ugyen nem tudom h ki ez a pesta laci de lehet h már láttam tekerni. milyen konaja van/volt? jobbulást neki!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2007. August 17. - 20:01
Posted 2007. August 17. - 18:56
hubaszki
miharabbi gyógyulást
~okmányiroda: ha idõt akartok spórolni, menjetek vmi vidéki/vidékebbi okmányirodába, ált. nem kell 2 héttel elõtte idõpontot kérni
Én Egerbõl rongyoltam haza putnokba kb 20 percet vártam.
miharabbi gyógyulást
~okmányiroda: ha idõt akartok spórolni, menjetek vmi vidéki/vidékebbi okmányirodába, ált. nem kell 2 héttel elõtte idõpontot kérni
Én Egerbõl rongyoltam haza putnokba kb 20 percet vártam.
Posted 2007. August 17. - 17:44
Most jövök a vasgyári kórházból.Pesta Laca haveromat tegnap elõtt elütötték fent a bükkben.Õ volt a figyelmetlen,de meg is szívta keményen....Nyíltsípcsont törés+soma sípcsont törés+combcsont repedés+téd akármi.Gízdagodott:6 darab kincstári csavar+egy acélrúd a sarkától a sípcsontjáig....Istani szerencse,hogy a gerince,feje,medencéje nem sérült.De még mindíg fosi van,kapja az antibiotikumot,nehogy elfertõzõdjön a nyílt törés.Valami jeep szerûséggel ütközött.A gyönyörûen összerakott Konája meg Videónál pihen....a hátsó kerék 20 métert repült,azt mondta az elsõ teló talán még használható.
Laca fél órát várt fent a mentõkre....szar napja vót!
Vigyázzon mindenki!
Laca fél órát várt fent a mentõkre....szar napja vót!
Vigyázzon mindenki!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2007. August 16. - 17:30
Amikor két éve csináltam a jogsit akkor nekem kifejezetten mondták, h a papír nem elég. Azóta változhatott.
Amúgy új rend érdekes, gyakorlatilag simán lehetne mellette jogsi, és forgalmi, stb nélkül szabályosnak tûnõen közlekedni.
Amúgy új rend érdekes, gyakorlatilag simán lehetne mellette jogsi, és forgalmi, stb nélkül szabályosnak tûnõen közlekedni.
Posted 2007. August 16. - 16:15
@tom: add mar be a megalloba
holnap vagy meg tan ma elhozom onnan
holnap vagy meg tan ma elhozom onnan
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. August 16. - 09:08
nem teljesen vág ide de részben a jogsihoz: http://totalcar.hu/m...eny/jogsihossz/
lor van nálam dvd. ütközhetnénk.
lor van nálam dvd. ütközhetnénk.
Posted 2007. August 16. - 07:02
tudod te ezt!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. August 16. - 06:32
anyukám szült és segíteni kell neki... (bár 17 éve de ezt nem kell tudnia.)
"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2007. August 16. - 06:16
rendor megb@sz irsz level rendorseg diak vagy ez van az van
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. August 16. - 06:09
csak az a baj, hogy ha mégis megállít nicsn kedvem fizetni. mindegy megyek 8ra okmányiroda, majd megtudakolom csajtól mi ateendõ.
de nekem nehogy azt merje mondani hogy várjam ki ... max majd szépen nézek rendõrbácsira
(azé így is örülhetek, mert nem kellet idõpontot kérnem.)
de nekem nehogy azt merje mondani hogy várjam ki ... max majd szépen nézek rendõrbácsira
(azé így is örülhetek, mert nem kellet idõpontot kérnem.)
Posted 2007. August 16. - 05:59
amikor en kertem ki papir akkor epp betelefolnalt egy faszi be, hogy ot igazoltattak mikozben keszult az uj jogsi. es mivel nem volt nala semmi megkurtak. azt man nemtom mutatta-e papir vagy nem. a faszi a birosagon majd a csajra akar hivatkozni ... akkor mondta a csaj, mostantol nem fogja senkinek ajanlani, hogy lehet vele vezetni. amugy igazabol a papiron nincs rajta elso oder hanyadik jogsi. igy az esz azt diktalna, hogy lehet mert azert mert epp egy hetig tart nekik csinalni egy kiba kartyat ne en szopjak mar. az uj igazoltatasi rend nemtom torvenyi eron van-e de igaz, hogy folyamatban van. szal vmikortol csak akkor allithatnak meg ha latszik, hogy vmi szabalysertes van.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. August 16. - 05:26
jaja ,énis így tudom,ahogy koca mester és miért változtatnának rajta mikor ez így jó ? a mésik dolog meg a jogsi használható személyiként.
