picsába
elkezdett esni a hó
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2007. November 11. - 15:57
Posted 2007. November 11. - 15:32
http://negyesi.atw.h...adelo/index.htm ... pl.
naon közel
anno muttitól-putnok- ez volt a triumvirátus: szádelõ, szilicei fennsík, mega a murányi fennsík
naon közel
anno muttitól-putnok- ez volt a triumvirátus: szádelõ, szilicei fennsík, mega a murányi fennsík
Posted 2007. November 11. - 14:33
Szádelõ királyság, egyszer tekertem is ott a völgyben.
akkor áruld már el h hol van ez... hallani hallottam már róla de fingom sincs h hol van.
Posted 2007. November 11. - 14:25
a kedvesemmel masztatok
/ha irhatom igy/
nemtom tegnap meg mondta roli is, hogy lehet masnaposan egy feherkovet bevallal de nemtom megtettek-e
/ha irhatom igy/
nemtom tegnap meg mondta roli is, hogy lehet masnaposan egy feherkovet bevallal de nemtom megtettek-e
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. November 11. - 13:51
Szádelõ királyság, egyszer tekertem is ott a völgyben. Fentrõl meg hihetetlen jó a kilátás, aki nem volt még ott, feltétlenül el kell mennie. Annál is inkább, mivel közel van. Még vmi kintalvós mókát is el tudnék képzelni.
Posted 2007. November 11. - 13:31
raj meg alszik
tegnap szetesett kicsit
hehe oszt még hogy vasárnap megy bicajozni ha esik ha fúj mi?
Posted 2007. November 11. - 11:57
hat en a deliert nem vagyok oda
viszont a studentska csokiert nagyon is.
hoztak is nekem
igaz meg nem vettem at.
azt hittem tobb napos
raj meg alszik
tegnap szetesett kicsit
viszont a studentska csokiert nagyon is.
hoztak is nekem
igaz meg nem vettem at.
azt hittem tobb napos
raj meg alszik
tegnap szetesett kicsit
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. November 10. - 23:38
Posted 2007. November 10. - 23:03
delicsoki vááááááááá de rég ettem már olyat több éve. de az tényleg jó cucc :clap:
Rajmi: holnap mivel vendégség lesz nálunk dinom dánom ebéd ezért nem tudok menni holnap tekerni de ha te mész tekern akkor majd ugorjál már be a csomagodért! 11:30 tól leszek itthon. ha jössz hozd a dvd tokomat amin talán az a feka csávó röhög elöl
Rajmi: holnap mivel vendégség lesz nálunk dinom dánom ebéd ezért nem tudok menni holnap tekerni de ha te mész tekern akkor majd ugorjál már be a csomagodért! 11:30 tól leszek itthon. ha jössz hozd a dvd tokomat amin talán az a feka csávó röhög elöl
Posted 2007. November 10. - 22:06
Elsõ magyar Everest hóditó = Erõss Zsolt
Jah velük voltunk de túravezetõ Barta Józsi volt, mászótársunk faterja. Vele voltunk egy laza túrán a Szádelõi völgyben, azaz a többiek turáztak, Vitya meg még páran lent bouldereztünk a falakon.
Tervben volt hogy Aggetelek lesz csobbanás hotelban vacsi elõtt, de inkább ott is másztunk igaz tilosban...
Delicsoki + Korbácska !!!
Jah velük voltunk de túravezetõ Barta Józsi volt, mászótársunk faterja. Vele voltunk egy laza túrán a Szádelõi völgyben, azaz a többiek turáztak, Vitya meg még páran lent bouldereztünk a falakon.
Tervben volt hogy Aggetelek lesz csobbanás hotelban vacsi elõtt, de inkább ott is másztunk igaz tilosban...
Delicsoki + Korbácska !!!
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2007. November 10. - 19:34
Posted 2007. November 10. - 17:53
lehetsegges. nincs kizárva no porblem vezsek egy új kereket, ez meg lesz tartalék. (majd viszzuk a hátunkon te már ugyis profi vagy benne.
"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2007. November 10. - 17:52
nah, eljött az ideje, hogy új hátsókereket vegyek, csak mostmár tárcsát is centirozhatok
nem biztos! nemsokkal az elindulás után épp azt beszéltük gyözövel h lehet h csak amikor porrá zuztad az alátétet vagy mit az agyba akkor egy kicsit elhajlott a csötengyely! ezért fickándozott a hátsókerék. a tárcsába meg lehet h nincs is semmi 8as, mert ugy láttuk h az agy bobitált le fel picit, de meg kell még nézni..
Posted 2007. November 10. - 15:39
jabor az erdeivel /erdei zsolt vagy ki vezeti a turat/ ment a tatraba?
vmi korabbi evereszt maszo csoka
eross zsolt?
vmi korabbi evereszt maszo csoka
eross zsolt?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. November 10. - 14:17
nah, eljött az ideje, hogy új hátsókereket vegyek, csak mostmár tárcsát is centirozhatok
"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2007. November 10. - 14:05
Posted 2007. November 09. - 23:34
Koca holnap megyünk mink is laza túra slovenska aztán elvileg lesz csobbanás, jó kis nyosztalgi lesz, utó nyári filing
és hol fogtok csobbanni?
Posted 2007. November 09. - 23:33
bar kitudja
milyen obid van kolcson? :-)
Vityának van 3 obija is ha jóltudom, lehet hogy a KIT.tõl megválna, régebben mintha lett volna ilyenrõl szó, bár most nagyon rákattantunk a mászásra szval arral kell a kes.
Jóidõ az tényleg jöhetne már, vagy legalább hav esne a szros esõ helyett.
Koca holnap megyünk mink is laza túra slovenska aztán elvileg lesz csobbanás, jó kis nyosztalgi lesz, utó nyári filing
Na mindenkinek Jó létvégét!
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2007. November 09. - 19:50
Posted 2007. November 09. - 19:47
jah
aug 20 on jot usztam ma. aztán meleg medencében lazulás kihagyhatatlan a törzsfickok beszélgetése elég jó
1 percre esö bazdmegek száma kb annyi mint nekem 3 nap alatt
holnapra remélhetöleg már kiderül az idö és akkor megyek hátamon kormánnyal
aug 20 on jot usztam ma. aztán meleg medencében lazulás kihagyhatatlan a törzsfickok beszélgetése elég jó
1 percre esö bazdmegek száma kb annyi mint nekem 3 nap alatt
holnapra remélhetöleg már kiderül az idö és akkor megyek hátamon kormánnyal