terepen,hogy? Miskóc, lilla, jobbra fel vhogy, varbó feletti pirosakon barcika fele...?
Vagy..TARDONA, télleg!! Mária forrástól lefelé jobbra..de lázbérc akkor is kiesik terepen, emlékeim szerint. Utána meg megin' fel kell kapaszkodnotok a bükkbe, mályinkánál, a kéken. azé az leég izmos...mondjuk, egy darabig kéken, aztán ördög oldal alatt közvetlen balra a sárgán fel vissza Mária forrásig. Hm, nem is rossz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2007. November 02. - 22:03
Posted 2007. November 02. - 19:50
Posted 2007. November 02. - 17:37
Össznépi vasárnapi mókában Imivel benne lennénk.
De Koca én javaslok vmi Miskolc-Szilvás-Eger-Lázbérc-Bükkszentk terepet.
De Koca én javaslok vmi Miskolc-Szilvás-Eger-Lázbérc-Bükkszentk terepet.
Posted 2007. November 01. - 22:44
hu, szilvás nektek má jócskán odébb van...
nekem 7vége zûrös, meló, asszony szülinap,stb.
nekem 7vége zûrös, meló, asszony szülinap,stb.
Posted 2007. November 01. - 22:27
áh nem nem csak jóidö esetén még kéne dörrenteni vmi nagyobbacska tewkerést.
ami szoba jöhetne: lázbérc, szilvás (igaz ma majdnem itt voltam.) eger vhogy terepen..
ami szoba jöhetne: lázbérc, szilvás (igaz ma majdnem itt voltam.) eger vhogy terepen..
Posted 2007. November 01. - 22:03
7végére meg még gondolkozok hogy mit kéne tolni.
remélem nem a bicikliket fogjuk tolni
"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2007. November 01. - 21:45
aha értem gabi. én még világosba terepeztem ma de Bánkuton ragyogo szép idö volt napközbe meg turisták is voltak kint azért.
Posted 2007. November 01. - 21:44
az egy dolog hogy állandaaon koránkelés, de állandoan késõn lefekvés... az torzitja az embert.
Posted 2007. November 01. - 21:17
@koca: nemrég értem haza, hát, vhogy a vége már nem esett jól...hiába, véget ért a nyár. :-L
jól szét van cseszve a farkasnyak-bánkut aszfalt...egyre szomorúbb állapotban van. Csak a tankcsapdákat kerülgettem a lámpással...
jól szét van cseszve a farkasnyak-bánkut aszfalt...egyre szomorúbb állapotban van. Csak a tankcsapdákat kerülgettem a lámpással...
Posted 2007. November 01. - 20:08
szombaton jó lenne, valami kis tekerés... csak reggelesedõ indulásal, 7-8-9 ?
Posted 2007. November 01. - 18:24
mentem is egy kisebb kört ma
massa bánkut sárgán le gerennavár majd vissza bánkut nagymezö csipkés jávor haza.
szombat vagy vasárnap vmi össznépi rájd?
mod: igen Jábor dél körül indultam itthonrol.
telefont meg direkt kikapcsoltam mert akksi is merült meg amugy se akartam ma magam zavartatni
massa bánkut sárgán le gerennavár majd vissza bánkut nagymezö csipkés jávor haza.
szombat vagy vasárnap vmi össznépi rájd?
mod: igen Jábor dél körül indultam itthonrol.
telefont meg direkt kikapcsoltam mert akksi is merült meg amugy se akartam ma magam zavartatni
Posted 2007. November 01. - 18:23
Koca !
telefont mér találták ki? , no mind1, pedig csörögtem volna mikor láttalak felfelé húzni dél körül, merre voltál?
Vitya pajtással toltunk egy szentlélek sárga piros zõd kombót, kész varacskosdisznó sövény, állatként néztünk ki, de kva jó volt
egyik kanyarba pocsoja bob a másikba kerék teljesen elsüllyedt aztán tigrisbukfenc át kormány, forraltbort igyátok !
telefont mér találták ki? , no mind1, pedig csörögtem volna mikor láttalak felfelé húzni dél körül, merre voltál?
Vitya pajtással toltunk egy szentlélek sárga piros zõd kombót, kész varacskosdisznó sövény, állatként néztünk ki, de kva jó volt
egyik kanyarba pocsoja bob a másikba kerék teljesen elsüllyedt aztán tigrisbukfenc át kormány, forraltbort igyátok !
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2007. November 01. - 11:13
Posted 2007. November 01. - 10:28
Posted 2007. November 01. - 02:01
vasárnapig pedig még sok idö van.
én meg nemsokára lehet indulok is ki ha jo idö lesz délelött
én meg nemsokára lehet indulok is ki ha jo idö lesz délelött
Posted 2007. October 31. - 08:35
nekem mar csak sztem a vasarnap lesz nagyobb menet ha esik ha fuj...
fanka nagyon is kemenyen nyomja...
en nem tudok elni most megyek a f@szba...DOLGOZNI!
piszes mindegy kiknek!
fanka nagyon is kemenyen nyomja...
en nem tudok elni most megyek a f@szba...DOLGOZNI!
piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2007. October 30. - 23:00
uj berki szám elmentve
én szivesen mennék ha nem lennék 8tól 16ig egyetemen :wallbange
sebaj ha tehetem és miért ne tehetném akkor csütörtökön bepotolom. ma is csak egy kis pörgés fért bele.
én szivesen mennék ha nem lennék 8tól 16ig egyetemen :wallbange
sebaj ha tehetem és miért ne tehetném akkor csütörtökön bepotolom. ma is csak egy kis pörgés fért bele.
Posted 2007. October 30. - 21:55
holnap tekerés 8tól... valaki ? raymi mester?
amugy új számom van, de régit is használom (kerózáshoz)
új szám: 06209954510
amugy új számom van, de régit is használom (kerózáshoz)
új szám: 06209954510