Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2008. július 11. - 23:06

Ajaj már meg is találtam amit kerestem csak éppen németül van a fizetési és szállítási feltétel holott én csak angolul beszélni

Írta 2008. július 11. - 21:54

Szia Szepy.
Õszintén szólva én most nem tudom hogy te ki vagy. Nekem Giantom van és egy konam, de GT-m az nincsen.
Ettöl függetlenül nem zárom ki hogy találkoztunk e volna, de én Cube tulajdonossal tudomásom szerint még sose beszéltem. (milyen cube-od van?)
Uhh... sejtettem hogy tévedtem bocs.
Minden esetre köszi a segítségedet! Nekem egy 2007-es Analogom van. Direkt '07-es mert jobban bejön a festése mint az ideieknek, mert az enyém polir Alu-fekete. Szerintem ettõl még dögösebb, sõt, pont ott nincs festék ahol a legtöbb felverõdést kapja.
Nagyon bele vagyok szerelmesedva mert a geometriája miatt iszonyú jól megy. Igazi seggrakéta

A súly nálam nem számít annyira (biznyos határokig), így a stílusomhoz is inkább a 120-at mozgó Marzo illene.
Írta 2008. július 11. - 19:23

Szia Szepy.
Õszintén szólva én most nem tudom hogy te ki vagy. Nekem Giantom van és egy konam, de GT-m az nincsen.
Ettöl függetlenül nem zárom ki hogy találkoztunk e volna, de én Cube tulajdonossal tudomásom szerint még sose beszéltem. (milyen cube-od van?)
De segíteni lehet hogy én is tudnék neked. mondd hogy mit akarsz venni és akkor szét kell nézni több helyen is. (vmi itt van jobb árba vmi ott...)
adok pár tippet hátha van amit még nem ismersz:
magyar boltok:
ebike.hu
bikemarket.hu
speed-way.hu
probike.hu
bringabutik.hu
bikeart.hu
ftwbikes.com
külföldiek:
chainreactioncycles.com
bike-components.de
actionsports.de
enduroforkseals.com
fairwheelbikes.com/index.php
csak a kb fontosabbakat emeltem ki....
De segíteni lehet hogy én is tudnék neked. mondd hogy mit akarsz venni és akkor szét kell nézni több helyen is. (vmi itt van jobb árba vmi ott...)
adok pár tippet hátha van amit még nem ismersz:
magyar boltok:
ebike.hu
bikemarket.hu
speed-way.hu
probike.hu
bringabutik.hu
bikeart.hu
ftwbikes.com
külföldiek:
chainreactioncycles.com
bike-components.de
actionsports.de
enduroforkseals.com
fairwheelbikes.com/index.php
csak a kb fontosabbakat emeltem ki....
Írta 2008. július 11. - 18:09

Szia Koca, azt hiszem mi már találkoztunk. Asszem neked van a GT jól tévedek?
Tudod, nekem van a Cube-om.
Múltkor mondtál nekem jó kis net címeket, ahol nagyon jó áron lehet zsír új cuccokat beszerezni. Megtudnád kérlek ismételni?
De ha sikerült összetévesztenem téged vki-vel akkor bocs. De azért más is segíthet a kérdéssel kapcs.
Köszi
Tudod, nekem van a Cube-om.
Múltkor mondtál nekem jó kis net címeket, ahol nagyon jó áron lehet zsír új cuccokat beszerezni. Megtudnád kérlek ismételni?
De ha sikerült összetévesztenem téged vki-vel akkor bocs. De azért más is segíthet a kérdéssel kapcs.
Köszi
Írta 2008. július 11. - 13:24

Írta 2008. július 11. - 12:27

Írta 2008. július 11. - 09:32

savanyu! és mindenki szombat ete buli a plsuznál vasárnap pedig dh verseny putnokon, ha nagonunjátokmagatokatgyertekki

Írta 2008. július 09. - 16:22

Írta 2008. július 09. - 15:47

mi eladjuk a miénket és a nagyiékét is.....egymás mellett van a kettõ
a miénk olyan 16M
a miénk olyan 16M
Írta 2008. július 09. - 09:20

ha valaki tud eladó családi házat drapp mentes környéken mérsékelt áron /10-15m/ kérem jelezze.
a google.map-nak üzenem: szirma NEM hejõcsaba.
a google.map-nak üzenem: szirma NEM hejõcsaba.
Írta 2008. július 08. - 21:08

hát én kikészültem fizikailag a 135km feletti távtól.
van egy kis hõemelkedésem, meg ráz a hideg, akkor a hátsófelem, be van hudkásodva ott, ahol ültem az ülésen, meg hulla fáradt vagyok
de ettõl függetlenül jó volt...

