Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2008. June 19. - 21:24

hát tényleg rég láttad...spd-vel már láttad, de még az 505össel, amikor alsóhámorban összefutottunk és segítettünk deffektjavításban:)
feketével akartam, csak nem érte körbe, ami itthon volt, és nem volt türelmem kivárni,még valahonnan veszek, ezért maradt a fehér...
feketével akartam, csak nem érte körbe, ami itthon volt, és nem volt türelmem kivárni,még valahonnan veszek, ezért maradt a fehér...
Posted 2008. June 19. - 20:33

ok thx.
ja és most néztem imi hogy igy már milyen pofás lett a bicajod!! (látszik h már kurva rég láttam)
reba meg spd ilyen sokat számit
annyi hogy a telora a tehetted volna fel fekete kötegelökkel is a cuccokat.
ez a fehér ugy rikít rajta
ja és most néztem imi hogy igy már milyen pofás lett a bicajod!! (látszik h már kurva rég láttam)
reba meg spd ilyen sokat számit

annyi hogy a telora a tehetted volna fel fekete kötegelökkel is a cuccokat.
ez a fehér ugy rikít rajta

Posted 2008. June 19. - 20:24

Posted 2008. June 19. - 19:41

Posted 2008. June 19. - 17:40

Posted 2008. June 19. - 10:01

Posted 2008. June 19. - 04:05

jelzem, ha valaki most akar venni spd cipõt,már van a miskolci hervízben is...(mezek is,meg gatyák is)
cipõ pont olyan mint enyimé
cipõ pont olyan mint enyimé

Posted 2008. June 18. - 09:04

Köszi Zolee! Más lesz végülis a project(így hogy nem sikerül ezt a részét kivitelezni).Lesz 1-2 dolog nagyon ócsón mostanság, maj nézzél be valamikor!Meg már illene megvizslatnom a kocsit!Pityke, az a gond, hogy akit tudtam volna, az már nem foglalkozik ilyenekkel, és aszondta, hogy nem is nagyon van olyan akit merne ajánlani.
Más.Mit szólnál hozzá ha lemennénk egy hétvégére csajomékhoz a szlovák határhoz?Vannak nagyon jó utak, 1-2 napot eltekereghetnénk arra.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2008. June 17. - 10:05

most már csak annyi dolgod maradt balcsi hogy tekerj
és hogy idönként nézd meg a 8 as imbivel hogy nem e lazultak le a karok. --> húzd utána picit ha engedi

Posted 2008. June 17. - 08:26

Kioperáltam ismét a hajtókarokat...
Neten megnéztem,hogy ez pontosan hogy is helyezkedik el a vázban,meg hogy hogyan zajlik a monoblokk berakása,meg hogy kell feldobni a hajtókarokat ilyesmi. Elég sok pontjára mutattak ilyen kis nyilak "grease" felirattal a végükön. Nekem a megnevezett pontokon egy csepp "grease" se volt,vagy ha mégis,akkor egy harmadnyi zsíroskenyérre sem elegendõ...na én meg adtam neki,persze port,meg minden szutykot kipucoltam belõle. Jelenleg ott tartok,hogy a probléma megszûnt,olyan mint az álom, remélem így is maradunk sokáig
Köszönöm a users manual-t, még biztos fogok az idõk során kérdezgetni
Neten megnéztem,hogy ez pontosan hogy is helyezkedik el a vázban,meg hogy hogyan zajlik a monoblokk berakása,meg hogy kell feldobni a hajtókarokat ilyesmi. Elég sok pontjára mutattak ilyen kis nyilak "grease" felirattal a végükön. Nekem a megnevezett pontokon egy csepp "grease" se volt,vagy ha mégis,akkor egy harmadnyi zsíroskenyérre sem elegendõ...na én meg adtam neki,persze port,meg minden szutykot kipucoltam belõle. Jelenleg ott tartok,hogy a probléma megszûnt,olyan mint az álom, remélem így is maradunk sokáig

Köszönöm a users manual-t, még biztos fogok az idõk során kérdezgetni

"B*szd elõ a térképet!" 

