Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Sajna már nem nagyon jönnek a hagyományõrzõs dolgok, se szakest nincs se semmi....
De csobbanás volt a szökõkútban :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
grat!

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
nóóóta...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
milyen urak? nem vágom :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
na osz volt: megjottek azok az igazi urak?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
4-es.......váááááááááááááááááááááááá

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
facebookra már írt a Mérnök Úr:D
"Ride today, heal tomorrow"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
na mivan pocsos?
mar o betuvel is sorra kene kerulnod he.
vagy nincs net a rokiban?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

9.15-tõl nagy szorítást kérek.....álomvizsgázok :)

Meglesz! :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
9.15-tõl nagy szorítást kérek.....álomvizsgázok :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mit akart itt csinalni?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Összetörték az adónkat!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Ts ma azt mondta,hogy neki is volt ilyen,õ egy stifttel oldotta meg.levágott egy kis darabot,és bele tette,hogy ha húzza a csavart,ne nyalja el a stucnit.métereket ugrált így a konával,állítása szerint semmi baja nem volt.de cindercone-nak is igaza van.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
na népek,jövõheti itten szalcsipörcsis móka sztornó,mehetek a bosch-ba a mechatronikai mérnök mellé nézelõdni,hétvége meg már be van ígérve barátnõnek.majd az én érettségim után csapunk egyet

wtcc nagyon vad volt ma,szégyen és gyalázat,de örülök h bringázás helyett ide mentem:)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

teljesen tanácstalan vagyok,a villát meg nem szívesen dobnám el,ez egy 800grammos cro-mo gt merev villa,szép a papucsa is,összeségében is jól néz ki és még a vázban is mutatós.a nyaknak még +8 mm kellene,ami nem sok,csak idegesítõ,a lány meg valószínû nem fogja megtépni a bringát,és a hegyrõl se fog úgy jönni vele mint egy bornyú' súlya sem nagy...,szóval nagy tehert nem hiszem,hogy kap,csak idegesítõ...

OK hogy szép meg könnyû meg jó...de ha nem jó? Nem egyszerûbb elboltolni valahol vagy valakivel olyan villára aminek jó a nyakcsöve? Csak egy ötlet. bár ez nem jár hefteléssel esztergányolással meg tákolással, de lehet "tisztább,szárazabb, biztonságosabb érzés" . az meg hogy "nem fogja megtépni a bringát" az nem altatja el Murphyt.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
ha acél a nyak akkor nincs para, rá kell szépen hegeszteni a toldást, legalább 2-3 centit, aztán meg szépen eldolgozni és méretre vágni. A lépcsõs móka is jó csak macerásabb, és a kormányrózsa is érdekes lenne.
Csináltam már ilyet, kell egy kis kreativitás, meg érzék a vékony csövekhez. Szóval azóta sincs gond a villával. Csak bele kell gondolni mit kap odafent a villanyak. Ha kell segítek.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
teljesen tanácstalan vagyok,a villát meg nem szívesen dobnám el,ez egy 800grammos cro-mo gt merev villa,szép a papucsa is,összeségében is jól néz ki és még a vázban is mutatós.a nyaknak még +8 mm kellene,ami nem sok,csak idegesítõ,a lány meg valószínû nem fogja megtépni a bringát,és a hegyrõl se fog úgy jönni vele mint egy bornyú' súlya sem nagy...,szóval nagy tehert nem hiszem,hogy kap,csak idegesítõ...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en maradnek a lepcsosnel nem baj az ha meg van tamasztva a varraton tul.
a lepcsos tengely keszitese meg akar meg is oldhato, nalunknal.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
lépcsõs tengelyt szerintem felejtsd el, menetet meg pláne! esetedben én egyetlen lehetséges megoldást látok, az pedig az hogy szerzel vkitõl egy villanyak csõdarabot (amit vmi villáról vágott le) és ezt hozzáhegeszteted te rövid villádhoz, de ez sem gyerekjáték... de nem is lehetetlen.
lépcsõs buli azért felejtõs, mert amennyiért esztergáltatnál bele ilyet az nem épp a Te minimál budgetedbe való! ha jól sejtem az egész villa nem ér annyit...
legjobb megoldás egyébként az lenne, hogy jobb kézzel bal váll fölött hajítod picsába ezt a villát és szerzel bele egy normálisat.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
már azért megnéztem tegnap este,hogy mi ez.a kérdés továbbra is az,hogy ki csinál nekem ilyet?