Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

SD5-höz a gyári pofa. maj ha elkopik ugrik bele valami jóféle. RW2-re gondoltam.
ennek egyetlen baja h hidegbe bele állnak a zaludarabkák és karistolják a felnit. melegbe faja, megállít az a lényeg.

Bocs, pontosítanék. Deore fékem van ami nagyon jó, azonban a gyári fékpofája vmi hihetetlen szar. Olyan meg, ami forgácsolja az alu-t, az ingyen sem kell, fogjon bármennyire is jól. Szóval minõségit szeretnék...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
SD5-höz a gyári pofa. maj ha elkopik ugrik bele valami jóféle. RW2-re gondoltam.
ennek egyetlen baja h hidegbe bele állnak a zaludarabkák és karistolják a felnit. melegbe faja, megállít az a lényeg.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Azt én is néztem és eléggé meggyõzõ, de a cserélhetõ betétesrõl mi a vélemény?

arra gondoltam....

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
fekete ricsi
városin fekete avid

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Savanyú a szõlõ, mondta az oroszlán és megette a szüretelõket.....

3színû BBB

Azt én is néztem és eléggé meggyõzõ, de a cserélhetõ betétesrõl mi a vélemény?

A szõlõ+oroszlánt nem értem :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Savanyú a szõlõ, mondta az oroszlán és megette a szüretelõket.....

3színû BBB

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Ki milyen fékpofát használ ajánl? V-fékrõl van szó.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
fasza.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Emberek!

Akik friméles fostalicska postaládát használnak, azok sürgõsen hadjanak fel ezen rossz szokásukkal és hozzanak létre valami más email címet, mert éppen ebben a pillanatban egy levél írás folyamatában lefagyott az egész, ami azzal járt, hogy még csak piszkozatba sem tudtam menteni, sõt az addigi összes levelezésem unblock elveszet, magyarán lenulázta magát ez a szerencsétlen. :ogien::rocketman

Én is már csak azért használtam, mert pár levelezõlista arra a címemre küldte az üzeneteket.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
tarkõ zsííír
fõleg lefele
legközelebb kéken nyomjátok le felénk /hereg rét/
tetszeni fog, még merevfarúval is

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

E! Igen, ott voltunk asszonykámmal. A tisztességes járdára felközlekedést akarta megtanulni.

Mármint hogy?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
E! Igen, ott voltunk asszonykámmal. A tisztességes járdára felközlekedést akarta megtanulni. De az van, hogy én se tudom, hogymit csinálok pontosan olyankor és így eléggé nehéz elmagyarázni.

Ja, és be is jelentettem otthon, hogy a köv. miskolvi látogatás alkalmával remélhetõleg Tar kõnél fogom tölteni a hétvége jó részét. Ugyeugyeugye...

--Trifo

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
triff: látalak ma nagy húúúsz emeletes kólás háznál, éppen kedveseddel mentál kerékpáron ha jól láttam :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Bálint: minden bizonnyal engem láttál, de én nem foglak felismerni, mert minden erõmmel azon voltam, hogy megpróbáljak hülyét csinálni magamból: az ajtó elõtti kis emelkedõn fel, aztán megpróbáltam hátrafelé legurulni - persze nem sikerült, de azért próbáltam serényen.

A túra igen nagyon remek volt, köszönöm a lehetõséget. Tar kõ valami eszméletlen egy hely.

--Trifo

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 posts
http://www.szilvasva.../page/index.php
2008- as video 15:35-15:50
2007- es video 15:57-16:16
YETI a hegyen.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
szívesen versengtem volna én is de nem hagytam szmolit lemaradni

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Azt pont láttam is,de hát neked is ott kell felülni ahol a legsziklásabb,kövesebb.:P
De azért a városi menet se volt utolsó:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Köszi-köszi,de miért is??ÉN csak próbáltam tartani az iramot,kiseb nagyobb sikerrel.
Lefelé párszpr volt halálfélelmem is:D de azért nagyon élveztem összeségében az egészet!
Sisak meg lesz..

csak egy kis elismerés :D

lefelé nekem is voltak vicces helyzetek...egyszer nekem is át kellett ugrani a kormányon:)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

akkor már Trifo kollégát is felismerem legközelebb:)remélem nem nézett hülyének,legalább 3x mentem el elõtte vörös rózsával,még mindíg nem értem a nõk észjárást miért nem mind1 hol találkozuk.....

:D:D:D Nem is fogod érteni, mert szerintem nincs olyan nekik. : )
"Minden hülyeség" by Tomidny

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
akkor már Trifo kollégát is felismerem legközelebb:)remélem nem nézett hülyének,legalább 3x mentem el elõtte vörös rózsával,még mindíg nem értem a nõk észjárást miért nem mind1 hol találkozuk.....