Posted 2008. June 16. - 22:54

Pityke, az a gond, hogy akit tudtam volna, az már nem foglalkozik ilyenekkel, és aszondta, hogy nem is nagyon van olyan akit merne ajánlani.
Posted 2008. June 16. - 11:03

a váz és a mono között nem fog nyekeregni. emiatt hiába veszed ki.
ha a csapágy van szarrá akkor a tengelyed kotyog, akkor kuka a mono rakod az újat.
a a tengely sem lógakkor hajtókar vagy pedál, taposd behúzott fékeknél csak a hajtókart (nem a pedált) mintha indulnál. aztán a másikat is így megtudod melyik oldal recseg. ha nem akkor a pedál a ludas.
Másik. ha már egyszer lógott a hajtókarod és úgy tekertél vele akkor turzulhattak az illeszkedõ felületek és sosem lessz a régi, rá kell húzni mint ökör ha isis-es akkor felütközik és ha akkor is rossz akkor csere a kar. találkoztam már kopott isisbordábal is ami zabálta az új hejtókarokat
amúgy jólvagyok
a hétvégi buli hatalmas volt! a verseny sem másként!
utánna fogócska meg egy halom ökörség.
csá!
ha a csapágy van szarrá akkor a tengelyed kotyog, akkor kuka a mono rakod az újat.
a a tengely sem lógakkor hajtókar vagy pedál, taposd behúzott fékeknél csak a hajtókart (nem a pedált) mintha indulnál. aztán a másikat is így megtudod melyik oldal recseg. ha nem akkor a pedál a ludas.
Másik. ha már egyszer lógott a hajtókarod és úgy tekertél vele akkor turzulhattak az illeszkedõ felületek és sosem lessz a régi, rá kell húzni mint ökör ha isis-es akkor felütközik és ha akkor is rossz akkor csere a kar. találkoztam már kopott isisbordábal is ami zabálta az új hejtókarokat

amúgy jólvagyok
a hétvégi buli hatalmas volt! a verseny sem másként!
utánna fogócska meg egy halom ökörség.
csá!
Posted 2008. June 15. - 18:46

vágom,hogy a mono-t nem lehet szétszedni....kiszedni akarom,és nem szét,mindenki félreértette eddig,de mindegy,nem ez a lényeg...ilyen körönként egyszer ad ilye hangod hogy nyeeeek.....nyeeeeek....azé akarom kiszedni mono-t,hogy szarrázsírozzak mindent ahol csak lehet....fireX ismert arról,hogy lazul,és nyekereg,de meghúztam,és még midnig csinálja....vagy csak meg akartam húzni,de gyenge vagyok?

"B*szd elõ a térképet!" 

Posted 2008. June 14. - 21:49

hát isis es monot ezzel megnézném h h tudsz kiszedni
monoblokkot dirib darabra általában nem lehet szétkapni.
ha szétment a mono akkor ujat kell venned.
neked kel egy hajtokar lehuzó szerszám és egy monoblokk ki-behajtó szerszám
flexel bontható

Posted 2008. June 14. - 19:02

hát isis es monot ezzel megnézném h h tudsz kiszedni 

Posted 2008. June 14. - 17:32

Truvativ FireX ISIS-rõl van szó...Intersportba begurulni? Háát,épp kibírja addig,de ....régen ott melóztam és...hát nem a legszívélyesebb elválás volt,nem tetszene,ha még fizetni is kéne,ha már eleve rossz szájízzel megyek be....amúgy nem volt sok szerszámuk régen,szerintem most sincs,ami kéne....
elvileg fentrõl az 5-dik eszköz kéne....elvileg...
http://ebike.hu/term...m/monoblokkhoz/
elvileg fentrõl az 5-dik eszköz kéne....elvileg...
http://ebike.hu/term...m/monoblokkhoz/
"B*szd elõ a térképet!" 

Posted 2008. June 14. - 17:28

integrált vagy Octas vagy ISIS? ami nekem van négyszöges shimano monoblokk az nem bontható. intersportban meg kell kérdezni megoldható-e h begurulj megnézni.
Posted 2008. June 14. - 17:20

A legideálisabb idõ van bringázáshoz. A gond csak az,hogy nekiindultam és 50 méter után elkezdett nyekeregni a középsõ agy. hajtókarleszedõm van,de a qrva szerszámom még nem jött meg,amivel le tom bontani mindkét oldalt,meg dirib-darabra szétkapni. Valakinek tipp,hogy szerszám nélkül mit tehetek? esetleg valakinek szerszám,vagy eladó szerszám,vagy most hol tudok venni,vagy egyéb bármi akármi csak ne kelljen itthon ülni help me meg ilyenek???
:mad:

"B*szd elõ a térképet!" 

Posted 2008. June 13. - 17:18

Posted 2008. June 13. - 14:40

sracok sosben kene nekem egy egy colos menetes fejcsapi ha valakinek van otthon olyan amit soha nem fog hasznalni mar es nem lazul meg rogton akkor szoljon mar ram ezen a szamon 06 20 231 34 22
es ha csak csorrgettek visszahiv!
elore is koszi!
ja es nem nagyon adok erte pezt...tehet olyan kene nekem ha nincs akkor nincs!
piszes mindegy kinek!
es ha csak csorrgettek visszahiv!
elore is koszi!
ja es nem nagyon adok erte pezt...tehet olyan kene nekem ha nincs akkor nincs!
piszes mindegy kinek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!