Mivan he?
Mindenki rally-n van?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2007. április 29. - 12:16
Írta 2007. április 27. - 12:18
Jó, akkor én meg Szilvás marcira keresnék személygépkocsival rendelkezõ
valakit, akihez befér 1 db. fõ, meg 1 db bike. (lehet, hogy 2 db. fõ lesz,
de még nem bizti, a bike az csak 1 db.) plíz
valakit, akihez befér 1 db. fõ, meg 1 db bike. (lehet, hogy 2 db. fõ lesz,
de még nem bizti, a bike az csak 1 db.) plíz
Írta 2007. április 27. - 11:56
Írta 2007. április 26. - 09:33
éltessen téged is. tegnap megünnepeltem a névnapomat, egy paradicsomos hallal meg egy pezsgõvel
Valaki nem tud segíteni egy tetõre szerelhetõ brtingatartóval? pestre mennénk és a demó nem fér be a kocsiba.....
Valaki nem tud segíteni egy tetõre szerelhetõ brtingatartóval? pestre mennénk és a demó nem fér be a kocsiba.....
Írta 2007. április 26. - 08:40
Írta 2007. április 26. - 08:31
Írta 2007. április 26. - 07:35
Írta 2007. április 25. - 19:12
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. április 25. - 07:12
Hát kár a felvételért:(
Erdõírtásról annyit, hogy az még nem a bükki nemzeti park?:wtf:
Ez már nagyon túlzás...alig lesz fa a végére...sztem engedélyük sincs a rohadékoknak...
Nah ma már tényleg visszaviszem 1 hónapos szervízre a bike-ot(decemberben vettem, de azt mondta a srác, hogy ha nem megyek vele sokat, akkor ráér késõbb is...még 1300killer sincs benne, úgyhogy még nem igazán mentem sokat...tavaly 1 hónap alatt meg volt 1100 km...)
Erdõírtásról annyit, hogy az még nem a bükki nemzeti park?:wtf:
Ez már nagyon túlzás...alig lesz fa a végére...sztem engedélyük sincs a rohadékoknak...
Nah ma már tényleg visszaviszem 1 hónapos szervízre a bike-ot(decemberben vettem, de azt mondta a srác, hogy ha nem megyek vele sokat, akkor ráér késõbb is...még 1300killer sincs benne, úgyhogy még nem igazán mentem sokat...tavaly 1 hónap alatt meg volt 1100 km...)
Írta 2007. április 25. - 06:32
en azt szoktam mondani amikor azt kerdezik, hogy "mi van akkor ha hirtelen meg kell allni?". hogy az biza tabu, mert olyan nincs.
pink jor bajk az vhogy kipattant a buksimbol
a pink az regota terv /pont a kontraszt miatt, mivel nem egy noies csajos bico/
lor /pont/ inc /kukac/ hotmail
pink jor bajk az vhogy kipattant a buksimbol
a pink az regota terv /pont a kontraszt miatt, mivel nem egy noies csajos bico/
lor /pont/ inc /kukac/ hotmail
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. április 25. - 01:34
Üdv újra!
Néhány napi fórum adag bepótlása közben kicsit álmosan... Na izé mind1, összeszedem a gondolatokat.
Így fixi viszonylatban alap vagyok, kérdés: fék nélkül lefelé gyakorlatilag lehetetlen lassítani? Bp-n láttam olyan futárt, akinek elsõ féke sem volt. Ha hirtelen kéne fékeznie, az mennyire sikerülne?
CM, az szokásosan jólsikerülõs volt, nagyon sajnálom a fejkamerás anyagot.
A szervezésrõl meg részemrõl annyit, hogy nekem így kellemesebb sokkal egy cm, nekem a közbeni tevékenység a bámészkodásról, meg a csigatempós ökörködésrõl szól.
lor: Most olvasva a hozzászólásod: kimaradt a dumálás. Majd legközelebb. Kerítünk legközelebbet. Pink your bike milyen megfontolásból lett? Ja, még vmi: MSN-címed lehet kéne. Csak úgy, mert miért ne.
Az meg sajnálatos, h a mctv nem adta le koca tekerési technikáját, vmint Jábor izgató izéjét... vázát. Ahhoz képest elég sokáig vették :S. Viszont Imi látszik a néhány mp-ben a 18. mp elején a kép alján éppen húz ki. Je.
A kapás-pirosparipás illetõ ki volt?
Jávorkúti téma tényleg bosszantó. Az István-kilátó is hasonló viszonylatban közelíthetõ meg. Amúgy meg a fák károsak lehetnek szûk ösvényeken . Na ez persze csak (nem) vicc.
Befejezésnek: Vettem telcsihez stereo headset-t, és két balos fülhallgató van rajta. lol.
Bocs a regényért, ritkán írok mostanában, ezért sokat. Báj.
Néhány napi fórum adag bepótlása közben kicsit álmosan... Na izé mind1, összeszedem a gondolatokat.
Így fixi viszonylatban alap vagyok, kérdés: fék nélkül lefelé gyakorlatilag lehetetlen lassítani? Bp-n láttam olyan futárt, akinek elsõ féke sem volt. Ha hirtelen kéne fékeznie, az mennyire sikerülne?
CM, az szokásosan jólsikerülõs volt, nagyon sajnálom a fejkamerás anyagot.
A szervezésrõl meg részemrõl annyit, hogy nekem így kellemesebb sokkal egy cm, nekem a közbeni tevékenység a bámészkodásról, meg a csigatempós ökörködésrõl szól.
lor: Most olvasva a hozzászólásod: kimaradt a dumálás. Majd legközelebb. Kerítünk legközelebbet. Pink your bike milyen megfontolásból lett? Ja, még vmi: MSN-címed lehet kéne. Csak úgy, mert miért ne.
