Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Posted 2007. February 07. - 20:19
a firka után ma ugy keroztam a sineken mint aki most lát biciklit elõször
kabát, gatya kimosva:)
koca:
jöttem rajtól meg haverjától vittem nekik láncbontot meg szerszámot ami multkori kinnalvoson nálam maradt...
szerencsés volt a mai nap:
reggel suliba menet eláztam 3 orát vizes gatyában ültem aztán megszáradt:D
aztán meg borultam egyet a sineken fél miskolc meg a tv szeme láttára...
Posted 2007. February 07. - 19:46
Posted 2007. February 07. - 19:44
Posted 2007. February 07. - 19:32
Itt jön a képbe, hogy igen ritka az a nyomtató, amivel átlátszó agyagra fehéret tudsz nyomtatni. Mondhatnánk azt is, hogy az már szitázás, de azt meg 1 db- nál nem tudod kifizetni, meg baromság is lenne.
Jó lesz fekete is természetesen....méretet reggel lemérem.....
a lánckerék-háttér para nagyon rá?
Posted 2007. February 07. - 17:06
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2007. February 07. - 16:40
kuckuc: ha lesz idõd msn-en keress már meg.
Posted 2007. February 07. - 16:39
Posted 2007. February 07. - 16:18
Köszi!Még van mit csinálni rajta.Kéne egy kormány egy kormánynyak és egy SPD.De még van idõ.Autósokból tényleg van nagyon paraszt
Olvastam elõrébb már nem tudom kinél h kéne neki egy fogsor hátra 9es SRAM nekem van egy 7.0 és láncom is van
4 hónapot volt használva...ennyi
Vitya_95: a szersazámokt a megállóba tedd le ma!a bringának meg semmi baj nem lesz!csak túlaggódod!
Autós sztori!
Lorral meg Láma Zoleeval mentünk Compinál város felé és mellénk állt egy Ford mondeo egy hatalms niggerel kinek a barkójától nem lehetett láttni a szemét és a mi tempónkra lassítva elkezdett üvöltözni h meg fogja szekszuálni a szánkat meg álljunk meg mert h képzeljük azt h mi egy mellett megyünk!egy rövid szóváltás után nagy gázzal tovább ment és mi meg néztünk h ez miért is volt?
a hapsi egy kcsit túlreagálta!!!
Ja...cindercone82:tényleg szép egyszerû a bikeod!gratulálok!jók a konák!
Esetleg valakinek élmények "fás kamazokkal" a bükkben?Az is izgalmas!Amikor jávorrról lefelé szembejön :-)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2007. February 07. - 13:56
Posted 2007. February 07. - 12:45
Posted 2007. February 07. - 11:57
Olvastam elõrébb már nem tudom kinél h kéne neki egy fogsor hátra 9es SRAM nekem van egy 7.0 és láncom is van
4 hónapot volt használva...ennyi
Vitya_95: a szersazámokt a megállóba tedd le ma!a bringának meg semmi baj nem lesz!csak túlaggódod!
Autós sztori!
Lorral meg Láma Zoleeval mentünk Compinál város felé és mellénk állt egy Ford mondeo egy hatalms niggerel kinek a barkójától nem lehetett láttni a szemét és a mi tempónkra lassítva elkezdett üvöltözni h meg fogja szekszuálni a szánkat meg álljunk meg mert h képzeljük azt h mi egy mellett megyünk!egy rövid szóváltás után nagy gázzal tovább ment és mi meg néztünk h ez miért is volt?
a hapsi egy kcsit túlreagálta!!!
Ja...cindercone82:tényleg szép egyszerû a bikeod!gratulálok!jók a konák!
Posted 2007. February 07. - 10:57
a pontos méretet majd holnap, nem lenn jobb hogyha mondjuk ilyen átlátszó lenne fekete helyett?
bár a fekete is jó hogyha egyszerûbb
méretet azért csak holnap mert még nem tudom pontosan hova akarom rakni...
árban kb mit kérnél érte?
Itt jön a képbe, hogy igen ritka az a nyomtató, amivel átlátszó agyagra fehéret tudsz nyomtatni. Mondhatnánk azt is, hogy az már szitázás, de azt meg 1 db- nál nem tudod kifizetni, meg baromság is lenne.
Posted 2007. February 07. - 10:29
kérdezném pézsét hogy e most hétvégén az Eger Dh-ra? /csak mert lenne egy apro csomag(egy 160 as tárcsa), amit megköszönném ha vki haza tudna hozni nekem../
Berki ugy néz ki egyenlöre h 7végén ráérek tekerni. de ha nagyon szép idö lesz akkor lehet h vasárnap kitekerek egerbe a cuccért, haza meg vonat...még meggondolom...
menni akarok egerbe de még nem 100% privibe adjál telszámot, ide is megírom akkor hogy megyek e ha kiderül... adiigra
Posted 2007. February 07. - 10:23
Posted 2007. February 07. - 10:20
ki kell cserélnem a vázamamat mer ez nem jó 4X ra viszont anyagilag nulla vagyok elajándékoznám méhány megunt darabomat mûértõknek.
http://peterdh.uw.hu/news.php
jobboldalt a chatboxban lesegessetek.
nincs valakinek fölöslegessé vált kormánya, rövidkanalas váltója?
váá világvége utálom a bringákat!
utánnakérdezek én is az ótósposztereknek!
Posted 2007. February 07. - 09:59
Posted 2007. February 07. - 09:51
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. February 07. - 07:11
Posted 2007. February 07. - 01:51
adjatok el a montit es vegyetek rajta nemtommit
bazze szan al mas
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. February 07. - 00:26
Körülírás: -"olyan, mint a kutya"...
- ???
- "macska"
(Koca: ez Oli volt)
Poszterkérdés hogy áll? Ha jobban belegondolok, az 1-2 sör bármekkora mértékegységet jelenthet.
judit (vagy mi, edit): Tessék hóutálók, esik nektek szép esõcske. Hmm de jót lehet benne bringázni.