Én farolok sokat, de egy évet kibír a gumim.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2009. December 13. - 10:39
Posted 2009. December 13. - 09:58
attól függ, nem mindenki skid-elni veszi, de 1500-ér van altrix meg CST oszt jovan, gumikat belsóket bowden meg lehet siman uszni 7bõl
Posted 2009. December 13. - 00:53
Kb menyibe fog fájni??? 7000-böl meg kéne oldani a gumikat + a belsõket és az elsõ fék bowdent... Télleg, gumik fixire tök mindegy mien meggy??? Úgyis elfarolja az ember???
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO
Posted 2009. December 13. - 00:39
Posted 2009. December 13. - 00:36
Aha értem. Am miskolcon hol lehet venni ilyen lánckkereket záróanyával???
Posted 2009. December 13. - 00:08
Posted 2009. December 12. - 23:41
Máté85: A Cube sajnos mostmár nyugalmazva lett... Az NFH tárgyalja az ügyét... 2 hónapja nem ültem bringán és már nem bírom tovább, szóval nincs mese, egy ócsó bringa kell...
Lor: Szerintem ha ennek a régi agynak kipucolom a csapágyait és újrazsírozom hibátlanul fog szolgálni... Ezt a lánckerék elcsavarodást meg nem értem... Annak az 5 sebis racsninak meg olyan szép hangja van, hogy nincs szivem beheggesztetni... És ki tudja, hogy nem-e lesz még jó az valamire... Még meg sincs kopva csórikám
Holnap fog kiderülni, hogy milyen hajtõmûvem is lesz, illetve mien tányér van rajta... Egy régi tanyabájkrol lesz leszedve... Frankón ékes a hajtókar
Lor: Szerintem ha ennek a régi agynak kipucolom a csapágyait és újrazsírozom hibátlanul fog szolgálni... Ezt a lánckerék elcsavarodást meg nem értem... Annak az 5 sebis racsninak meg olyan szép hangja van, hogy nincs szivem beheggesztetni... És ki tudja, hogy nem-e lesz még jó az valamire... Még meg sincs kopva csórikám
Holnap fog kiderülni, hogy milyen hajtõmûvem is lesz, illetve mien tányér van rajta... Egy régi tanyabájkrol lesz leszedve... Frankón ékes a hajtókar
Posted 2009. December 12. - 22:49
majd szepen el fog tekeredni a lanckerek.
a fixi lanckerek menet kozben felszorul /itt nincs kulonbseg/
de a zaroanya balos menet igy az fek kozben tamasztja a lanckereket.
en gyujtenek meg kicsit es inkabb 8 korul vennem a jobbik b+ agyat
az 5 sebesseges racsnit pedig semmire nem fogod hasznalni
a fixi lanckerek menet kozben felszorul /itt nincs kulonbseg/
de a zaroanya balos menet igy az fek kozben tamasztja a lanckereket.
en gyujtenek meg kicsit es inkabb 8 korul vennem a jobbik b+ agyat
az 5 sebesseges racsnit pedig semmire nem fogod hasznalni
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. December 12. - 20:41
Köszi, de menet közben rá jöttünk, hogy menetes az agy Szóval Lánckereket kell csak venni meg egy záró anyát és máris kész a fix hátsó rész Amúgy mien áttételt ajánlatos tenni egy fixire???
46-16 pl klasszikus asszem
Posted 2009. December 12. - 20:33
A Cube-bal mi a pálya?
Itthon vok miskolcon ha gondolod valamerre tekerhetünk egyet.
Itthon vok miskolcon ha gondolod valamerre tekerhetünk egyet.
CUBE... your life!!!
Posted 2009. December 12. - 19:45
Köszi, de menet közben rá jöttünk, hogy menetes az agy Szóval Lánckereket kell csak venni meg egy záró anyát és máris kész a fix hátsó rész Amúgy mien áttételt ajánlatos tenni egy fixire???
Posted 2009. December 12. - 19:09
Posted 2009. December 12. - 18:25
!!!! Fixisek S.O.S. !!!!!
http://www.kerekpar....php?topic=899.0
http://www.kerekpar....php?topic=899.0
Posted 2009. December 10. - 00:43
Posted 2009. December 09. - 22:19
Posted 2009. December 09. - 20:46
Posted 2009. December 09. - 19:26
Nugyodjon békében Boci,bár én sajnos nem ismerhettem:(
kuckuc:multkorában írtam neked privit.megkaptad?
kuckuc:multkorában írtam neked privit.megkaptad?
Posted 2009. December 09. - 18:48
Posted 2009. December 09. - 18:05
Nyugodjon Békében Boci :rip:
csak nagyon minimális szinten szinte csak bemutatkozás erejéig ismertem a srácot, de egy jó kedélyû fiatal embernek tûnt
csak nagyon minimális szinten szinte csak bemutatkozás erejéig ismertem a srácot, de egy jó kedélyû fiatal embernek tûnt
Posted 2009. December 09. - 11:55
nézz iwiw lapját vagy a munkahelyének honlapját.
a 100asban oktatnak fényezõt...
de hogy ilyen "öreg" rókáknak is...
a 100asban oktatnak fényezõt...
de hogy ilyen "öreg" rókáknak is...