Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2007. March 07. - 22:29
Hello!
én holnap is benne vagyok egy kis tekerésben meg pénteken is meg mindig:)
imee:majd megmutatjuk az "ajánlott utat" 1ébként a lillai kempingtõl megy fel...
én holnap is benne vagyok egy kis tekerésben meg pénteken is meg mindig:)
imee:majd megmutatjuk az "ajánlott utat" 1ébként a lillai kempingtõl megy fel...
Posted 2007. March 07. - 22:15
Nah ma is megvolt a tekerés!
n_vityával megint kólápát terveztünk, aztán összefutottunk vityáékkal hámorba, meg még csatlakoztak páran, aztán nagy nehezen(lassan itták a sört:p) felmentünk lilára, aztán leválltunk n_vityával, de javasolták hogy másfele menjünk, és elindultunk arra, de nem találtuk meg, hogy merre gondolták, és elindultunk felfele, de nem találtunk fel, és utána be is sötétedett, úgyhogy le zúztunk azon a terepen, ahol felfele alig tuttuk feltolni a bikeokat, mert annyira meredek, meg avaros-gallyas volt....aztán gyros zabálás, meg banánturmix:D a városba, meg végig rideolás a fõutcán....De így is élvezetes volt, de legközelebb fel megyünk kõlápára n_vityával, és nem ajánlott útvonalon, hanem ott, amerre elindultunk elõsször...
Jábor: hát sztem holnap nem tok menni, mert oktatás van, meg utána is van programom, úgyhogy részemrõl felejtõs....Viszont pénteken benne vok egy jó kis tekerésben...
n_vityával megint kólápát terveztünk, aztán összefutottunk vityáékkal hámorba, meg még csatlakoztak páran, aztán nagy nehezen(lassan itták a sört:p) felmentünk lilára, aztán leválltunk n_vityával, de javasolták hogy másfele menjünk, és elindultunk arra, de nem találtuk meg, hogy merre gondolták, és elindultunk felfele, de nem találtunk fel, és utána be is sötétedett, úgyhogy le zúztunk azon a terepen, ahol felfele alig tuttuk feltolni a bikeokat, mert annyira meredek, meg avaros-gallyas volt....aztán gyros zabálás, meg banánturmix:D a városba, meg végig rideolás a fõutcán....De így is élvezetes volt, de legközelebb fel megyünk kõlápára n_vityával, és nem ajánlott útvonalon, hanem ott, amerre elindultunk elõsször...
Jábor: hát sztem holnap nem tok menni, mert oktatás van, meg utána is van programom, úgyhogy részemrõl felejtõs....Viszont pénteken benne vok egy jó kis tekerésben...
Posted 2007. March 07. - 22:05
azt meghiszem. na én most kinézek egy körre ugy döntöttem les*om a gépelemek jegyzökönyvet...
különben is: "amit ma megtehetsz halaszd holnaputánra és lesz 2 szabadnapod"
jábor szombati kintalvásrol még nem tudok/merek nyilatkozni. (sajna nincs se bivakom se normálsi hálózsákom...)
különben is: "amit ma megtehetsz halaszd holnaputánra és lesz 2 szabadnapod"
jábor szombati kintalvásrol még nem tudok/merek nyilatkozni. (sajna nincs se bivakom se normálsi hálózsákom...)
Posted 2007. March 07. - 21:16
Hát ma én is tekertem egy egészen jót, bár volt olyan szembeszelem, hogy 27-et csikartam sípoló tüdõvel, egészen jól esett utána a krumplilángos
Posted 2007. March 07. - 20:33
holnap is 8tol 16.ig egyetemen vagyok.... az a baj h pont 14-16 ig vannak a kötelezö gyakorlatok igy lelépni sem tudok....
Posted 2007. March 07. - 19:46
Koca: igen azért csörögtem, de mikor kinyomtad gondoltam hogy okitáson ülsz. Holnapi napod hogy smint lesz?
szerencsére kitünö idönk volt, napsütéses, tavaszi szellök és egy kimaradhatatlan kölápa.
jo kis banda verödött össze
n_vitya - imee ? nálatok miujság? részetekröl milyen volt a mai tekerés?
