Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
nem....vmi szart hoz be....

elszállt a szerver vagy gigszer van az oldallal

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
nektek se megy a kerekpar.net oldal??!!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Ray mindkét csaj szép... de amelyiket mondtad. bzmeg oda fogok járni :)

A forum kihalt.
Lóri, pakolásért lecsot kitol kapom meg? Meg ha máskor is van ilyen szoljál.:)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
hát rajmi, nagyot csalódtam benned.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ajajj az az utolsó sor az nem kellett volna Rajmi! :D

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
nem nagyon jeleskedtek!szomoru!!!!
keresitek mi?!:D

If you want to be my friend, take my panis in your hand!!;)
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
vigyazz jobban a telcsidre pizsi!:)

huuu...ma annyira unatkoztam ket oran keresztul h alvassal toltottem!
meg neztem egy filmet aminek a cimet nem mondom el csak idezek belole!
az elejen van!ki ismeri meg!

CHOOS YOUR BIKE...FREERIDE!...OK!

mindent bele sracok!;)

piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
amikor a DH gépet építettem könnyû olcsó befogót kerestem ami bírja is kiképzést nam számított az ár. a nagyondrágákat is verte egy bikepozitíve a hatalmas méretei ellenére jó tömegével. és persze a 3 ezer forintos árával.
utánna vettem küllõgyöngyöt is a demóra hogy fricskázzak a vitrineknek. :D
nyugodtan vegyél olcsót ha értesz hozzá a között is megtalálod a jót, ha meg nem hívj szakit.

zajlik arany életem, a gerincem erõsödik már betonon bírok bringázgatni, tegnap befeküdtem a fekpadba és 20 kilóval már bírtam nyomni :D
Jövõhéten megyek zánkára a konafesztiválra (balatone fesztivál) jön valaki miskolcról?
Elhagytam a mobilomat kb jövõhéten lessz meg újra a régi számom addig: 20-5138873
Senkit nemtudok hívni mert a regsizterem is elment. :D
pápá.

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
...jó,hogy látok véleményeket :) köszönet érte :)
(amúgy néztem syncros-t,de drágának találtam)
Szóval a B+ -al sincs semmi gond a híresztelések ellenére? :) én nem tom,sose volt nekem B+ alkatrészem semmiból :$
Asszem holnap nyakamba veszem a várost (elõtte lemosom a gépet,mert ma nem érdekeltek a single track-os sárdagonyástócsák)...bár lehet netes rendelés lessz belõle...
"B*szd elõ a térképet!" :)

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
B+ kormányszár van a Magellanon kb. 7 éve. Semmi baja (2-2 csavaros)
A Ruckuson is, kb. 5 éve. Semmi baja, az is 2-2 csavaros. Ebbõl az utóbbi 2 év volt olyan, hogy 4000 km alatt mentem, szal volt használva mindkettõ, a Ruckus kb. all mountain formában. Nincs ezekkel gond, a drágábbat is el lehet törni, ha nem arra használja az emberfia amire való. Ha drágábbat vennék, akkor nem Truva kategória lenne. (mondjuk ki na, azér' vmi Syncros, Kore meg ilyesmi szebben mutatna)
Szerintem.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Mi a baj a b+-val? Sosem értettem ezt az elvieskedést.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
mi a baj a bbb-vel....könnyû, jó ára van

truva hussefelt meg drága és szar is (azért annyi mert azt irták rá h truva)...holzfeller ami ér vmit

de ha mégsem BBB, akkor FSA

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Hali!
Ajánljatok már nekem valami jó kormányszárat. :)
Óccsót ( de ne B+-t vagy BBB-t :D ), mondjujk kb 60 mm hosszú kéne valami all mountain style-ban,vagy hasonló izé bigyó hogyishíják meghát tudod 4 csavaros befogó asszem van olyan,hogy normál méret (truva XR kormányhoz),jaj meg hogy legyen má 2 csavaros villanyakrögzítés, meg biztos sejteni mire gondolok nem? :)
Én mondjuk egy truva hussefelt-re gondoltam eddig,de semmi adatot nem tok,hogy mi hány mm rajta, körülötte meg benne.
Szóval valaki valaki? :)
"B*szd elõ a térképet!" :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

koca: ismerted is am?

