a sor az jo lenne!
ez tenyleg eleg real!
jertek be ma benn vagyok es nincs kedvem semmit csinalni....
bar igy menne!
na jertek!15%al olcsabb minden!
piszes mindegy kiknek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2007. december 04. - 09:11
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2007. december 03. - 19:58
Írta 2007. december 03. - 18:36
Írta 2007. december 03. - 17:32
Írta 2007. december 03. - 08:45
hali ho emberek!
nagyon sz@r idonk van de se baj ugy sem latok belole semmit mert ahol dolgozom ha sutne a nap akkor sem oda!
a telo az annyi h a 2004 koruli manitout hasznalok es akkor meg igen jo meg volt oldva a dolog!sztem ha nem torik akkor nem is fogok megvalni tole mert azt a lovet nem tudom kihozni belole amit er!...eszmei erteke van mar!
na piszes mindegy kiknek!
nagyon sz@r idonk van de se baj ugy sem latok belole semmit mert ahol dolgozom ha sutne a nap akkor sem oda!
a telo az annyi h a 2004 koruli manitout hasznalok es akkor meg igen jo meg volt oldva a dolog!sztem ha nem torik akkor nem is fogok megvalni tole mert azt a lovet nem tudom kihozni belole amit er!...eszmei erteke van mar!
na piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Írta 2007. december 02. - 23:44
ha valami csoda folytán eladó lenne abból a marzóból csak a váll....
ejjj, dejó lenne:chin:
ejjj, dejó lenne:chin:
Írta 2007. december 02. - 21:16
így van
pedig megmutattam volna
de amugy most aszfalton alig kell használni szinte be se tudom rendesn koptatni
pedig megmutattam volna
de amugy most aszfalton alig kell használni szinte be se tudom rendesn koptatni
Írta 2007. december 02. - 19:07
uu bazz koca, elfelejtettem megnézni a féked. no nembaj majd leközelebb
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2007. december 02. - 18:49
en nem felnek/ek/ a regi marzoktol
en kb 7-8 eve hasznalom oket
en kb 7-8 eve hasznalom oket
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. december 02. - 18:43
maradék 262 es meg 264 es elfekvö küllük vkinek?
egész jol összefutottam ma pár emberrel ahhoz képest h 1ül indultam el tekerni.
egész jol összefutottam ma pár emberrel ahhoz képest h 1ül indultam el tekerni.
Írta 2007. december 01. - 22:36
Vfékkel lenne használva, mindenképpen lebutítva 80mmre, agyonelõfeszitve.
jo igen igen ezt tudtam h igy fogod használni.
hát dart3 nem tudom mit tud de a mostani olcsó RS eket nem nagyon szokták dícsérni...
én ajánlatom vagyis amit én keresnék erre a felhasználásra: manitou skareb vagy black (06 os évjáratot kihagyva), RS tora vagy recon ...(efölött már drágábbak)
marzobol meg elfelejtettem a régi jó típusokat
Írta 2007. december 01. - 22:29
még nem, dec elején van fizetés. eljegyzés kinyírt anyagilag. Megnéztem, megbeszéltük dec elején csento.
tisztes új telóra nincs lé, egyelõre olcsóbb, vmi csillapított darab lészen ,roksokszdart 3 ra gondoltam, újonnan,vagy vmi réééégi még rendesen megépítettre -õsmarzók,Zokes, 2000 környéki judy xc,judy DH, ilyesmi.Való igaz, jó tudni ki mit mûvelt vele, anyagfáradás már nem gyenge ilyen korú cuccoknál.Vfékkel lenne használva, mindenképpen lebutítva 80mmre, agyonelõfeszitve.
tisztes új telóra nincs lé, egyelõre olcsóbb, vmi csillapított darab lészen ,roksokszdart 3 ra gondoltam, újonnan,vagy vmi réééégi még rendesen megépítettre -õsmarzók,Zokes, 2000 környéki judy xc,judy DH, ilyesmi.Való igaz, jó tudni ki mit mûvelt vele, anyagfáradás már nem gyenge ilyen korú cuccoknál.Vfékkel lenne használva, mindenképpen lebutítva 80mmre, agyonelõfeszitve.
Írta 2007. december 01. - 21:28
megvetted már a kona vázat gabi?
telót meg jol gondold majd meg! érdemes beruházni egy jó villára sztem megéri. ilyen "kökori" telot meg csak akkor érdemes megvenni ha tudja az ember hogy ki mennyit és hogyan használta!
telót meg jol gondold majd meg! érdemes beruházni egy jó villára sztem megéri. ilyen "kökori" telot meg csak akkor érdemes megvenni ha tudja az ember hogy ki mennyit és hogyan használta!
Írta 2007. december 01. - 19:20
csavaros, mart fékhíd, narancssárga láb polír nyak, barnított becsúszók
de sztem meg van tekerve... sajna. Tettem bele kereket,most délelõtt, vmi nem stimmel már vele, látszik, a vállban agyon vannak huzva a csavarok. Mondtam, nem kõ,az kell csak kinyaklik a seggem alól. Csak vmi használt teló kéne a rajmi vázba tavaszra.
de sztem meg van tekerve... sajna. Tettem bele kereket,most délelõtt, vmi nem stimmel már vele, látszik, a vállban agyon vannak huzva a csavarok. Mondtam, nem kõ,az kell csak kinyaklik a seggem alól. Csak vmi használt teló kéne a rajmi vázba tavaszra.
Írta 2007. december 01. - 13:54
Írta 2007. december 01. - 09:22
ma fogom megcsinalni oket, tegnap dolgom volt estig, utána meg bealudtam,
"Minden hülyeség" by Tomidny
Írta 2007. december 01. - 03:31
akkor a masik a z1-re gondolsz
/narancssarga/
ha az akkor mindne kivulrol allitasz
isten!
/narancssarga/
ha az akkor mindne kivulrol allitasz
isten!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. december 01. - 03:08
akko az nem az vót
natúr gyorszáras, csak a dizájn hasonló... valszeg korabeli....
natúr gyorszáras, csak a dizájn hasonló... valszeg korabeli....
Írta 2007. december 01. - 00:34
csaptad.
jo.
98 koruli z vmi qr20 /gyors zaras atutos/
rugoero allitas kivulrol
teszi dolgat
jo.
98 koruli z vmi qr20 /gyors zaras atutos/
rugoero allitas kivulrol
teszi dolgat
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. december 01. - 00:19
@lor:
milyen aza bomber a nagybicódban?-ha még abban van- Valami hasonlót kinálnak nékem mostan
milyen aza bomber a nagybicódban?-ha még abban van- Valami hasonlót kinálnak nékem mostan