Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
lepcsos az olyan, hogy van ket atmero rajta minimum Lépcsõs tengely 1. rajzolási feladat
egy ami belecsuszik a mostani csobe a masik meg ami megegyezik a mostani kulsejevel.
az egesz meg kifurva a tomegcsokkentes jegyeben. meg azert mert folosleges tomornek lennie

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
fogalmam nincs mi az a lépcsõs tengely,de ha ez a megoldás játszik,akkor ki tudna nekem segíteni?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Menethez tul vékony a fala szerintem....

Lor ötlete játszik csak szvsz.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
pl lepcsos tengely es azt hegeszteni bele vagy akar ragasztani.
hegesztes egyszerubb.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
:D
hogy szokták csinálni?miként toldják meg a nyakat?nekem az van a szemem elõtt hogy a villanyakba menetet vágnak egy másik csõ lesz pedig a "menetes szár" és így csavarják össze,meg használnak hozzá valami ragasztót,vagy menet rögzítõt,hogy ne tekeredjen szét.
de ha nem így csinálják akkor tanítsatok!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
villa nyakaba mentet?
mire gondolsz?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
lehet a villa nyakába úgy menetet vágni,hogy befogásnál ne sérüljön a festék?meg ki az aki ezt megcsinálná?valaki olyan kezébe adnám akinek köze van a biciklizéshez,biztos jobban odafigyelne rá.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem szivesen hasznalnam igy
persze valoszinu, hogy nem lenne baj mert sok ilyen van. meg ahogy kuckuc is irja egy csavar menetszakadasa miatt csak a masik fogja pl
legszivesebben meghosszabitanam a villanyakat

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
megoldottam a dolgot,stucni ügyileg köszi,most a villanyak miatt sz.opok,ugyan nem én fogom használni,hanem a "borda",szóval komoly hegyi csapatásnak nem lesz kitéve,egyébként is aszfaltos bringa,de ha emiatt elperecel vele,magamhoz nyúlok.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
enyim stucnit meg itthagytad....

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
másik stucni és másik csapágy nem nagyon jön szóba,így is egy minimal bringaként indult,aztán már most 2x annyiba van,mint amit a végére terveztem...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
menetmetszõ meg nagyobb csavar :)

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Én a ruckussal két éve úgy járok, h. a felsõ csavar menete meg van szakadva a stucniban.
Tudom, hülye vagyok, meg minden, vennék is másikat, csak eddig nem jött ki a lépés.
Mondjuk, ha nem lenne mellette az össztelós, akkor nem járnék így vele, így csak városban használom.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Whist: csavarig el kéne érnie...alacsonyabb csapágy?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
tolhatunk egyet,én benne vagyok

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
berakom már ide is,hátha több választ kapok rá!
össze raknék egy bringát,de ahogy bele tettem a vázba a kormány csapágyat,az eddig is gyanúsan rövid villanyak most jól rám hozta a frászt..
az a helyzet,hogy a kormányszárat,nem tudtam eléggé ráhúzni a v.nyakra,mert rövid.a kormányszár felsõ része a csavarnál csak kis felületen érintkezik a villanyakkal.,azaz 3mm-en.
a kérdés az,hogy elbírja e a stucni,vagy meg kell toldani a v.nyakat?
http://imagerz.com/Q...ktvAwMFUVtEGAVQ

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Bálintka: jövõhéten akkor csináljunk nálatok valami mitmivant?

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
én is díjaznám ha lenne valami ilyesmi!pláne ha jó idõ van.

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
Bazze Pityke, ha Bombasticba akarsz menni, elõtte hídd fel inkább F.Robit, õ legalább konyít is ahhoz, amit kérdezel tõle, 'szt majd jól megmondi neked, hogy mennyél- e be hozzá, avagy ne mennyél, mer' nem érdemes.

Most akkor lesz serezés, városi esti bicajozgatás, vagy nem lesz?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

Répsbálint,hej!Hogy vagy?Karoddal,lapockáddal mi van!Olvastam,h' volt 1 kisebb malõröd vasárnap!Mondtam neked,h' fékezz!:-)
Amúgy gratulálok,úgy láttam az eredménylistában,elég jól nyomtad!Én Katonasíroktól fölfelé csináltam azt a szakaszt vasárnap akkor még jött lefelé 1-2 középtávos.A meredekebb köves részen szégyenszemre le kellet szálnom,mert jobbra-balra csúszkált a hátsó kerék és ne bírtam megmaradni a gépen...

Köszi,már megvagyok,rendbejöttem:)zúzódás volt csak,szóval semmi komoly,de így se tudtam aludni 2 éjszaka...
bukó nekem megvan legalább 4 éve,ilyen kisebb koccok már voltak vele,de be is van tervezve a csere,része a következõ 1 hónapos tervemnek