Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2007. október 26. - 16:18
Írta 2007. október 26. - 13:06
ja mert középsuliban öszi szünet néven nem mennek egy napot sem, meg egyes föiskolákon sem. de mind1. nem rinyálásképpen mondtam. kibirom azt a 3 napot
Hmm lehet (tuti) nem is erre gondolt savanyu, hanem a melós (nem)szabadidõre.
Nekem abból a cruxból jelenleg a villa a legkívánatosabb.
Írta 2007. október 26. - 10:13
igen igen erre még én is emlékszem (mármint nem a toméra hanem általánosságba). ez tényleg maggi váz volt
Írta 2007. október 26. - 10:10
hány éve volt? vagy 3? 4?
cruxos. mint jolizolinak is.
emlékezz...
http://pix.bikemag.h...32/IMG_0169.JPG
cruxos. mint jolizolinak is.
emlékezz...
http://pix.bikemag.h...32/IMG_0169.JPG
Írta 2007. október 25. - 21:53
ez nagyon jó.
rocco a mester.
ez neked nem jáccik de szép.
http://piacter.bikem...t=95914&cat=all
régi ricsis cromo magellant szerezni meg nagyon nehéz lesz.
És akkor neked most olyanod, avagy cruxod van? (mán nem emléxem)
Mer ahonnan hoztad ott vót még akkoriba egy pixis ha jóltom.
Írta 2007. október 25. - 21:06
ja mert középsuliban öszi szünet néven nem mennek egy napot sem, meg egyes föiskolákon sem. de mind1. nem rinyálásképpen mondtam. kibirom azt a 3 napot
Írta 2007. október 25. - 20:47
hubaz,hétfõtõl szerdáig egyetem, aztarézangyalát.
rayes: hogyé'? mikori? lehet privi akár.
ebayon pislogok szerteszét jelenleg, egész jó!!
rayes: hogyé'? mikori? lehet privi akár.
ebayon pislogok szerteszét jelenleg, egész jó!!
Írta 2007. október 25. - 20:32
...
Vasárnap v. hétfõ tekerés, jövõhétre meg tervezünk némiféle bivakkot, köpüs, szerda v.csüt.
jó nektek középiskolás idömilliomosoknak. nekem hétfötöl szerdáig egyetem...
ha jo idö lesz kintalvás még szóbajöhet.
Írta 2007. október 25. - 20:20
Ha így folytatja az idõjárás hétvégén dagasztás lesz úgy érzem. Rég voltunk már drótszamarat nyergelni, hiányzik a forraltbor is. Szóval aki érez magában némi erõt kedvet kissé szutyok idõben is kinézni bükk felé akkor gépeljen.
Vasárnap v. hétfõ tekerés, jövõhétre meg tervezünk némiféle bivakkot, köpüs, szerda v.csüt.
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2007. október 25. - 19:59
Rajmi: flector, diclac, diclofenac mind1 egy hatóanyagú! (diclac a legerösebb ha minden igaz) ezek közül bármelyikkel kenheted. ezzel biztos h nem mondunk hülyeséget
savanyu: miért baj az h a maliba elöl félintegrált korm csapi van? ha tönkremenne netán (kb 3év után) ilyet lehet kapni és lehet cserélni.
amugy én tudom h nem vagy könnyü helyzetbe mert mostanába csak ez a sok palacsintára lapitott hifroforming váz megy. még szerencsére én is kifogtam egy régebbi kör keresztmetszetü "pálcika" vázat keress régi konát amik még szépek és egyszinüek voltak.
savanyu: miért baj az h a maliba elöl félintegrált korm csapi van? ha tönkremenne netán (kb 3év után) ilyet lehet kapni és lehet cserélni.
amugy én tudom h nem vagy könnyü helyzetbe mert mostanába csak ez a sok palacsintára lapitott hifroforming váz megy. még szerencsére én is kifogtam egy régebbi kör keresztmetszetü "pálcika" vázat keress régi konát amik még szépek és egyszinüek voltak.
