istenéltettsen béjbe!
lehet tudok neked térdet: A hétvégén disznóvágás lessz, ott találkozok majd egy egyénnel. viszek egy képet rólad, és megkérdem a donor jelöltet mit szólna hozzád.
Illetékeseknek:
A fórumtalira hogyan mentek ki miskolcról?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2008. January 28. - 12:21
Posted 2008. January 28. - 12:19
szet vagy esve?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. January 28. - 12:09
Sziasztok sracok!
koszke mindenkinek a boldog nevem napjat!
gabi en csak amolyan ammatõr kerekparos vagyok!...meg a kulfoldi kerekparozas soha nem volt az erossegen ezert nem is dán hillezetem soha!
na piszes mindegy kiknek....ha valaki tud olcson uj terdet akkor szoljon minden felekeppen mert kulonben ez a szezon kimarad!
koszke mindenkinek a boldog nevem napjat!
gabi en csak amolyan ammatõr kerekparos vagyok!...meg a kulfoldi kerekparozas soha nem volt az erossegen ezert nem is dán hillezetem soha!
na piszes mindegy kiknek....ha valaki tud olcson uj terdet akkor szoljon minden felekeppen mert kulonben ez a szezon kimarad!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2008. January 28. - 11:42
:bell: KÖZVÍLÁGÍTÁST a majális parktól (Herman Otto bizbasztól) a Molnár Csárdáig! :bell:
épp ideje lenne már.
Csókolom, tetszik már elsõ lámpát használni? Csak úgy a láthatóság miatt kérdem.
Posted 2008. January 28. - 11:14
Posted 2008. January 28. - 10:16
de ez akkora hülyeség...
most azt keresik hogy ki vitte be a halálos ütést/rúgást?
azok 5en vagy hányan EGGYÜT verték halálra.
meg innen látszik hogy együtt erõsek de külön-külön már behúzzák a farkukat.
most azt keresik hogy ki vitte be a halálos ütést/rúgást?
azok 5en vagy hányan EGGYÜT verték halálra.
meg innen látszik hogy együtt erõsek de külön-külön már behúzzák a farkukat.
Posted 2008. January 28. - 05:18
én inkább nem mondok semmit,mert nem lehetne leírni cenzúráltan,stb...
a végén úgy ist azt fogják majd kihozni belõle, hogy a hátrányos helyzetû kisebbség...:rocketman
remélem lecsukják mindet,és kapnak vagy 150évet...
a végén úgy ist azt fogják majd kihozni belõle, hogy a hátrányos helyzetû kisebbség...:rocketman
remélem lecsukják mindet,és kapnak vagy 150évet...
Posted 2008. January 28. - 00:59
http://www.boon.hu/h...080127-08112980
jellemzö. szemétládák most bezzeg nem tartanak össze, egymásra kenegetnek ill nem merik felvállalni tettüket.
helybe ezt kellett volna velük: :rocketman
szerencsétlen kisgyerekek (akik ugye élöbe látták...) lehet h egy életen át nem fogják ezt kiheverni, ezek meg itt hazudoznak :rocketman
jellemzö. szemétládák most bezzeg nem tartanak össze, egymásra kenegetnek ill nem merik felvállalni tettüket.
helybe ezt kellett volna velük: :rocketman
szerencsétlen kisgyerekek (akik ugye élöbe látták...) lehet h egy életen át nem fogják ezt kiheverni, ezek meg itt hazudoznak :rocketman
Posted 2008. January 27. - 21:49
:bell: KÖZVÍLÁGÍTÁST a majális parktól (Herman Otto bizbasztól) a Molnár Csárdáig! :bell:
épp ideje lenne már.
épp ideje lenne már.
Posted 2008. January 27. - 19:42
faszikám biztos felveszi a lét a 88. napon úgy szokták:)
Ha már fr, akkor legyünk stílszerûek: 55., vagy 66. napon.
Posted 2008. January 27. - 17:19
aha értelek, szép bicó lesz az már biztos!
a héten ment el egy vacsi új anthem váz az ebay-en 107e ért, gondolkodtam nyomkodok rá aztán mégse lett belõle semmi
szerintem maradok még egy darabig a merevnél ki tudja mennyit lesz idõm egyátalán tekeregni idén...
faszikám biztos felveszi a lét a 88. napon úgy szokták:) bár most néztem délelõtt a viván ilyen celeb mûsort hát a kiscsaj 21 évesen örökölt 3 milliárd dollárt:scared: ( nem nem írtam el!)
itt még nem esik, de nemsokára menekülök is tovább pestre elõle:)
a héten ment el egy vacsi új anthem váz az ebay-en 107e ért, gondolkodtam nyomkodok rá aztán mégse lett belõle semmi
szerintem maradok még egy darabig a merevnél ki tudja mennyit lesz idõm egyátalán tekeregni idén...
faszikám biztos felveszi a lét a 88. napon úgy szokták:) bár most néztem délelõtt a viván ilyen celeb mûsort hát a kiscsaj 21 évesen örökölt 3 milliárd dollárt:scared: ( nem nem írtam el!)
itt még nem esik, de nemsokára menekülök is tovább pestre elõle:)
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. January 27. - 17:00
szevasz ice.