Holnap esetleg megismételhetnénk ? és akkor már együtt mennénk fel.
szerencsére kitünö idönk volt, napsütéses, tavaszi szellök és egy kimaradhatatlan kölápa.
jo kis banda verödött össze
n_vitya - imee ? nálatok miujság? részetekröl milyen volt a mai tekerés?
Holnap esetleg megismételhetnénk ? és akkor már együtt mennénk fel.
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2007. March 07. - 17:26
hát én is most jöttem haza egyetemröl.
Jábor gondolom te is tekerni akartál kihivni ugye?
ez a tapolca jo lenne nekem is. komlos fele lehet átugrok:)
17:30 ig vagy meddig van nyitva megálló?
Jábor gondolom te is tekerni akartál kihivni ugye?
ez a tapolca jo lenne nekem is. komlos fele lehet átugrok:)
17:30 ig vagy meddig van nyitva megálló?
Posted 2007. March 07. - 09:07
zaras utan aljasodni?
de megyek.
most megidulok megyek vmi kicsit aztan alszom
osz du ottan vagyok
de megyek.
most megidulok megyek vmi kicsit aztan alszom
osz du ottan vagyok
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. March 07. - 09:05
Micsoda luxus van itt kérem:)
nekünk meg még szombaton is suli van, csak vasárnap tudjuk a Bükköt megtámadni...
nekünk meg még szombaton is suli van, csak vasárnap tudjuk a Bükköt megtámadni...
Posted 2007. March 07. - 08:53
de után du ti már nem gyösztök sehova
ginya...?
ginya...?
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2007. March 07. - 08:51
de most te ginya nem du
beugrom beiratkozni aztan going
beugrom beiratkozni aztan going
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. March 07. - 08:40
én megyek de csak meló után!
gyertek majd elibém oszt goooo!
gyertek majd elibém oszt goooo!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2007. March 07. - 07:51
mama de vki bringa?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. March 07. - 04:56
holnap del korul vagy kora du beviszem
nekem aszondta holnap nem bizti, hogy belenyul mert lesz anyuka.
zaraskor bolt utan szolunk jolanka
osz megindulunk szertem
nekem aszondta holnap nem bizti, hogy belenyul mert lesz anyuka.
zaraskor bolt utan szolunk jolanka
osz megindulunk szertem
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. March 07. - 01:50
srácok
a cucból még mindig van így ha van kedvetek akkor holnap este egy tali és megnézzük h milyen egy ilyen üveg teljesen üresen!
egy jó esti tapi körtõl nincs is jobb!...
gyertek bátran n_vitya bicót venni!
van epicunk ja!
na mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát meg kezek a bringára mert a harcos asszonyok kitszik az erkélyre h ez úgy sem rozsdál!!
nem szabad hagyni!
ellen kell állni!
píszes!
Mi lehet h benne vagyunk, ha nem gond. Viszünk akkor pingvines házisört, ha szeretitek. Mikor és merre lenne a program?
Posted 2007. March 07. - 01:02
tényleg lor
a szimeringet mikor hoz majd vissza megálló?
bár nem hiszem h tomi ezzel fog még1szer sz*pni....
nem baj...mind egy...
"ne is törödj az átokkal!"
a szimeringet mikor hoz majd vissza megálló?
bár nem hiszem h tomi ezzel fog még1szer sz*pni....
nem baj...mind egy...
"ne is törödj az átokkal!"
Posted 2007. March 07. - 00:38
srácok
a cucból még mindig van így ha van kedvetek akkor holnap este egy tali és megnézzük h milyen egy ilyen üveg teljesen üresen!
van epicunk ja!
na mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát meg kezek a bringára mert a harcos asszonyok kitszik az erkélyre h ez úgy sem rozsdál!!
nem szabad hagyni!
ellen kell állni!
píszes!
van epicunk ja!
nem szabad hagyni!
ellen kell állni!
píszes!
Posted 2007. March 06. - 22:44
nem tudom miröl beszéltek...sisak volt ma rajtam, a tali ota mindennap hordom azelött azt hittem fázna a fülem közbe még igy is jocskán beizzadok a cécós sisakba is...
lámpa elöl nuku ezért is jöttem a tehermentesitön, hátul meg van villogo de azt meg a sár kb 90 % ban fedi...
lámpa elöl nuku ezért is jöttem a tehermentesitön, hátul meg van villogo de azt meg a sár kb 90 % ban fedi...