Írta 2007. október 25. - 19:48
Én nem hallottam a pofázást, fülemet nem vittem ezek szerint.
Hasonlóan Rajmi kollégához, akinek tegnap fél7kor a Centrumnál nyomom az oltószöveget 1m-rõl, mintha idegen lennék, erre semmi reakció, zöld lámpa, és indul.
Lehet nem ártott volna megismerkedni néhány emberrel (ti bm fórumosok:) [bár nem tudom hogy néztek ki ], néhány kerekpar.net-es fórumozó). Majd legközelebb.
Vmi rejtélyes oknál fogva én úgy képzeltem el, h lesz ott vendéglátói egység. Tényleg nem tudom miért. Slap Vitya.
Holnap valaki aszfaltoskodni? Nem akarok dagasztani.
Hasonlóan Rajmi kollégához, akinek tegnap fél7kor a Centrumnál nyomom az oltószöveget 1m-rõl, mintha idegen lennék, erre semmi reakció, zöld lámpa, és indul.
Lehet nem ártott volna megismerkedni néhány emberrel (ti bm fórumosok:) [bár nem tudom hogy néztek ki ], néhány kerekpar.net-es fórumozó). Majd legközelebb.
Vmi rejtélyes oknál fogva én úgy képzeltem el, h lesz ott vendéglátói egység. Tényleg nem tudom miért. Slap Vitya.
Holnap valaki aszfaltoskodni? Nem akarok dagasztani.
Írta 2007. október 25. - 09:15
téká, oszt jól elmagányosodunk ándival a rokkó analizál 2-n... :-)
ez nagyon jó.
rocco a mester.
ez neked nem jáccik de szép.
http://piacter.bikem...t=95914&cat=all
régi ricsis cromo magellant szerezni meg nagyon nehéz lesz.
Írta 2007. október 24. - 23:35
oda nem b@sztam csak sztem volt most egy gyalog tura ami odahasitott neki!
ja...telleg...nekem van egy vazam ami kona kula-gep!17" os sztem kifogastalan a vaz(repeds-tores mentes) allapota csak a festes kicsit hibas!nem veszesen!
krembol meg nekem meg csak flector ami van itthon...de azzal mar be is kenem!
es innentol csak remelek!
Hali!hali!hali!hali!...
ja...telleg...nekem van egy vazam ami kona kula-gep!17" os sztem kifogastalan a vaz(repeds-tores mentes) allapota csak a festes kicsit hibas!nem veszesen!
krembol meg nekem meg csak flector ami van itthon...de azzal mar be is kenem!
es innentol csak remelek!
Hali!hali!hali!hali!...
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2007. október 24. - 23:04
diclofenac lefekvés elõtt, beken.
szovel..
felkel, örül, hogy javult a helyzets busszal megy dolgozóba a héten.
a belül izeg mozog vmi, meg ilyen karistolós érzés, nem dolgozóba, hanem ortopédiára megyen, valszeg artroszkópia lesz vég.ha komolyan odabaszódott vhová...
szovel..
felkel, örül, hogy javult a helyzets busszal megy dolgozóba a héten.
a belül izeg mozog vmi, meg ilyen karistolós érzés, nem dolgozóba, hanem ortopédiára megyen, valszeg artroszkópia lesz vég.ha komolyan odabaszódott vhová...
Írta 2007. október 24. - 22:57
thanks jábor!
kutya fule macska tarka!ugy elaztam ma mint ahogy kell!
nem nekem valo mar ez az ido!
ja meg a terdem olyan mint egy hatalmas cipo!
a bevizesedett terdre a legjobb es gyorsabb kura mi?...azon kivul h pihen nem eroltet!?
ha valaki tud valami okosat vagy orvos az ismerose akkor szoljon mar!
koszi!
piszes mindegy kiknek!
kutya fule macska tarka!ugy elaztam ma mint ahogy kell!
nem nekem valo mar ez az ido!
ja meg a terdem olyan mint egy hatalmas cipo!