úgy tervezem hogy: az xtc lesz telós cc bringa. (XT és némi XTR alkatrészekkel, nomeg a blackel 90 mm re optimalizálva ahogy most is van)
már minden megvan hozzá csak össze kell rakni
konát meg megtartom merevvillás slick gumis aszfaltos tekerösnek. meg télre is jo lesz ez ha meg birom majd állni h ne a másikkal menjek
csak arra majd kell még vfékes kerékszett, hátsóváltó meg 1-2 apróság.
ami meg téged illet: hát igen jól látod. jó és könnyü AM vázat olcson elég nehéz találni. talán ebay-röl lehetne összekukázni vmit.
lottó: az 1 dolog h a miskolci szinvaparkba adták fel a szelvényt, attól még lehet h ország másik végén lakik a szelvény tulajdonosa. egyébként tudomásom szerint még nem is jelentkeztek érte. csórikám lehet h kimosta a munkásnadrágját 90 C°-on amibe a szelvényt betolta
csicska volt ez a 12 kilcsi amit ebéd elött mentem akarnék még kimenni erre esik :wallbange
úgy tervezem hogy: az xtc lesz telós cc bringa. (XT és némi XTR alkatrészekkel, nomeg a blackel 90 mm re optimalizálva ahogy most is van)
már minden megvan hozzá csak össze kell rakni
konát meg megtartom merevvillás slick gumis aszfaltos tekerösnek. meg télre is jo lesz ez ha meg birom majd állni h ne a másikkal menjek
csak arra majd kell még vfékes kerékszett, hátsóváltó meg 1-2 apróság.
ami meg téged illet: hát igen jól látod. jó és könnyü AM vázat olcson elég nehéz találni. talán ebay-röl lehetne összekukázni vmit.
lottó: az 1 dolog h a miskolci szinvaparkba adták fel a szelvényt, attól még lehet h ország másik végén lakik a szelvény tulajdonosa. egyébként tudomásom szerint még nem is jelentkeztek érte. csórikám lehet h kimosta a munkásnadrágját 90 C°-on amibe a szelvényt betolta
csicska volt ez a 12 kilcsi amit ebéd elött mentem akarnék még kimenni erre esik :wallbange
Posted 2008. January 27. - 16:51
az en postasom mindent hoz ami csak kell.
/nemtom hol vasarol de jo hely lehet 8-)/
/nemtom hol vasarol de jo hely lehet 8-)/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. January 27. - 16:20
íksztécé? gizdulunk, gizdulunk komám:)? miért lett csereérett a kuna?
vagy valami extralight bicó épül éppen, aztán majd maratoni babérokra törsz?
amúgy én meg valami lefeléveretõs bringában gondolkodám újabban, de pénz az nincs, ill valami értelmes kompromisszumos paripa kéne és akkor lehetne a merev maratonosat cserélni, de a merev mellé egy plusz gravitációs az luxus, akkor valami AM bicó kéne már csak nem kõ súlyban, ha meg nem kõ akkor arany(mármint az ára ( ) Nem ti nyertetek a lottón arrafelé? Egy kis alamizsna FR bicót elfogadok!
vagy valami extralight bicó épül éppen, aztán majd maratoni babérokra törsz?
amúgy én meg valami lefeléveretõs bringában gondolkodám újabban, de pénz az nincs, ill valami értelmes kompromisszumos paripa kéne és akkor lehetne a merev maratonosat cserélni, de a merev mellé egy plusz gravitációs az luxus, akkor valami AM bicó kéne már csak nem kõ súlyban, ha meg nem kõ akkor arany(mármint az ára ( ) Nem ti nyertetek a lottón arrafelé? Egy kis alamizsna FR bicót elfogadok!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2008. January 27. - 14:54
áh savanyu az nem jó mert a felsöcs meg az alsócsö becsatlakozása is elfoglalja szinte az egés fejcsövet.
Berki: senki sem modnta h pest jobb hely, (bár sok tekintetben jobb) de már nekem is néha a tököm kivan h akarok vmit venni és miskolcon alig van. "majd jövö7re hozunk peströl"
csak 1-2 példa: procira anno 2 honapot vártam. konára meg 1et ...jöttek mindig a kamu dumával h kifogyott a nagyker meg ilyenek ja pont nálam fogyott ki nem? bicajnál meg ugyebár sok volt a vetítés
Berki: senki sem modnta h pest jobb hely, (bár sok tekintetben jobb) de már nekem is néha a tököm kivan h akarok vmit venni és miskolcon alig van. "majd jövö7re hozunk peströl"
csak 1-2 példa: procira anno 2 honapot vártam. konára meg 1et ...jöttek mindig a kamu dumával h kifogyott a nagyker meg ilyenek ja pont nálam fogyott ki nem? bicajnál meg ugyebár sok volt a vetítés
Posted 2008. January 27. - 10:41
Posted 2008. January 27. - 10:38
Posted 2008. January 27. - 03:01
hétfõi délelõtti kerózás akko lemondva. Majd maskor bepot Ray.
"Minden hülyeség" by Tomidny
Posted 2008. January 26. - 20:18
Posted 2008. January 26. - 14:49
erösen gyanítom h a korm csapi csésze az fix! tehát azon nem tud változtatni.
viszont ott vannak pl a roox stucnik abbol vannak elég kicsik ha jól tudom
viszont ott vannak pl a roox stucnik abbol vannak elég kicsik ha jól tudom