nem

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

bocs
nekem még nem volt gondom vele
alkuképes alak volt számomra, õsmontis a fazon

oké, én elhiszem.Meg mondták, hogy legolcsóbban 6000ért tudja ideadni az 505öst. Csak az az egyetlen gond volt, hogy telefonba azt mondták amit mondtak...Dehát most mi így jártunk.

koca: ismerted is am?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
ajajj

RIP

http://www.boon.hu/h...080712-01045134

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
bocs
nekem még nem volt gondom vele
alkuképes alak volt számomra, õsmontis a fazon

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

sztem nem a bringás szekcióssal beszéltél/

de vele beszéltünk,mert elõsször a motoros kipakolta a pedálokat, aztán meg a másikra kellett várnunk, mert mondta, hogy õ a motorokkal foglalkozik...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Ma megvolt Eger. De minek...

Akartam venni pedált olcsón.
Tegnap hívtam Wilker-t, nem vették fel. Hívtam ma, a terv az volt, h inkább Szilvás, ha nincs pedál. Lilláról még felhívtam õket, igen persze van pedál, 505, meg 520 is, és igen, annyiba kerül, mint a hirdetésben, 5000, meg 6800. Ok mondom akkor megyünk. Odaérünk, kiderült, h csak 505 van a kettõ közül, de azt is csak 6000ért adják (némi érdeklõdés után, mert vmi 7000 fölötti összeg volt rajta), persze stopli nuku. Csávó: "Hát én nem mondtam azt, hogy van...".

Ennyit róluk, természetesen nem vettem... A kör részemrõl jó volt. Részemrõl.

balek
szósz
megyek haza dógozóból
megnéz, kérdez /wilkeres egyébként nem rossz arc, sztem nem a bringás szekcióssal beszéltél/
ha köll megveszem /max küldök telefonról vga képet: evva'/
oszt' találkozunk az erdõbe.
de lesz most 25-e, vmelyik hálózatnak van ilyen 25% kedvezménye

...
pézsé
mennék holnap Barcikára, fotós srácok onnan voltak nálunk egy szomorú eseményen, hoznám a képeket.
Lehet, bekukkantok Putyira is. Attól függ , hogy kelek fel /Bikavér ünnep ma este ;-) /
Du még megy a móka, nem?

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Légyszi adjon már tanácsot az aki már járatos internetes rendelésekben!

Rendeltem egy cuccot X Euro összegért egy külföldi webáruházból és a köv. üzi érkezet az e-mailemre:

"Dear Customer ,

You successful created your Customer Account, now you got following featues in our shop.

-Customer shopping cart - Every item remains registered until you go to the cash box, or the products are deleted from the shopping cart.
-Addressbook - Now we can send the products to the postal address selected by you. The perfect way to get a birthday present.
-Previous orders - you can check your previous orders at any time.
-Opinions about products - tell zour oppinion about our products to other customers

If you have questions to our customer-service, contact us directly: .
Caution: This eMail-address was announced to us by a customer. If you did not announce yourself, please send an eMail to."

és most a lényeg:

" Thank you for your order. Please remit the amount named below on this account:
Action Sport
Kto:blabla
BLZ: blabla
Postbank Dortmund

For payment from outside Germany:
IBAN blabla
BIC (SWIFT-Code): blabla

Please include your order number blabla on any bank transfer! Otherwise, your transfer can not be assigned to your order.
As soon as the payment comes in, your order will be shipped."

Check/Money order fizetési módot választottam hitelkártya helyett. A kérdésem hogy mikor és hogyan fizessek meg hol?? Meg hogy ez most készpénzes fizetést jelent vagy csekkeset??

Bocs ha láma a kérdés, de bevagyok zsongva.