Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
buek tom!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Whist: Valami munkavédelmis szemcsit vegyél akkor, az olcsó, meg jó is. Ha meg mégse, akkor késõbb vehetsz jobbat. Sisak fontosabb.

Má mér lenne fontosabb! divatosan kell megfejelni a betont ókliban :D
Viccet félretéve, a munkaruházatis boltban remek napszemcsiket lehet kapni hejõcsabán. A sisak pedig fontos és már 10 ropiért nagyon pöpec sisakot lehet kapni.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Whist: Valami munkavédelmis szemcsit vegyél akkor, az olcsó, meg jó is. Ha meg mégse, akkor késõbb vehetsz jobbat. Sisak fontosabb.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Sisak az még nincs,nincs most rá keretem!De egy szemüveg beszerzését jelenleg fontosabbnak tartom,ugyanis annyi olyan kis szar bogaracska van,hogy azt nem tudom feldolgozni sem!
Tegnap is menet közben megtöröltem a szemem,mindkettõt és az egyik húzásnál 3,a másik szemtörlésnél pedig 4 kis muslica vagy nem is tudom mi ragadt a kezemre..És ha belerepül van amikor még fáj is,hiába olyan kicsi,nah olyankor könnyezés,homályos látás,minden amit el tudtok képzelni.

A villa nekem tetszik,jó a csillapítása, és tetszetõs a mozgása is,habár ez és az elõzõ között olyan nagy szakadék van minõség terén,hogy ha ez szar lenne akkor is tetszene:D

A vázat az x-factor-ból kukáztam,a rá valót meg megrendeltem a bikemarketrõl,árba is jol jött ki,és a gyári felszereltsége az szinte teljesen más,nekem ezekkel jobban tetszik,és szerintem jobb is.:P

Én is minden nap látom ott a réti négereket,ahogy pancsolnak a patakban.Kedvem lenne közéjük lõni,de ugyanannyit kapnék érte mint egy fehér emberért,sõt többet is.

Köszi Szepy,tekerem is rendesen minden nap.

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
sracok az ules az nem veszett el csak csuszik!
most pentek eger volt reszemrol jovo heten pedig dolgozom!
olyan reggel hattol masnap reggel hatig!
igy csutortok vagy szombat este!....
ha igy is szamitotok ram akkor nagyon szivesen csatlakozom hozzatok!
addig is a DEMA jo...DEMI lesz holnap!?
a koszones az egy olyan dolog amit en eroltetek mert keves a bringas ismeros...akivel lehet menni bike messzire tekerosen es nem akar versenyezni!legyozni....magaert bikeolni akar!akik annak idejen jottek mar csaladosak de en meg nem nottem fel ehhez!:D;D..szterintem nem is baj!
na piszes mindegy kiknek!?
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Tudna valaki kölcsönözni pár hétre egy nagy emelésû ahead 1 1/8-os stucnit? Adnék addig helyette sacc 13 fokos 110es b+, ha úgy jó.
Nagy segítség lenne, köszi.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

Szép ST-t! Uh ez fájhatott....

A kép címe: A gyõzelem érdekében senki és semmi nem lehet akadály

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Szép ST-t! Uh ez fájhatott....

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
gyûlést én személy szerint elhalasztom....

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ma este kb hánykor megyünk ülésezni?:)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

gondolj bele! Ha az említett népcsoport több mint ötven százaléka napi rendszerességgel tisztálkodna akkor okafogyottá és diszkriminálóvá válna a már régóta használt kifejezés a népcsoportot illetõen.

ezzel nem teljesen értek egyet amúgy :cool2:

az jutott errõl eszembe, hogy az asszony barátosnõje nézte a porontyával a viasaton a gyereknevelõs-dadusos mûsort. a poronttyal megbeszélték milyen rosszak a gyerekek a tv-ben. majd a poronty mindent leutánzott amit látott. jó nevelés.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

http://img140.images...g=dsc01179b.jpg

Valaki szóljon már rá valamit :)
Feltettem a ki mivel nyomulba is,de semmi reakció.

Jó kis gép ez tirpákiából, használd egészséggel! :)

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás

Azok a norvégok nem túristák voltak szerintem...Valami nemzetközi segélyszervezet megbízáságól jöhettek kicsiny városunkba. Hogy az itt megtelepedett deviáns és antiszociális viselkedésformákat mutató népcsoportot megismertessék egy a civilizált népcsoportoknál már régóta rutinszerûen végzett rituáléval. Ezt a rituálét tisztálkodásnak nevezik. A hangoskodás,éneklés és az hogy ezt a rituálét egy patakban végezték annak az oka, hogy próbáltak asszimilálódni a már említett népcsoporthoz.
gondolj bele! Ha az említett népcsoport több mint ötven százaléka napi rendszerességgel tisztálkodna akkor okafogyottá és diszkriminálóvá válna a már régóta használt kifejezés a népcsoportot illetõen.

-Hálló! Lákátos Márlonbrándaót keresem!
-Nem tudom adni, fürdik...
-Fürgyik more? Ákkó téves!

:D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

én benne vagyok, compiba ? :D

nekem tuti.hány órakor?

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

tegnap tapin a norvégok a patakban fürödtek. vagy 10en nézték ahogyan 3-5 emberke fürdik szappannal, stb. természetesen hangosan énekelve. na mondom ez a turistacsalogató.

Azok a norvégok nem túristák voltak szerintem...Valami nemzetközi segélyszervezet megbízáságól jöhettek kicsiny városunkba. Hogy az itt megtelepedett deviáns és antiszociális viselkedésformákat mutató népcsoportot megismertessék egy a civilizált népcsoportoknál már régóta rutinszerûen végzett rituáléval. Ezt a rituálét tisztálkodásnak nevezik. A hangoskodás,éneklés és az hogy ezt a rituálét egy patakban végezték annak az oka, hogy próbáltak asszimilálódni a már említett népcsoporthoz.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
én benne vagyok, compiba ? :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
holnap ülésezik a hogyan tegyük magunkat hasznossá klub?
mert akkor bent alszok holnap.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Amíg kevesebben mozogtunk az utcán, addig köszöntem mindenkinek. Most már annyi a bringás, hogy csak azoknak köszönök, akiket ismerek;-), meg akiket gyakrabban látok! Persze a köszöntést azt fogadom! Terepen viszont mindenki kap tõlem egy nagy SZUSSZT!!!

valahogy úgy.
néha leszenvedem magam tapolcára. az elején próbáltam úgy inteni vagy valami de eluntam, hogy nincs rá reakció.
jobb esetben van valami szemkontakt. annyi.
szóval ha valaki lát egy neonzöld pólós, sárga lencsés hemüvegû dagadékot haldokolni egy cruxon, merevvillával és virsligumival az nyugodtan csapjon hátba. /csak finoman :)/

tegnap tapin a norvégok a patakban fürödtek. vagy 10en nézték ahogyan 3-5 emberke fürdik szappannal, stb. természetesen hangosan énekelve. na mondom ez a turistacsalogató.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Amíg kevesebben mozogtunk az utcán, addig köszöntem mindenkinek. Most már annyi a bringás, hogy csak azoknak köszönök, akiket ismerek;-), meg akiket gyakrabban látok! Persze a köszöntést azt fogadom! Terepen viszont mindenki kap tõlem egy nagy SZUSSZT!!!
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Fixivel vagyok nem köszönnek nekem, csak ha mez van rajtam : ) Mondjuk bukot nem szoktam venni : )
"Minden hülyeség" by Tomidny