Az meg sajnálatos, h a mctv nem adta le koca tekerési technikáját, vmint Jábor izgató izéjét... vázát. Ahhoz képest elég sokáig vették :S. Viszont Imi látszik a néhány mp-ben a 18. mp elején a kép alján éppen húz ki. Je.
A kapás-pirosparipás illetõ ki volt?
Jávorkúti téma tényleg bosszantó. Az István-kilátó is hasonló viszonylatban közelíthetõ meg. Amúgy meg a fák károsak lehetnek szûk ösvényeken . Na ez persze csak (nem) vicc.
Befejezésnek: Vettem telcsihez stereo headset-t, és két balos fülhallgató van rajta. lol.
Bocs a regényért, ritkán írok mostanában, ezért sokat. Báj.
Írta 2007. április 24. - 20:44
pedal tegnap ota ott figyel.
Köszi. holnap bemegyek.
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2007. április 24. - 20:25
pedal tegnap ota ott figyel.
hat cm-t tovabbra sem sikerult meg gond nelkul kameraznom
bezzeg erdei bicozast
hat cm-t tovabbra sem sikerult meg gond nelkul kameraznom
bezzeg erdei bicozast
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. április 24. - 19:25
Lóri az igazi kamera-man...
csak gigszer volt a kamera aksijával és a lényeg sajna odalett...
csak gigszer volt a kamera aksijával és a lényeg sajna odalett...
Írta 2007. április 24. - 19:02
nem hinném hogy ennyi sok a veszélyes fa amit tényleg ki kéne vágni...
pedig tényleg nagyon sok fa van ami veszélyes :D és ki kell írtani...
mert ha egy veszélyes akkor már a mellete lévõ is...
Lor:
Pedál pihen? vagy még ne mennyek érte ?
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2007. április 24. - 17:56
szevasztok
ma többek között voltam Jávorkuton is bicajjal meg utána át Nagymezöre...
miért irtják az erdöt ennyire látványosan azok a mocskok?:rocketman
biztos többeknek is feltünt hogy egy van teljesen csupasz hegyoldal ott sebesviz körül. aztán a sorompó után meg már nem aprozzák el. ut közepén áll a lánctalpas dög mellette persze cigiznek meg olajfolt jobbra balra és 2 centi vastag fürészpor. alig tudtam átszlamomozni köztük... ez sztem természet rombolás! eddig ilyen durván sose nyomták még... nem hinném hogy ennyi sok a veszélyes fa amit tényleg ki kéne vágni...
ma többek között voltam Jávorkuton is bicajjal meg utána át Nagymezöre...
miért irtják az erdöt ennyire látványosan azok a mocskok?:rocketman
biztos többeknek is feltünt hogy egy van teljesen csupasz hegyoldal ott sebesviz körül. aztán a sorompó után meg már nem aprozzák el. ut közepén áll a lánctalpas dög mellette persze cigiznek meg olajfolt jobbra balra és 2 centi vastag fürészpor. alig tudtam átszlamomozni köztük... ez sztem természet rombolás! eddig ilyen durván sose nyomták még... nem hinném hogy ennyi sok a veszélyes fa amit tényleg ki kéne vágni...
Írta 2007. április 24. - 09:01
lor!
A te felvételeidet honnan tudnám megszerezni?:chin:
tegnap jó kis tekerés volt...kitekertünk istvánkilátóhoz, meg onnan le...
n_vityának sikeresen beszoszolt a hátsótengely...de szép volt a kilátás:D
A te felvételeidet honnan tudnám megszerezni?:chin:
tegnap jó kis tekerés volt...kitekertünk istvánkilátóhoz, meg onnan le...
n_vityának sikeresen beszoszolt a hátsótengely...de szép volt a kilátás:D
Írta 2007. április 23. - 21:54
Ez aztán forgalmas hétvége volt, vagy inkább fárasztó...
Kezdödött a szombati melóval, sulival v. kinek hogy tetszik.
Vitya és részemröl vasárnap reggeli kelés, aztán Lilláról startoltunk a 30km.s gyalogturán. Szintidó 8óra volt, elhatároztunk 6óra alatt megcsináljuk, végülis pont 5óra 55perc alatt beértünk.
CM indulása elött 30perccel értünk haza, kis pihi, kaja aztán száguldoztunk is lefelé. Utközben 2x begörcsölt a vádlim, nemis tudom miért..
CM jo volt nagyon, rengeteg ismerös egy helyen.
A MiTv.s videjozást tényleg rövidre fogták, de mit számit, nincs nekik még egy olyan kamerásuk mint a mi Lórink
Kezdödött a szombati melóval, sulival v. kinek hogy tetszik.
Vitya és részemröl vasárnap reggeli kelés, aztán Lilláról startoltunk a 30km.s gyalogturán. Szintidó 8óra volt, elhatároztunk 6óra alatt megcsináljuk, végülis pont 5óra 55perc alatt beértünk.
CM indulása elött 30perccel értünk haza, kis pihi, kaja aztán száguldoztunk is lefelé. Utközben 2x begörcsölt a vádlim, nemis tudom miért..
CM jo volt nagyon, rengeteg ismerös egy helyen.
A MiTv.s videjozást tényleg rövidre fogták, de mit számit, nincs nekik még egy olyan kamerásuk mint a mi Lórink
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2007. április 23. - 21:42
Azért kellett, hogy megint néhány ember felvegye a lóvét a semmiért.ez tényleg komoly beszámoló. ezért kellett annak a tv-s kocsinak végig követnie minket :mybad: