz lehet.Csak nekünk(anyám ott melózik 30 éve) meg a betegeknek nem jó bolt.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2007. January 22. - 19:03
Én úgy hallottam, hogy ezt az állam nem zárhatja be a kórházat, mert nem az állam finanszírozza, hanem az egyház.
Am olvastam az egyik busznegállóban egy ragasztáson....
Csak hát sajna nincs idõm elmenni, mert melózok.
De am én is oda járok kezelésre, mert asztmás vok:'(...
Jah és szerintem N_vitya legyen akkor : nvitya, vitya 95 meg akkor marad vitya ... persze ha megfelel a két vityának így!
Am olvastam az egyik busznegállóban egy ragasztáson....
Csak hát sajna nincs idõm elmenni, mert melózok.
De am én is oda járok kezelésre, mert asztmás vok:'(...
Jah és szerintem N_vitya legyen akkor : nvitya, vitya 95 meg akkor marad vitya ... persze ha megfelel a két vityának így!
Posted 2007. January 22. - 18:36
Üdv Minden Fórumosnak!Lehet hogy OFF Topik leszek,de a Miskolciakat érinti a dolg!
A Szetnt Ferenc Kórház fennmaradásának érdekében lakossági fórumot rendez!Apropója,hogy a Miskolc város vezetõsége politikai skkjátszma keretében felkívánja áldozni a szakmailag erõs,és gazdaságilag stabil Reumatológiát és a Tüdõgyógyászati centrumot,és ezzel az egész kórházat.Ezzel veszélybe kerül a kórház 550 dolgozójának állása és megélhetése.Õk 300.000 fekvõ- és járóbeteget látnak el a kórház keretein belül.A fórum célja,hogy választ kapjunk a város vezetésétõl mivel indokolják döntésüket.
A lakossági fórum az ITC Székház(Miskolc Mindszent tér 1.) nagytermében lesz 2007.Január 24-én 17-órakor!
Minden a kórház sorsáért aggódó,fennmaradásáért tenni akaró embert várunk!
Köszönettel: Szent Ferenc Kórház Szakszervezeti Bizottsága és Dolgozói
A Szetnt Ferenc Kórház fennmaradásának érdekében lakossági fórumot rendez!Apropója,hogy a Miskolc város vezetõsége politikai skkjátszma keretében felkívánja áldozni a szakmailag erõs,és gazdaságilag stabil Reumatológiát és a Tüdõgyógyászati centrumot,és ezzel az egész kórházat.Ezzel veszélybe kerül a kórház 550 dolgozójának állása és megélhetése.Õk 300.000 fekvõ- és járóbeteget látnak el a kórház keretein belül.A fórum célja,hogy választ kapjunk a város vezetésétõl mivel indokolják döntésüket.
A lakossági fórum az ITC Székház(Miskolc Mindszent tér 1.) nagytermében lesz 2007.Január 24-én 17-órakor!
Minden a kórház sorsáért aggódó,fennmaradásáért tenni akaró embert várunk!
Köszönettel: Szent Ferenc Kórház Szakszervezeti Bizottsága és Dolgozói
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2007. January 22. - 17:43
Posted 2007. January 22. - 17:37
alapbol vitya a masik
NE ÍGY! NE ÍGY!