sztem a nagy kozonsegelobb b berki meg nem nagyon mutatkozott mert en meg nem lattam!
kesz....kell venni havat meg bordot es hadszaladjon...de komolyan....
a segglyuk az meg ugy faj h most is alva gepelek!csak hason megy az alvas!
mindenkinek bulldog lonyalat!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2008. January 13. - 00:20
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2008. January 12. - 02:55
Rekuja kinek van Miskolcon? pár napja láttam egyet suhanni.
"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2008. January 11. - 22:18
ez a legjobb barmi is van
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. January 11. - 21:33
Posted 2008. January 11. - 20:56
pedig tudnatok mi jo amikor kilinccsel elore halad az auto.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. January 11. - 20:08
elsö ábrás smile amit savanyutol látok miota forumozok
azt hittem már azt irod rajmi hogy szétcsuszott a szimering és elfostad az olajat! :rofl:
azt hittem már azt irod rajmi hogy szétcsuszott a szimering és elfostad az olajat! :rofl:
Posted 2008. January 11. - 18:43
...olyat estem h a szimering szethuzodott es azt hittem abban a pillanatba mar vereset is kakkantottam!nem volt egyszeru!
:hahaha:
nap dumája, gecc!!!
Posted 2008. January 11. - 18:16
koszi lor ez jol esett h megemlekeztel rolam ... h voltam nalad!
csak ugy eszembe jutott a csipkelodesrol amikor jabor labat oda kellett ragasztani a pedalra mert a balos hajtomuve ha jol emlekszem elszallt...az volt a dock-olos bedal!...
az tartott csag igazan!
voltam ma fenn bankuton soboardozni...nagyon penge kis sport az...aaa...
csak a seggem ne fajna ennyire tole...olyat estem h a szimering szethuzodott es azt hittem abban a pillanatba mar vereset is kakkantottam!nem volt egyszeru!
ja...es az atok...berelt lap volt es le is valt az aljan az illesztesnel!
csak ennyi!...voltmar valaki innen gyomortukrozesen?...
na piszes mindegy kiknek!
csak ugy eszembe jutott a csipkelodesrol amikor jabor labat oda kellett ragasztani a pedalra mert a balos hajtomuve ha jol emlekszem elszallt...az volt a dock-olos bedal!...
az tartott csag igazan!
voltam ma fenn bankuton soboardozni...nagyon penge kis sport az...aaa...
csak a seggem ne fajna ennyire tole...olyat estem h a szimering szethuzodott es azt hittem abban a pillanatba mar vereset is kakkantottam!nem volt egyszeru!
ja...es az atok...berelt lap volt es le is valt az aljan az illesztesnel!
csak ennyi!...voltmar valaki innen gyomortukrozesen?...
na piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2008. January 11. - 16:12
ha már itt tartunk, akkor nemtudom ki hasznélt patexolt hajtómûvet :D:D:D
volt szerencsém élöbe látni :rofl:
Posted 2008. January 11. - 15:38
áááh ti roszzul elékeztek erre, nem én voltam. nemtudom mirõl beszélhettek.
Méghogyén táblát ?lool
Méghogyén táblát ?lool
Posted 2008. January 11. - 12:14
:wtf: ki is szakadt az a tábla?
ja az amit meséltetek hogy ott a szinház környékén mélyrepülésbe belevetette mafát a fixivel?
imi: igazad van de most télen vizsgaidöszakba sajnos nekem is inkább csak a bohóckodás jut ezzel a szekérrel...
ja az amit meséltetek hogy ott a szinház környékén mélyrepülésbe belevetette mafát a fixivel?
imi: igazad van de most télen vizsgaidöszakba sajnos nekem is inkább csak a bohóckodás jut ezzel a szekérrel...
Posted 2008. January 11. - 05:14
ez meg mind csak idõvesztés. az idõ meg pénz
nem tudom kinek jó ez. sztem senkinek se.
aki nem a távra megy, meg nem versenyszintfélén nyomja edzésként, hanem az élvezetért teker, annak csak plusz motiváció, ha megküzdhet az elemekkel...
Posted 2008. January 11. - 01:18
:wallbange kb. igy fejelhette le maggi a rönó hátsó szélvédöjét anno de 1 karcolás se lett rajta ugyhogy csak röhögtünk az eseten
Posted 2008. January 10. - 22:35
Azért az szép lehetett amikor lemostad az abalakot, kár hogy azt én nem láttam :)
pedig oly gyönyörû manõver volt ahogy a bringát mentettem
Posted 2008. January 10. - 22:16
Én személy szerint, jeges, havas terepet izgalmasabbnak tartom, Fõleg mikor jön az ember lefelé kohászkék állvateker, csúszik de akkor is teker, gyorsabban még gyorsabban, már szinte érzed hogy nem is érintkezel a talajjal, szinte a föld felett repülsz és akkor jön be egy váratlan akadály, farönk, túrázó bácsika, esetleg egy két crossmotoros kisfiú, tudod hogy nincs fék, igyhát nem is fékezel, kikerülöd, adrenalin "magosba" aztán állva teker tovább. hátulról csak pár szürke szó: õrült, meenjél inkább szánkózni!. leérsz városba melegvan, körülötted emberek fáznak, nemérted.
latyakot viszont utálom, legrosszab dolog a világon. Öszzecsapja az ember pofáját. hátát, nyakát.
Utolsó szakasz (vármögöttõl-Lóránttfyig): 53as max speed, kitekertem magam, nem fékeztem sehol. havban. nemtudom ki mennyivel jön ott, de ez már elég élvezhetõ sebesség azona kacskaringós részen.
Azért az szép lehetett amikor lemostad az abalakot, kár hogy azt én nem láttam :)
ÁÁh most jutotte 'szembe, h még van egy 3oldalas fogamzásom mára.
/sosenem irtam még ennyit ide, nem is fogok többet/
latyakot viszont utálom, legrosszab dolog a világon. Öszzecsapja az ember pofáját. hátát, nyakát.
Utolsó szakasz (vármögöttõl-Lóránttfyig): 53as max speed, kitekertem magam, nem fékeztem sehol. havban. nemtudom ki mennyivel jön ott, de ez már elég élvezhetõ sebesség azona kacskaringós részen.
ÁÁh most jutotte 'szembe, h még van egy 3oldalas fogamzásom mára.
/sosenem irtam még ennyit ide, nem is fogok többet/
Posted 2008. January 10. - 22:00
koca jégen izgalmasabb
lehet azon is gyorsan menni csak nem érdemes
Berki: tehetek án róla h a Rönók elémugrálnak?
lehet azon is gyorsan menni csak nem érdemes
Berki: tehetek án róla h a Rönók elémugrálnak?
Posted 2008. January 10. - 21:30
Általában 5 órát alszom, és mégis reggel olyan mintha 10-20at aludtam volna, lehet jó az ágyam, vagy csak jól aszom. nemtudom. de ha elég ennyi akkor minek aludjak többet ? Egyedül amugyse jó.
/mindjárt jon Lori mit szedek alvás ellen, semmit./:)
/mindjárt jon Lori mit szedek alvás ellen, semmit./:)
Posted 2008. January 10. - 21:08
:rofl:
pl a mai 45 perces tekerésnek is ugy örültem mint a majom a farkának. szivem szerint mennék többet is csak hát holnap is vizsgázok...
most épp pihit tartok mert már túl tömény volt
pl a mai 45 perces tekerésnek is ugy örültem mint a majom a farkának. szivem szerint mennék többet is csak hát holnap is vizsgázok...
most épp pihit tartok mert már túl tömény volt