mai északba olvastam h yeti & rocky teljesitette a TransAlpot! :clap: ezuton is gratulálok nekik. kiscsipás: itt miskolciba azért volt roluk szó! boon-os link erejéig. /de a boon is nagy csirke volt hogy csak 3 mondatot irtak roluk.. azért ettöl sokkal többet érdemeltek volna meg./
savanyu: holnap mikor indultok pályabejárásra? reggel át tudok tekerni, de aztán még marci bejárás is meg még haza is az már lenne vagy 200 km de vagy oda vagy vissza megoldom akkor vonattal...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2007. július 23. - 12:18
Írta 2007. július 23. - 10:20
Írta 2007. július 23. - 09:33
naszóval.
szervezünk bánkúton egy evés-ivás opcionálisan kinnalvással.
helye: bánkúti síháznál.
ideje: 07.07.28. szombat. 17-tõl.
kaja: valszeg babgulyás.
pia: ami maradt nekünk esküvõrõl de mindenki hozzon magának amit iszik.
a fórumról várunk MINDENKIT szeretettel Bükkön innen és odaát.
aki jön, jelezze; tudjuk mennyi emberre számoljuk a kaját.
üdv. tom.
szervezünk bánkúton egy evés-ivás opcionálisan kinnalvással.
helye: bánkúti síháznál.
ideje: 07.07.28. szombat. 17-tõl.
kaja: valszeg babgulyás.
pia: ami maradt nekünk esküvõrõl de mindenki hozzon magának amit iszik.
a fórumról várunk MINDENKIT szeretettel Bükkön innen és odaát.
aki jön, jelezze; tudjuk mennyi emberre számoljuk a kaját.
üdv. tom.
Írta 2007. július 23. - 07:25
Hali.Yeti és Rocky ról elfelejtkezett a bikemag!nem találok sehol egy beszámolót. egy mondatot sem róluk.Pedig meg érdemelnék!!!Ja lehet Keleti Blok és azért.Azért ez durva.Ha még is van valami a bikemakon akkor bocsika.Ha van!
Szombaton délután át tekertem Szívásra,Hát mit mondjak tényleg szívás volt.
Szombaton délután át tekertem Szívásra,Hát mit mondjak tényleg szívás volt.
Írta 2007. július 23. - 05:53
jóóó!
a gonosz gyilkos pele megcsiklandozta a garatomat, így róka elvitte a bort, amit elõzõleg magamba helyeztem! Ebbõl kifolyólag a hazafelé út elég szomorúan, levertem telt. :-)
Valszeg, kedden középtáv peceró, ájsz kiderítette, merre lesz az arra.
Ha van kedved, gyere át.
a gonosz gyilkos pele megcsiklandozta a garatomat, így róka elvitte a bort, amit elõzõleg magamba helyeztem! Ebbõl kifolyólag a hazafelé út elég szomorúan, levertem telt. :-)
Valszeg, kedden középtáv peceró, ájsz kiderítette, merre lesz az arra.
Ha van kedved, gyere át.
Írta 2007. július 22. - 22:08
csákó
jo volt a kintalvás savanyugabi?
tegnapelött jártam a jávorkuti utáni piroson csipkés majd bánkut felé. örömmel vettem észre hogy a jo kis gurulós szakaszrol eltüntették a derékmagasságban fekvö kidölt fatörzseket! kössz aki elvitte.
jo volt a kintalvás savanyugabi?
tegnapelött jártam a jávorkuti utáni piroson csipkés majd bánkut felé. örömmel vettem észre hogy a jo kis gurulós szakaszrol eltüntették a derékmagasságban fekvö kidölt fatörzseket! kössz aki elvitte.
Írta 2007. július 22. - 20:15
sajna nem jó...
lagzin leszek szombaton.
jó utat, ott legalább hûvösebb lesz.
fennalszotok?
lagzin leszek szombaton.
jó utat, ott legalább hûvösebb lesz.
fennalszotok?
Írta 2007. július 22. - 15:55
bazzee Zemplén marcin olllyan meleg volt, hogy több volt a bukás, mint esõben.
Kicsit bekómálnak az emberek
Kicsit bekómálnak az emberek
Írta 2007. július 22. - 04:28
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. július 21. - 19:51
mássz ki az ablakon, kutya elé sok táp, macska megoldja, a virágoknak õsszel úgyis kampec.
oszt kamón bébbe.
húsvétkor meggyónod.