a bevizesedett terdre a legjobb es gyorsabb kura mi?...azon kivul h pihen nem eroltet!?
ha valaki tud valami okosat vagy orvos az ismerose akkor szoljon mar!
koszi!
piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2007. október 24. - 22:19
má gondoltam rá, jó lenne, ugyis átfestõdik,"májném"esre...de asszem, vmi félintegrált izé van az elejibe...
az meg nem kell
apró lesz valszeg
vaterán majnem vettem egy ktmet komplett 16é. :-))
gondolom, kukás osztrák :-)
meg régi ötlet, egy magellan pyxis, az utolsó girnyó csövekbõl, ricsi papucsokkal gyártott darab, tood, az az ezüstszürke.
no, aaaz igen, azt meghagynám gyári szinbe
de akinek van, az nem adja el, mer ilyen öreg rókaszerûség, mint én.
az meg nem kell
apró lesz valszeg
vaterán majnem vettem egy ktmet komplett 16é. :-))
gondolom, kukás osztrák :-)
meg régi ötlet, egy magellan pyxis, az utolsó girnyó csövekbõl, ricsi papucsokkal gyártott darab, tood, az az ezüstszürke.
no, aaaz igen, azt meghagynám gyári szinbe
de akinek van, az nem adja el, mer ilyen öreg rókaszerûség, mint én.
Írta 2007. október 24. - 22:11
hát nem tudom. ha használt akkor apro..
ha meg uj és olcso akkor estleg egy mali magican XC?
katalogus ára 25. sulya teljesen korrekt és még kinézetre sem rossz.
ha meg uj és olcso akkor estleg egy mali magican XC?
katalogus ára 25. sulya teljesen korrekt és még kinézetre sem rossz.
Írta 2007. október 24. - 22:01
vázkeresés, je.
alu, v. vmi óckúl könyedebb acélváz lészen.
lé behatárol sajna-ejjegyddzzés lesz, :-))
használtak között keresek, sztem, me amennyit rászánok, azé újba lóf@szt se kapok ~20-25E.szal, tippek gyöhetnek! 17-18" 425 láncvilla, lehet masszivan ejtett felsõcsõ, CC/mászka kell, azt tood.
de addig is ;-))
most a városival járok, bár, már nagyon fárad, szegény. felállás SS, csak már más cuccokkal."értelmesen" kb. bükkmarci óta nem montizam, most lett vége a szüretnek, idõ nulla. vagy 3szor vótam erdõbe, abból két fennalvós, oszt vissza 7re dolgozóba, gondolhatod. :-P
pl, ilyesmi:http://piacter.bikem...ct=96400&cat=15
alu, v. vmi óckúl könyedebb acélváz lészen.
lé behatárol sajna-ejjegyddzzés lesz, :-))
használtak között keresek, sztem, me amennyit rászánok, azé újba lóf@szt se kapok ~20-25E.szal, tippek gyöhetnek! 17-18" 425 láncvilla, lehet masszivan ejtett felsõcsõ, CC/mászka kell, azt tood.
de addig is ;-))
most a városival járok, bár, már nagyon fárad, szegény. felállás SS, csak már más cuccokkal."értelmesen" kb. bükkmarci óta nem montizam, most lett vége a szüretnek, idõ nulla. vagy 3szor vótam erdõbe, abból két fennalvós, oszt vissza 7re dolgozóba, gondolhatod. :-P
pl, ilyesmi:http://piacter.bikem...ct=96400&cat=15
Írta 2007. október 24. - 21:46
tényleg savanyu hogy állsz a bicajoddal?
multkor mondtad h kéne neked uj monti váz. a mongoose-t akarod lecserélni amin eltört a váltópapucs? ss-ed megvan még? szoktál azzal is kavirnyálni? vagy mit ütsz most?
multkor mondtad h kéne neked uj monti váz. a mongoose-t akarod lecserélni amin eltört a váltópapucs? ss-ed megvan még? szoktál azzal is kavirnyálni? vagy mit ütsz most?