Hát ezt a mai fos napot!Szét tapostak,kiköptek megrúgdostak.....A BRINGA ÖRÖK!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2008. February 09. - 22:26
Posted 2008. February 09. - 21:27
jaja. mohamed-nél jó a gyros csak nagyon igénytelen a hely.
a török meg annyira nem jön be a szinháznál, nem rossz de nem is nagyon jó. meg õk elfogadnak étkezési utalványt.
amúgy pálinkás fertõtlenítés...
a török meg annyira nem jön be a szinháznál, nem rossz de nem is nagyon jó. meg õk elfogadnak étkezési utalványt.
amúgy pálinkás fertõtlenítés...
Posted 2008. February 09. - 21:25
Posted 2008. February 09. - 20:58
Posted 2008. February 09. - 15:07
Holnap viszem a Caldera-t sétálni Ma volt bent Zolee a BÓT-ba...én meg olyan sz*rul vagyok mint a kutya...többet nem eszek az araboknál gyros-t!Már második alkalommal nem bírja a gyomrom elviselni.A török gyros-al nem volt soha ilyen gondom,úgytûnik az arab gyros szervezetidegen.
Ma még le kell mennem a kocsiért a dokihoz(kapott új kuplung,gyertya,olaj,levegõzõ teljes upgrade) aztán kicsit életet pofozok a drótszamárba.
Ma még le kell mennem a kocsiért a dokihoz(kapott új kuplung,gyertya,olaj,levegõzõ teljes upgrade) aztán kicsit életet pofozok a drótszamárba.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2008. February 09. - 08:48
Isten hozott az Anonim alkoholisták klubjában
Amúgy igazad van, eleinte én mindenhova azzal akartam menni.
Amúgy igazad van, eleinte én mindenhova azzal akartam menni.
Posted 2008. February 09. - 07:46
Ha az ember fixivel közlekedik, egy idõ után szeretne még inkább eggyé válni a gépével. Hordani magán akkor is, ha épp nincs vele. A bálban, mindenhol. Pólókat készítesz, vásárolsz, kiegészítõk egész sora várja a gyanútlan fixistát. Mert kell minden ami még közelebb hoz. Témába vágó oldalakat nézegetsz, fórumozol, mert közben úgy érzed, mintha épp tekernél. Örökké, megállás nélkül. Isten hozott a klubban barátom.
Egy életre.
Egy életre.
Posted 2008. February 09. - 07:16
Huj:DTegnap sikerûlt meg oldanom a lánc problémát a Fapadoson:D.Nem volt egyszerû mondhtom,megizadtam.De most tényleg nagyon frnakó a bringa.Van egy két dolog amin még csiszolgatni kell,de azok mindik is lesznek,hisz bringa:D
Posted 2008. February 07. - 21:03
Posted 2008. February 07. - 20:43
Posted 2008. February 07. - 19:45
"jönnek! vigyázz jönnek! ugye te is hallod, valami itt van, hát még szép hogy hallom, de mik azok? vagy mi az ? ... jabor a kurvaszadat dobalod azokat a köveket:D"
az milyen kemény volt.
"-hideg van bazz,
-én nem fázom, kesztyût húztam a lábamra. " /knight rider/
az milyen kemény volt.
"-hideg van bazz,
-én nem fázom, kesztyût húztam a lábamra. " /knight rider/
Posted 2008. February 07. - 18:44
Brutális, elgondolkodtató, véres, lehangoló.
Már a 3 sem volt semmi, de itt még inkább össze vannak gabalyodva a szálak. És még durvábbak a gépezetek. Az elsõ gépes jelenetben egy bevarrt szemû, és egy bevarrt szájú fickó van a géphez láncolva. Éles, hegyes tárgyakkal körülvéve, és a bevarrt szemû nyakán van egy kulcs a nyakukon lévõ bilincshez. Tovább nem mondom.
Nekem termonak adta a csávó, de úgy is néz ki, mint a termo-kabátomban lévõ. Orkán kösz, majd keresek.
Már a 3 sem volt semmi, de itt még inkább össze vannak gabalyodva a szálak. És még durvábbak a gépezetek. Az elsõ gépes jelenetben egy bevarrt szemû, és egy bevarrt szájú fickó van a géphez láncolva. Éles, hegyes tárgyakkal körülvéve, és a bevarrt szemû nyakán van egy kulcs a nyakukon lévõ bilincshez. Tovább nem mondom.
Nekem termonak adta a csávó, de úgy is néz ki, mint a termo-kabátomban lévõ. Orkán kösz, majd keresek.
Posted 2008. February 07. - 18:39
termo anyagot nem hiszem, hogy vettel.
orkan kell szelfogonak
orkan kell szelfogonak
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. February 07. - 18:06
Termo az nem polár, igazából nem tudom megmondani, h mi, de vékonyabb. Méteráruban vettem, és elõször én is a rövidáruba mentem be. Hiába no, nem vagyunk mi nõbõl.
Szélálló réteget szerintetek milyen anyagból kéne rá alkotni? Egyelõre nincs pénzem kész nadrágra, ami szélálló.
Most néztem meg a Saw4-et. Nem nagyon tudok felocsúdni.
Szélálló réteget szerintetek milyen anyagból kéne rá alkotni? Egyelõre nincs pénzem kész nadrágra, ami szélálló.
Most néztem meg a Saw4-et. Nem nagyon tudok felocsúdni.
Posted 2008. February 07. - 17:55
Posted 2008. February 07. - 17:35
Posted 2008. February 07. - 17:13
Posted 2008. February 07. - 17:07
gabi,
még átgondolos, jönne vityapapa is, csak még nem tudjuk hogy mikor mennénk.
elvileg vasárnap jelenés van Factory-ban szal igy szombat kicsit necces.
Odvaskõ-t vágom! mi szokásos köpüst nyomnánk.
tavaly kb ilyenkor áRPi nyári zsákom jol birta, igaz kesztyût huztam a lábamra
még átgondolos, jönne vityapapa is, csak még nem tudjuk hogy mikor mennénk.
elvileg vasárnap jelenés van Factory-ban szal igy szombat kicsit necces.
Odvaskõ-t vágom! mi szokásos köpüst nyomnánk.
tavaly kb ilyenkor áRPi nyári zsákom jol birta, igaz kesztyût huztam a lábamra
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2008. February 07. - 16:47
jaja zergebaszó idöbe kell a thermo réteg a szélálló alá ez egyértelmü...
de 1 ilyen párosítás réteg akkor is jobb mint felszedni vagy 3-4 szöszmösz csehszlovák, vagy ndk felsöt
én ugy tolom h thermo nadrág alá 1-1 térdszoritó gumi a térdekre. (ilyesmi lehet a te reumás cuccod is lor.) így a térdem egyáltalán nem fázik (mivel ugye a thermo nadrág eleje eleve szélálló)
fent meg 1 polo 1 polár és egy ndk zárófelsö.
minuszba +1 vékonyabb felsö a polár alá.
de 1 ilyen párosítás réteg akkor is jobb mint felszedni vagy 3-4 szöszmösz csehszlovák, vagy ndk felsöt
én ugy tolom h thermo nadrág alá 1-1 térdszoritó gumi a térdekre. (ilyesmi lehet a te reumás cuccod is lor.) így a térdem egyáltalán nem fázik (mivel ugye a thermo nadrág eleje eleve szélálló)
fent meg 1 polo 1 polár és egy ndk zárófelsö.
minuszba +1 vékonyabb felsö a polár alá.