Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2007. November 27. - 18:08
Posted 2007. November 27. - 17:01
Posted 2007. November 26. - 15:11
Posted 2007. November 26. - 11:09
Koca mester, ha megkérlek elhozod majd nekem a monokulcsot valamikor? nekem ugy tökéletes ha neked is, hogy ha mész valahova tekerni akkor bedobod hozzánk. vagy ha nem vagyunk itthon szomszédba (nagyszülõkhöz-8szám.)
holnap megpróbálom elkérni. megpróbálom el is vinni vmikor kedd este vagy utána. remélem nem zavarok ha csak este vinném el. ugyanis szerdán is meg csütön is délutánig 16-17 ig vagyok uni...
Posted 2007. November 26. - 10:13
sziasztok ugy mindenki aki ezt olvassa!
szeretnem minden kedves es kevesbe kedves kerekparos tarsam figyelmet felhivni a holnapi protokolnyitasunkra ami 2 tol egeszen 4ig fog tartani!
en ott leszek es a leheto legkedvezobb arat megprobalom mindenkinek bizositani!
Szeretettel valrak Titeket a Szinvapark I. emeleten (volt posta helyen) nyilo uzletunkbe!
Aki nem tudna a Hervis van szo!
na piszes mindegy kiknek! es remelem sok ismeros arcal fogok talalkozni!
en a szHervisnel leszek hatul!
na beke!
szeretnem minden kedves es kevesbe kedves kerekparos tarsam figyelmet felhivni a holnapi protokolnyitasunkra ami 2 tol egeszen 4ig fog tartani!
en ott leszek es a leheto legkedvezobb arat megprobalom mindenkinek bizositani!
Szeretettel valrak Titeket a Szinvapark I. emeleten (volt posta helyen) nyilo uzletunkbe!
Aki nem tudna a Hervis van szo!
na piszes mindegy kiknek! es remelem sok ismeros arcal fogok talalkozni!
en a szHervisnel leszek hatul!
na beke!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2007. November 25. - 23:23
Koca mester, ha megkérlek elhozod majd nekem a monokulcsot valamikor? nekem ugy tökéletes ha neked is, hogy ha mész valahova tekerni akkor bedobod hozzánk. vagy ha nem vagyunk itthon szomszédba (nagyszülõkhöz-8szám.)
"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2007. November 25. - 07:42
nah ugyérzem ma se sokat fogok aludni.esik az essõ... ajj olyan tekerhetnékem van. csak szobabiciklin nincs kedvem. Lassan le is kéne feküdni.
Posted 2007. November 24. - 18:19
nem szemeztem vele
hanem megálltunk pár szóra
én meg hallom h azért jött 1ül mert gyözönek dolga volt vitya meg lusta volt tekerni
hanem megálltunk pár szóra
én meg hallom h azért jött 1ül mert gyözönek dolga volt vitya meg lusta volt tekerni
Posted 2007. November 24. - 18:18
Posted 2007. November 24. - 16:05
kormitól szinte akármikor elkérheted a mono kulcsot. vagy elkérem én mert ugyis szoktam vele dumálni aztán majd valamelyik este meg beadom mert ugyis szoktam arra tekerni
megyek Jávorkutra lusta völgy felöl hát ki jön szembe?
a jó öreg Ádám (pap)
jó idö van/volt..
ja mi volt ma? a palotaszálló mellett nagy RAJT/CÉL transzpanens volt kitéve. vmi futó vagy gyalogló rendezvény?
megyek Jávorkutra lusta völgy felöl hát ki jön szembe?
a jó öreg Ádám (pap)
jó idö van/volt..
ja mi volt ma? a palotaszálló mellett nagy RAJT/CÉL transzpanens volt kitéve. vmi futó vagy gyalogló rendezvény?
Posted 2007. November 24. - 00:36
lassan be kéne már szereznem az új hátsókerékrevalót. megvan csak el kell kérnem az illetõtöl. meg Kormimestertõl a monokulcsot hogy tudjak suliba járni keróval.
Posted 2007. November 23. - 22:39
srácok!
Holnap kinek lenne kedve egyet tekerni, táv, út, indulást megbeszéljük, csak kitudja hogy meddig lesz még hav mentes idõnk, aztám még elõtte nem lenne rossz egy csoportos gangolásra.
én mennékszívesen,de az egész hétvégémnek lõttek,ugyanis meló
Posted 2007. November 22. - 22:40
vettelek
remelem mukszik
ha nem lorpontinckukachotmelpontkom
remelem mukszik
ha nem lorpontinckukachotmelpontkom
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. November 22. - 21:56
Posted 2007. November 22. - 14:52
@kuckuc laminalas megy?
vagy vki tud ilyet?
par igazolvanyt kene
vagy vki tud ilyet?
par igazolvanyt kene
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. November 21. - 18:36
az nem télre felkészitett hanem mindig olyan! és ö az...
aszfaltszaggató a srác
Szeptemberben váltottam vele néhány szót, merev akkor került bele, lényegtelen. Ma nem láttam, de elég lelkiismeretesen sokat tartózkodik az egyetemen .
Posted 2007. November 20. - 21:18
ja bocs
keramiakrol annyit tudok, hogy vannak
meg mingya eszek belole egy fasza adag babgulyast.
keramiakrol annyit tudok, hogy vannak
meg mingya eszek belole egy fasza adag babgulyast.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. November 20. - 19:22
edit: Ha a Puch-os srácnak van egy fekete-fehér, télre merevvillásított, slickesített montija, akkor tudom. Ha nem, nem.
az nem télre felkészitett hanem mindig olyan! és ö az...
aszfaltszaggató a srác
Posted 2007. November 20. - 16:48
Most világosodtam rá, hogy ez nem egy alap mechanikai fv, hanem a kerámiák kúszásfüggvényeinek egyik atyja. Így már érthetõ, h nem vágod.
Ross-Lormann páros készítette, a valós tartalmát hagyneírjammárbe.
edit: Ha a Puch-os srácnak van egy fekete-fehér, télre merevvillásított, slickesített montija, akkor tudom. Ha nem, nem.
Ross-Lormann páros készítette, a valós tartalmát hagyneírjammárbe.