en elmentem orvoshoz h gyooo de durvan be van puffedve a terdem...
mire doki...ennek semmi baja ez az izom es a bele jaro fajdalom az az lehet h hirtelen kapott olyan mozgatast ami noni kenyszeritette es megnyujtotta egy kicsit a terd belso szalagjait!
ezzel nem tud mit csinalni!hasznalni kell amig mukodik!
NINCS MIROL BESZELNI!
piszes mindegy kiknek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2008. September 24. - 12:11

Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2008. September 24. - 11:33

Posted 2008. September 24. - 11:15

reméljük neked használ majd.
neked is volt már ilyen problémád,vagy valami ismerõsödnek, akinek nem használt?
Posted 2008. September 24. - 08:57

imee:
elmész ortopédiaára kapsz egy adag donát meg pihenteted.
elmész ortopédiaára kapsz egy adag donát meg pihenteted.
Posted 2008. September 24. - 07:16

Posted 2008. September 23. - 21:27

ja ok
már nem fáj, csak akkor fájt aznap...majd beszerzek olyan kenõcsöt, oszt kipróbálom...
már nem fáj, csak akkor fájt aznap...majd beszerzek olyan kenõcsöt, oszt kipróbálom...
Posted 2008. September 23. - 21:00

JAJJ Imi félre ne értss! én csak Berkin röhögtem!
egyébként meg kenegesd flectorral és pihentesd hátha el fog múlni!
egyébként meg kenegesd flectorral és pihentesd hátha el fog múlni!
Posted 2008. September 23. - 20:28

hát annyira nem nevettséges...régebben is sokszor volt baj a térdemmel olyan téren, hogy nem bírta,de ennyire még sose szenvedett,pláne nem ennyitõl...
Posted 2008. September 23. - 19:27

Posted 2008. September 23. - 18:42

Posted 2008. September 23. - 18:29

nem kell nekem telszám:)
rajmi jól mondja
jövõ tavaszra lepénzeljük az idõjárást, hogy nekünk pacsizzon,és akkor a tömeg eleje fogja érni a végét a népkertnél:D
tom: hát igen, ezért nem vagyunk biztonságban az utakon, mert bárkinek adnak jogsit...
nekem nem tudom mi van a térdemmel, de lehet ortopédia lesz a vége.a múltkori lázbérci tekerésen megfájdult a térdem.fájt vagy 1 hétig, aztán okés minden.aztán vityával megyünk tekerni,még a bükkig el se jutottunk,már kezdett fájni.CM-en a végére megint fájt. Valószínûleg az lehet a baj,hogy túl erõs a lábam a térdemhez képest,és túl nagy terhelésnek teszem ki,vagy pedig a porckorongommal lehet valami problema...
rajmi jól mondja
jövõ tavaszra lepénzeljük az idõjárást, hogy nekünk pacsizzon,és akkor a tömeg eleje fogja érni a végét a népkertnél:D
tom: hát igen, ezért nem vagyunk biztonságban az utakon, mert bárkinek adnak jogsit...
nekem nem tudom mi van a térdemmel, de lehet ortopédia lesz a vége.a múltkori lázbérci tekerésen megfájdult a térdem.fájt vagy 1 hétig, aztán okés minden.aztán vityával megyünk tekerni,még a bükkig el se jutottunk,már kezdett fájni.CM-en a végére megint fájt. Valószínûleg az lehet a baj,hogy túl erõs a lábam a térdemhez képest,és túl nagy terhelésnek teszem ki,vagy pedig a porckorongommal lehet valami problema...

Posted 2008. September 23. - 12:21

az elõbb voltunk az asszonnyal dokinál.
lor unatkozik a piros fábiában.
de a lényeg.
hazafelé ment elõttünk egy kék vagonr. nézem a sofõrt elkezd elég furán össze-vissza headbangerni. jól van zenét hallgat. rá vagy 15mp-re megint. mondom ezzel van valami.
melléérünk és a faszinak valami idegrángása volt. a kormányt is fura kitekeredett görcsös kézzel fogta. közbe a feje is járt.
én együttérzõ vagyok meg minden de ki ad ki ilyen embernek jogsit?
cm kimaradt családi és egészségügyi gondok miatt.
lor unatkozik a piros fábiában.
de a lényeg.
hazafelé ment elõttünk egy kék vagonr. nézem a sofõrt elkezd elég furán össze-vissza headbangerni. jól van zenét hallgat. rá vagy 15mp-re megint. mondom ezzel van valami.
melléérünk és a faszinak valami idegrángása volt. a kormányt is fura kitekeredett görcsös kézzel fogta. közbe a feje is járt.
én együttérzõ vagyok meg minden de ki ad ki ilyen embernek jogsit?
cm kimaradt családi és egészségügyi gondok miatt.
Posted 2008. September 23. - 09:47