van egy kis hõemelkedésem, meg ráz a hideg, akkor a hátsófelem, be van hudkásodva ott, ahol ültem az ülésen, meg hulla fáradt vagyok
de ettõl függetlenül jó volt...
Írta 2008. július 08. - 20:31

egy kis segítséget kérek a bükk jó ismerõitõl :a Toldi kaputól/Tar kõrõl/ szeretnék lejönni a Stimecz házhoz,mely utat válasszam-bringával természetesen.1:K+ 2:Z 3:K+ -en malomhegyfelé majd a K o 4:K+ majd a K
megköszönném ha valaki segítene
megköszönném ha valaki segítene
Írta 2008. július 08. - 20:30

Ma megvolt Eger. De minek...
Akartam venni pedált olcsón.
Tegnap hívtam Wilker-t, nem vették fel. Hívtam ma, a terv az volt, h inkább Szilvás, ha nincs pedál. Lilláról még felhívtam õket, igen persze van pedál, 505, meg 520 is, és igen, annyiba kerül, mint a hirdetésben, 5000, meg 6800. Ok mondom akkor megyünk. Odaérünk, kiderült, h csak 505 van a kettõ közül, de azt is csak 6000ért adják (némi érdeklõdés után, mert vmi 7000 fölötti összeg volt rajta), persze stopli nuku. Csávó: "Hát én nem mondtam azt, hogy van...".
Ennyit róluk, természetesen nem vettem... A kör részemrõl jó volt. Részemrõl.
Akartam venni pedált olcsón.
Tegnap hívtam Wilker-t, nem vették fel. Hívtam ma, a terv az volt, h inkább Szilvás, ha nincs pedál. Lilláról még felhívtam õket, igen persze van pedál, 505, meg 520 is, és igen, annyiba kerül, mint a hirdetésben, 5000, meg 6800. Ok mondom akkor megyünk. Odaérünk, kiderült, h csak 505 van a kettõ közül, de azt is csak 6000ért adják (némi érdeklõdés után, mert vmi 7000 fölötti összeg volt rajta), persze stopli nuku. Csávó: "Hát én nem mondtam azt, hogy van...".
Ennyit róluk, természetesen nem vettem... A kör részemrõl jó volt. Részemrõl.
Írta 2008. július 08. - 16:34

jó ez a gyógyszer. legalább könnyü félbetörni...
savanyu: jaja ez a 2 lehetöség van tudom. térképen én is néztem öket, de sztem a Bükkzsérci barátsogasabb lehet abból a szempontból h noszvaj fele sztem jóval nagyobb a forgalom...
na mind1 majd ha már nem járok gyárba minden nap akkor ujra elkezdek tekerni mert most csak folyamatos leépülés van
savanyu: jaja ez a 2 lehetöség van tudom. térképen én is néztem öket, de sztem a Bükkzsérci barátsogasabb lehet abból a szempontból h noszvaj fele sztem jóval nagyobb a forgalom...
na mind1 majd ha már nem járok gyárba minden nap akkor ujra elkezdek tekerni mert most csak folyamatos leépülés van

Írta 2008. július 08. - 13:57

Írta 2008. július 08. - 13:23

Írta 2008. július 08. - 08:59

Írta 2008. július 07. - 21:35

még nem
csak Répás-Egert, de azt is úgy ,hogy feljöttem hórból Oldal völgybe,/van ott vami ##SC vendégház/ s felsõtárkány /térkép/ végig aszfalt
hollós-cserép elég karcsú
fõleg hogy cserép után két lehetõséged van:
bükkzsérc-völgyfõház-oldalvölgy-ftárkány-Eger
vagy
cserép-bogács-noszvaj-Eger
/térkép/
csak Répás-Egert, de azt is úgy ,hogy feljöttem hórból Oldal völgybe,/van ott vami ##SC vendégház/ s felsõtárkány /térkép/ végig aszfalt
hollós-cserép elég karcsú
fõleg hogy cserép után két lehetõséged van:
bükkzsérc-völgyfõház-oldalvölgy-ftárkány-Eger
vagy
cserép-bogács-noszvaj-Eger
/térkép/
Írta 2008. július 07. - 21:03

savanyu: eger-miskolc etapot raktál már bogács ill hór völgy felé dozeren?
csak mert a hollóstetö - cserépfalu táv oda vissza nagyon lendületesen tekerhetö és viszonylag nem is kis távon...
csak mert a hollóstetö - cserépfalu táv oda vissza nagyon lendületesen tekerhetö és viszonylag nem is kis távon...
Írta 2008. július 07. - 21:00