Fõleg a csapágyterhelésekre és azok számításáról lenne szó.
MSN?
Fõleg a csapágyterhelésekre és azok számításáról lenne szó.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ha lányom lesz megõrülök...
(csak durva, h milyen felelõtlenek)
ezt mozi megnyitáskor is mondták, írták...hát én is urban legendre gondoltam, ( sztem az is) mert nemrég nyílt egy új hely és azóta kapott szárnyra a dolog..de mindenestre ha megtörtént ,elég aberrált dolog..
vagy megint lemaradtam valamirõl...vagy ez még mindig azaz urban legend ami sosem történt meg...vagy nem az aids-re gondoltál
mostanság meg az Aids- es tûvel szúrkálódás van divatban..
jah, de én dönteni akartam mindenáron, így automatikusan a másik irányba fordítottam/fordult a kormány
A sebesség mindent megold.
jah, de én dönteni akartam mindenáron, így automatikusan a másik irányba fordítottam/fordult a kormányTudod amerre fordítod a kormányt arra kanyarodik.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
tegnap volt szerencsém kipróbálni egy triciklit.
valami kemping bringa alapra épült, hátul fix tengelyes masina. óvva intettek, hogy dönteni próbáljam, mert úgysem lehet, hanem kormányozzak.
kb. 20 méter után majdnem elkaptam egy parkoló furgont, majd úgy gondoltam menni fog már, s elindultam a strand felé (500 méterre voltam tõle kb)
valamiért mindig az ellentétes irányba fordítottam a kormányt, mint amerre kellett volna... az 5 méter széles út is keskenynek bizonyult, de szerencsére a busz idõben tudott fékezni...
amint csak tudtam visszafordultam és letámasztottam a vasat.
nagyon érdekes szerkezet, hogy csak kormányzással lehet irányítani...
valami ilyesmi volt:
http://photos01.alle...69/61/341696136
A sebesség mindent megold.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mer azvagy? :-D