Posted 2008. September 23. - 08:12

az etlap nezegetes kisebb kockazattal jar mintha rendelni belole!
ja...meg sokkal kifizetodobb is!
gyooo...olyan szep idonk van megyek is!es tekerek is!
piszes mindegy kiknek!
ja...meg sokkal kifizetodobb is!

gyooo...olyan szep idonk van megyek is!es tekerek is!
piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2008. September 23. - 01:51

Nem a ufók voltak sokan, hanem egyebek kevesen. A zöldek a tavaszi létszámra lettek méretezve.
Bálint: Én nem láttam a csajszit, de legközelebb elhívhatod valami másik fórumos rendezvényre, Imi amúgy is csak az étlapot nézheti meg.
Bálint: Én nem láttam a csajszit, de legközelebb elhívhatod valami másik fórumos rendezvényre, Imi amúgy is csak az étlapot nézheti meg.

Posted 2008. September 23. - 00:29

Remélem legközelebb nem csak zöld emberek lesznek...
Annyi rendezõ volt, hogy UfoMass lett.
Ezért inkább szürkébe mentem, hogy feltûnõ legyek.
Annyi rendezõ volt, hogy UfoMass lett.
Ezért inkább szürkébe mentem, hogy feltûnõ legyek.
Posted 2008. September 22. - 21:35

jovo het vegen 4 - 5 matraban lesz dh verseny...na nem azert hanem az azt megelozo ejszaka tartando partyra jol elkene menni!mar vagyunk ketten amik mennek!
ha valaki gondolja!
csak szolok!
a merid vazam peze tennem!tudom h nem er sokat de ugy megis valaki!csajosoknak bikenek hibbatalan lenne!
gondoljatok meg!
legjobbakat!piszes beletek!
ha valaki gondolja!

csak szolok!
a merid vazam peze tennem!tudom h nem er sokat de ugy megis valaki!csajosoknak bikenek hibbatalan lenne!

gondoljatok meg!
legjobbakat!piszes beletek!
Posted 2008. September 22. - 16:32

A Konás csaj évfolyamtársam,ha kell elkérem a számát 
A mai észak cimlpafotóján én vagyok a jobboldali srác Laci bá mellett,így már sztem felismertek

A mai észak cimlpafotóján én vagyok a jobboldali srác Laci bá mellett,így már sztem felismertek

Posted 2008. September 22. - 15:52

nagyon orulok...nekem is nagyon kezes volt a joszag!
szukup@gmail.com-os cimen fogadom a kepet!
pizsi...nincs mit!
szar ez a nap amugy...
JA!!! a sok mumalyer aki egy evben kihozza a csinos szarat mind ott volt!hol voltak ezek az emberek nyaron???mert sajnos a bukkben nem nagyon lattam oket!!!
nem csak most kell elovenni egy CM erejeig a szarukat!
:throwup:
faj a hatam is!mert menni kell mint a hulye!!!
Waaa....
piszes!
szukup@gmail.com-os cimen fogadom a kepet!

pizsi...nincs mit!
szar ez a nap amugy...
JA!!! a sok mumalyer aki egy evben kihozza a csinos szarat mind ott volt!hol voltak ezek az emberek nyaron???mert sajnos a bukkben nem nagyon lattam oket!!!
nem csak most kell elovenni egy CM erejeig a szarukat!
:throwup:
faj a hatam is!mert menni kell mint a hulye!!!
Waaa....
piszes!
Posted 2008. September 22. - 11:40

köszi rayes. ma du benézek a megállóba.
30,4 nyeregcsõ
tegnap névnapoltunk. ahogy bejön a nyálas idõ megjön a kedvünk a szabadtéri földön fetrengéshez. Tegnap az egyik srác hozott ki egy frísztályl rollert, azzal mit mûveltek gyó!
pl: patkára fel nyuszi nózmanual ban végig a járdaszigeten, majd le róla és tovább nózi....
30,4 nyeregcsõ

tegnap névnapoltunk. ahogy bejön a nyálas idõ megjön a kedvünk a szabadtéri földön fetrengéshez. Tegnap az egyik srác hozott ki egy frísztályl rollert, azzal mit mûveltek gyó!
pl: patkára fel nyuszi nózmanual ban végig a járdaszigeten, majd le róla és tovább nózi....