Posted 2007. August 15. - 16:43
érdekes mert mikor még én csináltam lehetett vezetni már azzal a A4 es papirral is!!! rá volt irva h meddig érvényes. (1 hét mert ugyebár ezalatt meg kell jönnie a rendesnek) csak annyi hogy a papirhoz kelett személyi is h érvényes legyen, kártya jogsihoz meg ugyebár már nem muszály.. (de tököm se tudja hogy van már ez manapság)
Posted 2007. August 15. - 12:51
Nem szabad vezetni azzal a papírral, amit kaptál, ellenben lehet kérni olyat, amivel vezethetsz. Nem tudom ez mennyi procedúra.
Posted 2007. August 15. - 11:53
jo jo-- fateromnak mondd. én is mondtam neki, hogy nemfog itt senki sem megállítani, de hát asszondta várjam ki míg kiküldik. (jövhét)
( mondjuk suliba is mindig akkor feleltetnek mikor nemtanulok, mikor tanulok átlapoznak.)
másik dolog meg jött valami új szabály, hogy rendõr nem állíthat meg csak úgy igazoltatni, hanem kell lennie valami oknak, pl gyorshajtás vagy ittass vezetés...
rosszul tudom ?
( mondjuk suliba is mindig akkor feleltetnek mikor nemtanulok, mikor tanulok átlapoznak.)
másik dolog meg jött valami új szabály, hogy rendõr nem állíthat meg csak úgy igazoltatni, hanem kell lennie valami oknak, pl gyorshajtás vagy ittass vezetés...
rosszul tudom ?
Posted 2007. August 15. - 11:18
ami papirt kapsz intezesnel azzal elvileg vezethetsz.
de ezt midenkepp mond a rendornek.
ha elso jogsi akkor talan nem vezethetsz vele.
de a papiron nincs semmi info arrol elso oder nem.
amugy annak eselye, hogy igazoltatnak nagyon keves.
en is elhoztam a gepet pestrol meg tiszaujvaros oda-vissza
papir nelkul
de ezt midenkepp mond a rendornek.
ha elso jogsi akkor talan nem vezethetsz vele.
de a papiron nincs semmi info arrol elso oder nem.
amugy annak eselye, hogy igazoltatnak nagyon keves.
en is elhoztam a gepet pestrol meg tiszaujvaros oda-vissza
papir nelkul
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. August 15. - 06:31
srácok nektek volt ideiglenes jogsitok amíg nem küldték ki a rendest ?
Posted 2007. August 14. - 14:17
Nagycenken van ugye a Széchenyi mauzóleum?? ha jól emléxem...középen fexik egy tata üvegkopiban, úgy az 1700 évek végérõl...nekem utána nem volt gond az étlappal..
Posted 2007. August 14. - 09:17
igen a legjobb otthon.
amúgy voltak szép dolgok is.
sopron, nagycenk, fertõrákos, hallstatt.
ja és voltunk itt is. 1 óra soprontól ótóval.
http://www.lindt.com..._shop.asp?l=603
soksok csoki, lehet kóstolni csak ajánlani tudom.
de fõleg étcsokival dolgoznak.
bevásárlóturizmus.
http://img0.tar.hu/t.../31971409.jpg#3
a durvábbak
http://img0.tar.hu/t.../31971410.jpg#3
az asszony csak 1 táblát kért. de az 2kg volt.
lor: köszi.
amúgy voltak szép dolgok is.
sopron, nagycenk, fertõrákos, hallstatt.
ja és voltunk itt is. 1 óra soprontól ótóval.
http://www.lindt.com..._shop.asp?l=603
soksok csoki, lehet kóstolni csak ajánlani tudom.
de fõleg étcsokival dolgoznak.
bevásárlóturizmus.
http://img0.tar.hu/t.../31971409.jpg#3
a durvábbak
http://img0.tar.hu/t.../31971410.jpg#3
az asszony csak 1 táblát kért. de az 2kg volt.
lor: köszi.