;-)
@magellanboy:
kicsit odébb..úgy itt...:http://www.nizketatr...e/khola/hu.html
Savanyugabi mi a király hegyre jövõ vasárnap megyünk. Ha gondolod ?
Írta 2007. július 21. - 12:44
mássz ki az ablakon, kutya elé sok táp, macska megoldja, a virágoknak õsszel úgyis kampec.
oszt kamón bébbe.
húsvétkor meggyónod.
;-)
@magellanboy:
oszt kamón bébbe.
húsvétkor meggyónod.
;-)
@magellanboy:
Írta 2007. július 21. - 09:17
áh ez nem ér. mindenki elhuzott itthonrol nekem meg ezt kell meg azt kell csinálni ergo nem mehetek el kintaludni meg messzebbre tekerni se
Írta 2007. július 21. - 08:13
Írta 2007. július 21. - 06:44
úgy tudom, zemplén maratonozol, töki.
Gyúrjá a Király hegyi projektre,hihi.
jó zempléni kolbászt!
:-)
Gyúrjá a Király hegyi projektre,hihi.
jó zempléni kolbászt!
:-)
Írta 2007. július 20. - 22:41
nem mintha ráérnék hétvégén, de engem nem is hívsz? Szép dolog mondhatom
félted a borod, meg a páinkát mi?
félted a borod, meg a páinkát mi?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. július 20. - 22:30
70 287 1658
ha köllök infonak.
virág locs jó reggel is.
most nézek térképet.. legjobban akkor jársz, ha olazkapu elõtt nyomsz balost, s feltekersz kálmán hegyig, onnan pár száz m lehet peskõ.. Emlékeim szerint nem közvetlen a csucsra érsz,de egy fatörzsre ki van irva.
térképet hozz.
csumm
ha köllök infonak.
virág locs jó reggel is.
most nézek térképet.. legjobban akkor jársz, ha olazkapu elõtt nyomsz balost, s feltekersz kálmán hegyig, onnan pár száz m lehet peskõ.. Emlékeim szerint nem közvetlen a csucsra érsz,de egy fatörzsre ki van irva.
térképet hozz.
csumm
Írta 2007. július 20. - 22:10
aha értem kössz savanyu az infokat. ha vki velem tartana miskolcrol akkor sztem kitekernék én a barlanghoz, de 1ül merészebb a full ismeretlen helyen keresgetni. amugy holnap elhuznak itthonrol ösök csak vas. dél körül érnek haza :bananadan virágot kéne locsolni este meg ilyenek na de majd lesz vmi...
Írta 2007. július 20. - 21:50
nagymezõ felõl felkanyarodsz tarkõ felé, s tovább a kéken.
cserepeskõt elhagyod /barlangszállás/ s onnan még kb 20-25 perc.A követ megkerülöd, s szintben kb, 50m-el lejjebb egy hatalmas barlang, full déli tájolással,elõtte pici kis tisztással,elég nehézkes megközelitéssel. Bicóval sztem lehetetlen, mármint maga a barlang, közvetlenül. odáig azá el lehet gurulni.
Vagy asszem, kálmánréttõl is fel lehet caplatni, akkor ha jól emléxem zöld háromszögön érsz cserepes alá..onnan kék.
gyere ki, ha van kedved, lesz kis boris.me szalonna.
Mi fél 2 felé indulunk hereg rét felõl... ha átgurulsz Egerbe bicód itthagyhatod, s vasnap haza.
cserepeskõt elhagyod /barlangszállás/ s onnan még kb 20-25 perc.A követ megkerülöd, s szintben kb, 50m-el lejjebb egy hatalmas barlang, full déli tájolással,elõtte pici kis tisztással,elég nehézkes megközelitéssel. Bicóval sztem lehetetlen, mármint maga a barlang, közvetlenül. odáig azá el lehet gurulni.
Vagy asszem, kálmánréttõl is fel lehet caplatni, akkor ha jól emléxem zöld háromszögön érsz cserepes alá..onnan kék.
gyere ki, ha van kedved, lesz kis boris.me szalonna.
Mi fél 2 felé indulunk hereg rét felõl... ha átgurulsz Egerbe bicód itthagyhatod, s vasnap haza.
Írta 2007. július 20. - 15:50
edit : megvan már csak azt kéne tunom merröl meg hogy lehet ide kijutni :chin: bélapátrol lenne célszerü megközeliteni ahogy elnézem.