Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
tegnapmocorgás volt a városban legalább 15 bringást láttam.
Rajmit 3 barátjával este a szentannánál, szentségelt rendesen :D Meridamez meg merida bringa.
este pedig az úszónéni és lor fixizett az emberek között a szinháztól felfelé.

Jóltudom?

a multhéten volt egy 3napos szülinapi buli kinntalvással a parkolóban :D pénteken kezdõdik a következõ de az névnapi lessz...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

a nõktöl az isten óvja a férfit...de a p.i.a.n nemrossz de ilyen araon ikabb hokizom!!
ÁÁÁ!....

kollégának igaza van :rocketman

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

tegnap találtam egy 99es újságot.
ez volt a hátlapján:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
ilyen rég volt.?

jaja
a múltkor nekem is kezembe akadt egy régebbi újság, abba alcatel cone touch easy volt a régebbi, meg t10, meg ilyenek kb hasonló árakban, mint a képen, amit beraktál:)
:cool2:

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
tegnap találtam egy 99es újságot.
ez volt a hátlapján:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
ilyen rég volt.?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
rajmi: sajnos nincs olyan ragacsom :(
1es kajak elejét én is meg akarom csinálni mert vmi barom zátonyra húzta vagy izomból szembe orral kötött ki még régen vele, mert van rajta sérülés.
üvegszálas cuccot meg mügyantát kéne majd szereznem...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
menje dogozni pocs

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
es tenyleg!:D

most mar kicsit tobb idom lesz a forumra is!;)
koca!...nincs neked otthol ket komponensu ragacsod amival a kajaklapatokat szoktak megcinnelni!?
mert nekem nagyonken!!

piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

a nõktöl az isten óvja a férfit...de a p.i.a.n nemrossz de ilyen araon ikabb hokizom!!
ÁÁÁ!....

:rofl: hazacsobbanok Bánkutról erre egy ilyen örök igazság fogad :D

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
ÁÁÁ!....
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Na, errõl van szó.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
én lehet majd vmikor bekocogok megtekintem az a dzsúzót, mert nkem kéne vmi occsó cucc úgy a klipszhez is, meg ha váltok majd SPD-re akkor már van alap. ha meg nem tecc, nem buktunk sokat.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jaja olcso husnak....

10-ert en a turás shimano-t venném az az igazság, és asszem fogok is egy olyat

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Azér' nem kell túl sokat várni egy 10 000 huf- os mûanyagtalpú cipõtõl,
de sztem amennyi az ára, annyit biztosan tud.
Valszeg nem fog annyit kibírni, mint egy profi versenytopán, de nem is arra való
ugye. Amire való, azt meg biztos tudja.

Rajnak eddig minden munkahelye sokáig tartott:)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
nekem is tetszenek amúgy a fehér csíkok, jól mutat rajta, azért nem is cserélem le egy jó darabig(amíg ilyen szép fehér)

a diamond blacket néztem én is, de nem tûnnek valami strapabírónak a ragasztások, legalább is annak, ami ki volt téve...

toráról annyit, jó kis teló, de elég sok meghibásodásról olvastam fórumon,olvasgass vissza a rockshox topicba...
rendszeres karbantartás+vigyázol rá,akkor sztem nem lesz vele sok gond..
használtan azért alaposan meg kell nézegetni, meg mindenképpen próbáld ki, még mielõtt megveszed...

Rajmi: jó sokáig tartott;)te hagytad ott?

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Toráról csak jókat hallottam, annyi, h vigyázni kell rá, meghálálja a karbantartást. Próbám alapján a mozgása nagyon jó, egy idõben olyat akartam venni, csak rájöttem, h ez a bringa nem ér annyit. Elég 80-100 körüli út sztem, sose értettem, minek több cécóra.

És nekem is tetszenek a fehér csíkok :D. Bár élõben fel se tûntek.

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Hervis-ben motyó: Balance, Hervis, Benger

SPD: Diamondback (ez tényleg zsír,fõleg 10E-ért)

TORA-ról mi a vélemény? Dart 3-at akarom lecserélni...jó lenne állítható villa,mondjuk 110mm-ig (max 130mm-ig)
Használt cuccokba mennyire szabad belenyúlni? nincs sok zsé :(

(és csak megjegyzés,hogy nekem személy szerint tetszik,hogy rikítanak a fehér csíkok a Reba-n :D )

meló? nézegesse a topjob.hu-t meg a profession.hu-t meg a CVOnline-t, jah meg ami cégek tetszenek az illetõnek,oda adogasson be önéletrajzot,nem baj ha nem keresnek embert épp,hátha 1-2 hét múlva mégis kell valaki,sose tudni.Kicsit rámenõsnek kell lenni,nem szabad félni tõlük :) Maszekhoz ne menjen, multinál csak okosan, ha felvesznek valahova,akkor egyedül élsz,magadat tartod el,albérletben laksz, nagyon szegény, nagyon csóró vagy, és muszáj dolgoznod (ha van gyengébb bringád,inkább azzal járj melózni,vagy busszal ;) :D

és ilyen stílusú önéletrajz sablont csinálj (mondjuk épp ez sem rossz,csak kicsit át kell alakítgatni,meg törölgetni belõle azt ami nem kell,felesleges dolgokat, betölteni kívánt munkakörnek csak annyit,hogy bewosztott,asszisztens,vagy vezetõ,legyen minnél inkább álltalános megfogalmazású,hogy bárhova jó legyen,ne csak 1 helyre) ha bármilyen gyakorlatod van írd be, ha kereskedelembe mész,és nincs gyakorlatod,akkor is írd be, hogy voltál eladó,be kell kamuzni :D

http://europass.cede...on?locale_id=15
"B*szd elõ a térképet!" :)

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
sziasztok srakok!

ha valaki tud valami allast akkor szoljon raj nak!mert a mai nappal befejezte a mostani munkahelyen a palyafutasat!
koszi elore is!

piszes mindegy kiknek!

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

rebát akarni én is!!!! habár én beérni reconnal is.

hát nem rég néztem egy rebát, ami nagyon megérte volna, ha nem veszem meg elõbb,de már eladták(nem is csodálkozom): http://piacter.bikem...t=143793&cat=14

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
áh nem érdemes összefüzni.. lehet kapni sok méretben...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
rebát akarni én is!!!! habár én beérni reconnal is.

nekem ha nem ér át vmit összefûzök 2-t:D