Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Suzukiba hajtott egy biciklis Miskolcon - Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye friss hírei - Borsod Online
Mer nem vót rajta csengõ!

"A bringás elesett és megsérült, úgy tudjuk könnyebben, ezért kórházba szállították a mentõk." - Köszi vazzeg! Mi lett vón ha súlyosabban sérül? A rendõrök befejezik amit a Suzuki elkezdett, és egy gyalogsági ásóval halálra verik a bringást? :)

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts

lehetne valamit lassan, már egész jó idõk vannak....mondjuk ma pont nem de tegnap az volt....

Igaz inni most nem lehet, mert 3 hét bringás szopatás van rendõrségileg, aztán ha mutat a szonda akkor szopó van....

mirõl beszélsz?! olyan jó idõ van ,hogy "sosefogyel!" :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Ápdét: egyébként a kukásmellény este tényleg kötelezõ? /nem mintha felvenném, meg a hátizsák alatt úgysem látszana/

korlátozott lási viszonyok mellett lakott területen kível.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

lehetne valamit lassan, már egész jó idõk vannak....mondjuk ma pont nem de tegnap az volt....

Igaz inni most nem lehet, mert 3 hét bringás szopatás van rendõrségileg, aztán ha mutat a szonda akkor szopó van....

Ezeknek sincs más dóguk! Kivi leszek hogy mennyire nyavajognak fényesdélbe ha nincs lámpa meg csengõ a hintómon....
Úgy látszik az autósokról lehúzták az összes pénzt amit le lehetett...kerestek egy új szegmenst akit lehet szopatni, és nem kell sokat tenni érte hogy javítsák a saját statisztikájukat.

Ápdét: egyébként a kukásmellény este tényleg kötelezõ? /nem mintha felvenném, meg a hátizsák alatt úgysem látszana/

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
a kék-rikítózöld gyári színnel...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
ismerõs valakinek? Stormbringer « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása
Húú de odavoltunk ezrét 2004-ben

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
ez a kör érzésre már jobban ment mint a tegnapi, bár idõre meg lassabb voltam. A titán pálcás ülés jobban elnyeli a földutat, meg jobb az ergonómiája is.
A gumi is jobb valamivel. Kendát azért nem merem venni, mert az acélperemrõl leszakadt mindig a szövet és dobhattam ki az alig kopottat. A Zsarnainál jó széles az út és nem is járnak rajta sokan. Tegnap hazafelé a kórház-rendõr járdán mentem. jó széles és a minõsége sem túl rossz.
A búzán a pláza és a meki közötti egyirányún jöttem a koliig sikerült a zöldhullámot megcsípni.

Mikor csinálunk már valami lokálsütõs idogálós valamit? Üzenõre nem akartam feltolni.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nekem se, volt nekem is....sõt kenda se rossz...

Azért nem hátul megyek, mert mikor a paraszt 120-al elzúgat a fülem mellett azon a keskeny úton az nem kellemes, 26-oson hagynak helyet mindig, meg gyorsabb sokkal....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
cst jo
en azt toltam ezelott
nem volt sok bajom vele

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
hazafelé fáradtan már nem tolerálom a rátós genya utat az utolsó etapban. Ma ülést cseréltem, meg felraktam a legvékonyabb gumit amim van a 2,35-ös Lopezt. Ez már nem ér bele ha hajlik a kerék. Maríkóba Bombastikba néztem sliket de nem találtam kellõn olcsó és jó gumit. CST-bõl csak a legszarabbakat hozzák. Kenda és tesói meg szálszakadnak nagy nyomáson.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
azért a 26-os,mert szeretem az extrém sportokat! :D
másrészrõl meg nem kell annyit kanyarogni,gyorsabb,és tán az út is jobb minõségû..Ákos meg gondolom azért,mert neki még gyorsabb,úgy nem kell átkerkeznie az egész falun.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ott nem jo
de a maradek betonon suhanosabb
azert mondtam 1,5 korulit
kulonben mondtam volna egy 23mm-es gumit

az lehet szamit melyik helyre kerul a ember.
en egyszer voltam ott felvetelizni /szerencsen/ eleg faszkalap helyre mint utolag kiderult havertol akit par hettel kesobb felvettek oda
akkoriban havonta basztak ki onnan az embert.

mindegy majd szondazok vmit

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

infokat szerzek
ez miskolci nestle?

Szerencs/Diósgyõr

fáj a seggem :D Vékony kemény gumi miért jó a traktorúton meg a törmeléken?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mondjuk ha mar foldon is jarsz akkor egy jo masfeles minta nelkuli vagy kis mintas kerek aranyat er
jol feltolva 6 barra

infokat szerzek
ez miskolci nestle?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Jóreggelt! Betekertem 1 óra 6 perc alatt háztól házig. A A 6 km földút gyökkettõvel szétrázza a belem :D Van traktornyom, építési törmelék, meg pumptrack bõven. Zsarnainál jól lehet jönni, a gömörinél nem fért át a kormányom a kapun. Búzatéren át a fazekasra meg a járdán elgurulgattam, mert nem bírtam volna a kocsik tempóját tartani. Félúton már elkezdtem nézegetni h. defektem van-e mert annyira nem gurult a szekér :D A gömörinél megnéztem könnyen forognak-e a kerekek és nem volt hiba csak az önkészülékemben.

Nem t'om mennyivel lenne jobb ha virslibb lenne a gumi, mert ezzel sem ér le két centinél több a földre. meg 900 gramm csak :D

Lor a Nestlérõl kellene belsõ infó, milyen elrettentõ hírek vannak munkakúltúra, nyereségesség minden ami a dolgozókat éinti, esetleg a korábbi informatikus eltûnésének okai ilyesmik.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Én is mindig a hátsó úton megyek. Egy kicsit biztonságosabbnak érzem.
"Ride today, heal tomorrow"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
miert nem a hatso uton kozlekedtek?
ha jol tudom haverkollega is ott jar be amikor bringaval jon ecsegrol

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
dani elvileg az elágazástól barcika felé van kitéve a tábla, h nem lehet, miskolctõl a besenyei elágazásig nem tiltja tábla....én mindig ott járok...

max megmondjáj, hogy told le a nadrágod és fordulj a hatósági szervekhez...

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
ha már a 26-os út említve lett...mit kaphatok én azért,ha ott talál a közeg?
a besenyõi elág.ról megyek a város felé,ami nem sok,hamar átérek de aggódom,hogy egyszercsak' vagy fõbe lõnek a helyszínen,vagy fizethetem be a csekket!
egyébként legutóbb pont utolértek a focus-al a kutyaiskolánál,de semmi szankció nem volt,pedig se prizmám,se láthatóságim stb...de hozzám se szóltak!