Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Posted 2011. April 07. - 16:03
Mer nem vót rajta csengõ!
"A bringás elesett és megsérült, úgy tudjuk könnyebben, ezért kórházba szállították a mentõk." - Köszi vazzeg! Mi lett vón ha súlyosabban sérül? A rendõrök befejezik amit a Suzuki elkezdett, és egy gyalogsági ásóval halálra verik a bringást?
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. April 07. - 15:50
lehetne valamit lassan, már egész jó idõk vannak....mondjuk ma pont nem de tegnap az volt....
Igaz inni most nem lehet, mert 3 hét bringás szopatás van rendõrségileg, aztán ha mutat a szonda akkor szopó van....
mirõl beszélsz?! olyan jó idõ van ,hogy "sosefogyel!"
Posted 2011. April 07. - 10:39
Ápdét: egyébként a kukásmellény este tényleg kötelezõ? /nem mintha felvenném, meg a hátizsák alatt úgysem látszana/
korlátozott lási viszonyok mellett lakott területen kível.
Posted 2011. April 07. - 10:18
Ezeknek sincs más dóguk! Kivi leszek hogy mennyire nyavajognak fényesdélbe ha nincs lámpa meg csengõ a hintómon....lehetne valamit lassan, már egész jó idõk vannak....mondjuk ma pont nem de tegnap az volt....
Igaz inni most nem lehet, mert 3 hét bringás szopatás van rendõrségileg, aztán ha mutat a szonda akkor szopó van....
Úgy látszik az autósokról lehúzták az összes pénzt amit le lehetett...kerestek egy új szegmenst akit lehet szopatni, és nem kell sokat tenni érte hogy javítsák a saját statisztikájukat.
Ápdét: egyébként a kukásmellény este tényleg kötelezõ? /nem mintha felvenném, meg a hátizsák alatt úgysem látszana/
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2011. April 07. - 09:37
Posted 2011. April 07. - 09:32
Húú de odavoltunk ezrét 2004-ben
Posted 2011. April 07. - 08:37
Posted 2011. April 07. - 08:31
A gumi is jobb valamivel. Kendát azért nem merem venni, mert az acélperemrõl leszakadt mindig a szövet és dobhattam ki az alig kopottat. A Zsarnainál jó széles az út és nem is járnak rajta sokan. Tegnap hazafelé a kórház-rendõr járdán mentem. jó széles és a minõsége sem túl rossz.
A búzán a pláza és a meki közötti egyirányún jöttem a koliig sikerült a zöldhullámot megcsípni.
Mikor csinálunk már valami lokálsütõs idogálós valamit? Üzenõre nem akartam feltolni.
Posted 2011. April 06. - 22:29
Azért nem hátul megyek, mert mikor a paraszt 120-al elzúgat a fülem mellett azon a keskeny úton az nem kellemes, 26-oson hagynak helyet mindig, meg gyorsabb sokkal....
Posted 2011. April 06. - 22:26
en azt toltam ezelott
nem volt sok bajom vele
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2011. April 06. - 20:38
Posted 2011. April 06. - 14:51
másrészrõl meg nem kell annyit kanyarogni,gyorsabb,és tán az út is jobb minõségû..Ákos meg gondolom azért,mert neki még gyorsabb,úgy nem kell átkerkeznie az egész falun.
Posted 2011. April 06. - 09:31
de a maradek betonon suhanosabb
azert mondtam 1,5 korulit
kulonben mondtam volna egy 23mm-es gumit
az lehet szamit melyik helyre kerul a ember.
en egyszer voltam ott felvetelizni /szerencsen/ eleg faszkalap helyre mint utolag kiderult havertol akit par hettel kesobb felvettek oda
akkoriban havonta basztak ki onnan az embert.
mindegy majd szondazok vmit
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2011. April 06. - 09:28
Szerencs/Diósgyõrinfokat szerzek
ez miskolci nestle?
fáj a seggem Vékony kemény gumi miért jó a traktorúton meg a törmeléken?
Posted 2011. April 06. - 08:30
jol feltolva 6 barra
infokat szerzek
ez miskolci nestle?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2011. April 06. - 08:06
Nem t'om mennyivel lenne jobb ha virslibb lenne a gumi, mert ezzel sem ér le két centinél több a földre. meg 900 gramm csak
Lor a Nestlérõl kellene belsõ infó, milyen elrettentõ hírek vannak munkakúltúra, nyereségesség minden ami a dolgozókat éinti, esetleg a korábbi informatikus eltûnésének okai ilyesmik.
Posted 2011. April 06. - 07:54
Posted 2011. April 06. - 07:46
ha jol tudom haverkollega is ott jar be amikor bringaval jon ecsegrol
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2011. April 06. - 00:43
max megmondjáj, hogy told le a nadrágod és fordulj a hatósági szervekhez...
Posted 2011. April 06. - 00:11
a besenyõi elág.ról megyek a város felé,ami nem sok,hamar átérek de aggódom,hogy egyszercsak' vagy fõbe lõnek a helyszínen,vagy fizethetem be a csekket!
egyébként legutóbb pont utolértek a focus-al a kutyaiskolánál,de semmi szankció nem volt,pedig se prizmám,se láthatóságim stb...de hozzám se szóltak!