Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

van hova fejlodni

2.30-nal
http://www.youtube.com/watch?v=QT50W3Z4ODQ

hát igen...

belereszeltem a vázba vagy 4mm-ert és mostmár nagyon jó a láncfeszkó. :) csak venni kell még egy jobb láncot.
"Minden hülyeség" by Tomidny

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 posts
Köszönöm szépen mindenkinek! ;)

Bihari túra isteni volt. Vizeséseket voltunk felkeresni, erdélyi barátunk vezetett végig minket. A helyröl még annyit, hogy csak a helybéi turázok által van bejárva, jelzések nélkül. A Nagy Bihar csucsrol isteni volt a kilátás, idöjárás eléggé változatos volt. Vitya barátom rengeteg fotot lött, majd ha megkaptam prezentálok párat ;)

Mai és a holnapi nap még szabad nekem, mehetünk tekerni ! :)

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
van hova fejlodni

2.30-nal
http://www.youtube.com/watch?v=QT50W3Z4ODQ

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
Jábor: Születésnapod alkalmából azt kívánom néked,legyen számodra szép és víg az élet. Légy mindig jókedvû, ne érezz bánatot,adjon az Isten sok boldog születésnapot!:mmraise:

Érettségizõk: sok szerencsét!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
:birth: Boldog Szülinapot Jábor :witaj: majd irj milyen volt a kirándulás :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
buek jabor

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
na ma meg lilla-15 perces-bükkszent-kölápa-dózer haza utvonalan voltam. ma is láttam egy szalamandrát tényleg aranyosak csak sajnos elég bambák, mert rohadt lassan másznak az uton és nem 1 már ki volt vasalva..

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Azok tök aranyosak
mi mostan megyünk lassan Tapolcára

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
tetvek, ki kéne onnan tiltani öket:banned: :rocketman

most voltam lillán és láttam egy csomo foltos szalamandrát :)

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
koca: Tegnapi sötétbõrûs hozzászólásodat megcáfolandó: Tegnap mentem az egyetem területén, és jött 2 példány, az asszonyt idézem: "én nem iszok... ... ... ha telik akkor iszok". :D Poén volt abban a helyzetben. Na persze az uniboltban már nem volt olyan poén, amikor belepte a termet a szaguk.
Persze nem általános, csak azért írtam most, mert pont a legközelebbi alkalommal találkoztam velük ;).

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
én meg olyat is csináltam már h bolt elött ugy hagytam kint h letettem elöl a láncot :D hozzá nem értök csak nem kezdenek el vele igy kinlodni habár ez tényleg nem életbiztositás..

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
nekem nincs ilyen gondom:p
ha esetleg munkahelyre mennék, ott se lenne muszáj lekötni, de azért a biztonság kedvéért le szoktam kötni...
jah és nem viszik ell onnét ....:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
én meg ugyvagyok vele hogy inkább teszkóbájkot hagyok ott leláncolva valahol... mint a rendeset.
mondjuk a fixivel sincs gond, mert ott merem hagyni.
"Minden hülyeség" by Tomidny

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Azaz ha a tárolóban hagynám, akkor senki nem látná? Tuti eldugott hely.
Magyarul: félre lettem értve, nem arról beszélek, h azért szólnak be, mert beviszem. Kint is ugyanígy megteszik. Azért szólnak be, mert primitívek, és nem jönnek rá, h így mennyivel egyszerûbb közlekedni. Mondjuk ha teszkóbájkból indulnék ki én is, akkor meggondolnám, h azzal járjak-e.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

Üdv!Pólóra nyomtatni legócsóbb otthon!Az EMO melett (zenepalotával átlósan szemben) van egy grafikai kellékeket árusító BÓT, ott lehet kapni.Én nem rég vettem,lehet venni db-ra is,500 a fehér és 600 a sötét pólóra való.Sima téntasugaras nyomtatóval használható.Normál vasaló+háztartási papírtörlõ segítségével aplikálható!A 2 féle papírt máshogy kell használni!De a BÓTos ad használatit akkor is ha darabra veszel.ZSÍR!Jó próbálkozást!

Jól hangzik, lehet hogy benézek a közeljövõben oda, ha lesz idõm:D

Tom_mira: sztem fórumról olyan sokan nem nagyon, esetleg magellanboy...másról nem nagyon tudok, aki most ballag...de attól még lehetett más is

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Üdv!Pólóra nyomtatni legócsóbb otthon!Az EMO melett (zenepalotával átlósan szemben) van egy grafikai kellékeket árusító BÓT, ott lehet kapni.Én nem rég vettem,lehet venni db-ra is,500 a fehér és 600 a sötét pólóra való.Sima téntasugaras nyomtatóval használható.Normál vasaló+háztartási papírtörlõ segítségével aplikálható!A 2 féle papírt máshogy kell használni!De a BÓTos ad használatit akkor is ha darabra veszel.ZSÍR!Jó próbálkozást!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
innen senki nem volt bolondballagó?
voltak ma sokan a fõutcán.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
tanárok amugy sztem nem szolnak ilyenbe bele.
N_vitya te meg tulaggodod ezt az egészet sztem. lazán kint lehet hagyni a tároloba lekötve. (márha nincs a bicon vmi aranyértékü cucc)
én abbol szoktam kiindulni h egyetemen nincsenek brazilok. nem is nagyon dugják be retkes fejüket az egyetem területére, ha meg mégis akkor sem hinném h fényes nappal ott a táróloba nekiállnának egy lakatot leszedni (tudom h az olcsokat hozzáértö tolvajok 10 mp alatt leszedik...) mert azért ott mindig jár ember.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
metropol lezerpont tan plazma is
vagy veszel foliat es magad kinyomizod meg felvasalod

ugye en 9. eve jarok
egyeb kerdes? :-)
amugy kb 6-7 eve jarok bicoval de csak utobbi 3/4 evben nem viszem be orara. /nem rendszeres ugyan, de amikor 2-4 oram volt egy nap akkor eloszeretettel mentem bicoval mert az utazas kb 1-1,5 ora volt gyori kapubol egy napra/
/amiota fixizek, mert ezt kint merem hagyni/
ha nekem vki beszolt volna /tanar/ megmondtam vona neki, hogy igy legalabb bejarok.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Babooo

Babooo

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Metropol földszinten csinálnak pólót.