Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nefraz.Ez tényleg felesleges volt.Má bocs,hogy leírom.
Béke.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

Tomi fölösleges nekem sem reagálnak, bezzeg mi egybõl válaszoltunk Kocának arra a bizonyos villamosos kérdésre.Errõl ennyit...

kedves nefraz: én személy szerint 1 autórol tudtam ami Miskolcról ment a mátra maratonra, de az a kocsi egyrészt TELE volt, másrészt nem forumozik közülük senki....

köszönjük a megértést. (remélem hogy ezért ettöl még nem könyveled el a miskolci bicajosokat bunkoknak. különben is sok a vitrin ill. hobbi rájder és csekély a rendszeresen maratonra járók létszáma. én csak anyagi okok miatt csak a bükkre és szilvásra tudok eljutni :()
üdv

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jah
ha vki ment volna, szóltak volna
béke

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
na hejj....arról nem tehet senki h nem megy a maratonra....

most az jobb ha mindenki ideszarja h nem megy éppen arra?

ez ugy van h ha valaki épp arra megy és jószándékú akkor szól, h van hely...de azért ilyen célozgató dolgokat nem kéne...nem kell bunkónak lenni

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Megy valaki holnap Miskolcról a maratonra? Kellene egy szabad hely egy kocsiban! Tel.: 20-373-8594, éjjel-nappal hívhattok!

Tomi fölösleges nekem sem reagálnak, bezzeg mi egybõl válaszoltunk Kocának arra a bizonyos villamosos kérdésre.Errõl ennyit...

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Megy valaki holnap Miskolcról a maratonra? Kellene egy szabad hely egy kocsiban! Tel.: 20-373-8594, éjjel-nappal hívhattok!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
na azt télleg jó lenne tudni,hogy miért.lehet hogy már azért mert kicsit nagyon el van kopva?
nemsokára úgyis új fékem lesz,addig meg kibírom,h a tárcsa állandóan cicereg....

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Tegnap du a villanyrendõrnél egy kocsog bringás majdnem elütött amikor egy kukával hadonászó cigányasszony elõl menekültem. csak egy pillanatra láttam aztat a vetemültet! piros fixi piros felnikkel, és nekem háttal. :D
Nem is köszönt :afro:
a tárcsa hogyan hajlik el? cc közben?

nekem egy öklömnyi követ vert fel az elsõ tárcsára ez egyik versenyen és ez hajtotta meg úgy hogy súrolt.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
na ma a kis karikámról hazafelé jövet abszolút fék nélküli voltam,szinte egyszerre hajlott el az elsõ és a hátsó tárcsám úgy,hogy egyszerûen nem tudott elfordulni a kerék.marokszerszám elõ,tárcsa ki,lassan hazagurul...holnap lesz már programom délelõttre...:(

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Hi all

Debreceni vagyok, de a hétvégét Ózdon töltöm és szeretnék a Mátra maratonra menni. Az lenne a kérdésem hogy két embernek és egy biciklinek lenne e hely egy autóba valakinél, persze a benzinrész kifizetése mellet.Nagyon fontos lenne. Elõre is köszi annak aki segít:$

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ebben monnyuk egyet kell h értsek :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
pedig mostanába még érteni is lehet. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
egyszerûen csak összefüggéstelen :D

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Rajmi: Vmi elképsztõ az, amit írásban mûvelsz itt. :)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
hát az eset után nem sokkal mentünk arra vityával bikeal,még akkor a vértócsa is ott volt, meg vagy 2-3 rendõrkocsi, meg rendõrök, de már addigra körbe volt kordonozva.Nem álltunk meg megnézni, de durva az eset...:ysz:

raymi: ne álltasd magad, otthon se vagy bitzonságban:p;)

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
egy jo kis delelotti seta milyen veszeleket rejthet!!!
ki van a F@sz amugy!!!...sehol sem vagyunk biztonsagban!csak ha otthon kockulunk!de annak meg semmi ertelme!...sztem!

engem kicsit sokkal a dolog!na de kinek mi!

ennek ellenere viszont en ma megalltam ott!csak le volt kordonzva!
teljesen jo volt ma az ido egy bazi nagy este varosi karikhoz!

lor az akksim legyszives toltsd mar fel!please!

lepek is mert ma en agyazom;):)

piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
koca, hadd gratuláljak rendkivül értelmes post-odhoz ;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

....Ha már betekertem reggel H.németibõl,muszáJ volt elütni vmivel az idõt,ezért feltekertem haveromhoz Bükkszentkeresztre.....

az alatt a galambszaros épület alatt sztem eddig is veszélyes volt sátálni :(

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
http://www.boon.hu/h...080826-12281614

korzózz nyugodtan....
van még egy pár ilyen épület. (pl.:Weidlich udvar)
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
nekünk tegnap kellett átvenni a könyveket a közelgõ tanév miatt a zrínyiben,csak nem délelõtt,hanem délután.Ha már betekertem reggel H.németibõl,muszály volt elütni vmivel az idõt,ezért feltekertem haveromhoz Bükkszentkeresztre,aztán visszafelé felvettem a könyveket.A metronál rohadt szar most a közlekedés,ha tehetitek ne nagyon mászkáljatok arrafelé.Akartam csinálni Google-mapot csak nem sikerült....