Koca: holnap esetleg délután, mert kb fél 2-ig konzultáció van sulejba
Imee: aztat kihagytad, hogy mikor án még itthon voltam (Szirmabesenyõn) akkor ti már a villanyrendõrnél, és a végén 2 perc hátránnyal értem fel Szentlélekre, pedig kétszer is megálltam a stoplin állítanni
jó kör volt, hazaérve 82km lett a vége
ja és még Imee-nek köszi a szenyát....fincsi volt
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2007. June 11. - 14:28
Posted 2007. June 11. - 13:41
Posted 2007. June 11. - 12:02
ákos: holnap ha jo az idö jössz kajakozni?
lor: jol láttam h be van hajtogatva egy borsodi müa. palack az elsö kerekedhez?
ja és bemákoltam a mai vizsgámat 4-esre :bananadan
lor: jol láttam h be van hajtogatva egy borsodi müa. palack az elsö kerekedhez?
ja és bemákoltam a mai vizsgámat 4-esre :bananadan
Posted 2007. June 11. - 07:11
Posted 2007. June 10. - 22:51
ma jó volt a tekerés, már hiányzottt...
feltekertünk szentlélekre, át bánkútra, és le jávorkútfele.
majd a égén lilafüreden bevágtunk egy sört, meg ákos egy hambit(illletve 2õt)
jávorkútról lefele elég dúrván állvahagytunk 2 kocsit is...csak néztek, hogy mi van:D
feltekertünk szentlélekre, át bánkútra, és le jávorkútfele.
majd a égén lilafüreden bevágtunk egy sört, meg ákos egy hambit(illletve 2õt)
jávorkútról lefele elég dúrván állvahagytunk 2 kocsit is...csak néztek, hogy mi van:D
Posted 2007. June 10. - 11:47
oksika
annyira nem voltunk állatok, csak nagyon:D
meg feltaláltunk pár új "cuccot"...pl: piritós melegszendvics(melegszendvicssütõben készített melegszenya becsiomagolva alufóliába, és nyárson megpirítva...)
a forraltbort meg úgy csináltuk, hogy eg kiürült energiaitalos dobozba öntöttünk egy kis házi fehérbort, tettünk bele cukrot, kis slice kólát, dunakavicsot, meg csepegtettünk bele meggylevet, jah meg egy kis vaj is belekerült, majd tûz felé tartottuk nyárson:D
akkor a boroskólába meggylevet facsartam, majd a meggynek a belét beletettem, és kajak jó ízt adott neki, és még vitamin is!:kupa_smie
annyira nem voltunk állatok, csak nagyon:D
meg feltaláltunk pár új "cuccot"...pl: piritós melegszendvics(melegszendvicssütõben készített melegszenya becsiomagolva alufóliába, és nyárson megpirítva...)
a forraltbort meg úgy csináltuk, hogy eg kiürült energiaitalos dobozba öntöttünk egy kis házi fehérbort, tettünk bele cukrot, kis slice kólát, dunakavicsot, meg csepegtettünk bele meggylevet, jah meg egy kis vaj is belekerült, majd tûz felé tartottuk nyárson:D
akkor a boroskólába meggylevet facsartam, majd a meggynek a belét beletettem, és kajak jó ízt adott neki, és még vitamin is!:kupa_smie
Posted 2007. June 10. - 11:32
Posted 2007. June 10. - 11:19
köszi koca, már nagyából helyre is jött a derekam...
ma terveztünk atival, hogy megyünk tekerni, de nem tudom mi lesz belõle, mert itt elég csúnyán dörög az ég, meg kúszik felénk valami csúnya felhõcske...
tegnap olyat partyiztunk:Dma hajnalban forraltbort csináltunk, meg pityókáztunk sütivel, éjszaka sütivel kenntük egymás arcát, no meg szétüvöltöttük a torkunkat...
ma terveztünk atival, hogy megyünk tekerni, de nem tudom mi lesz belõle, mert itt elég csúnyán dörög az ég, meg kúszik felénk valami csúnya felhõcske...
tegnap olyat partyiztunk:Dma hajnalban forraltbort csináltunk, meg pityókáztunk sütivel, éjszaka sütivel kenntük egymás arcát, no meg szétüvöltöttük a torkunkat...
Posted 2007. June 10. - 07:22
Posted 2007. June 09. - 21:14
ja abba voltak de nyugi az 1esbe csak én evezhetek most is azzal akartam öket szemügyre venni de nem mertem csekkolni öket mert szembe ültek velem és ök néztek végig engem
Posted 2007. June 09. - 21:10
Posted 2007. June 09. - 21:02
vagy ugy...:mybad: na inkább pihejnj egy kicsit aztán ha jo lesz az idö majd kedden zörrenünk egyet a tavon! /hátha megint kent fog napozni a 2 jo muff/
Posted 2007. June 09. - 21:01
Posted 2007. June 09. - 20:59
jo de most mibe reménykedsz? abba hogy megnézel 1-2 részt és utána loszarbol csinálsz majd bicajt? vagy mi kéne neked? :rotfl:
Posted 2007. June 09. - 20:58
császtok
ja és fosd már le azt a meggájvert...
gyermekkorom egyik lételeme volt...
mindig szeretni fogom, mint a Tom & Jerry-t
Posted 2007. June 09. - 20:48
császtok
ákos kár h nem jöttél velünk! vityával jot lazultunk. kimentünk mokus oduba 1 sör + pihi, a meleg miatt vhogy ma nem birtunk tekerni aztán vissza lilla, vitya le a hámori tó végén nagy lépcsö én le a párkányán, aztán 1 hambi+ 1 sör.
tudom nem sportemberekhez illö tevékenység de ma el voltunk lustulva. holnapi turázuknak jo utat, én is mennék ha nem lenne hétfön vizsgám....
üdv
ákos kár h nem jöttél velünk! vityával jot lazultunk. kimentünk mokus oduba 1 sör + pihi, a meleg miatt vhogy ma nem birtunk tekerni aztán vissza lilla, vitya le a hámori tó végén nagy lépcsö én le a párkányán, aztán 1 hambi+ 1 sör.
tudom nem sportemberekhez illö tevékenység de ma el voltunk lustulva. holnapi turázuknak jo utat, én is mennék ha nem lenne hétfön vizsgám....
üdv
Posted 2007. June 09. - 20:27
jajj Kerékpáros Norbert ez már szakállas
am láttalak CM-en....csak mire köszönni akartam már tovagurultál
am láttalak CM-en....csak mire köszönni akartam már tovagurultál
Posted 2007. June 09. - 20:04
A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!
Posted 2007. June 09. - 19:56
Kik fel nem tévednek néhanap
Bicsak van nekem is az nem kell.....nekem film kell, sokat lehet tanulni....
például, hogy miként lehet egy teknõsbékából napenergiával mûködõ vizibiciklit készíteni
Bicsak van nekem is az nem kell.....nekem film kell, sokat lehet tanulni....
például, hogy miként lehet egy teknõsbékából napenergiával mûködõ vizibiciklit készíteni