Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

A dunakeszi2 madaras tescoban lévõ bioboltban is árulják, ha arra járok megnézem neked.
Nem hittem volna, hogy szörpöt iszol. :P

tényleg?...pedig asszem elözõ 7végén jártam ott. na mindegy. (mármint a madarasban)

aa ezt a szörpöt most fedeztem fel, meg egy 2 éve rákattantam a feketeribizli levekre......mondtam is faternak irtsuk ki a p...ba sok köcsög kukacos szöllõt és ültessünk feketeribizlit meg bodzát,,,,szöllõ kivágásra úgyis kapnánk egy valag támogatást ,,,,ó de szivesen ülnék fel az öreg traktorjára és szántanám ki a tõkéket....
néztem patikába vmik nap vmi fritz bio feketeribizli lé /35% ! gyümi tartalommal/ 075-ös öveg 1200 pénz...hát ilyet kell árulni nem a vinkóját 250-ért.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Kela, Zirc :-) vagy félút és pannonhalmi bor :D

Egyébként nem lenne alkoholizálás,anélkül is "hülye" vagyok :D Koncerteken is kérdezik mennyit ittam,de nekem nem kell alkohol ahhoz, hogy jól érezzem magam :-) Még holnap itt vagyok és holnapután megyek Probike-ba ;-)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
csakis froccskent!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A dunakeszi2 madaras tescoban lévõ bioboltban is árulják, ha arra járok megnézem neked.
Nem hittem volna, hogy szörpöt iszol. :P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

:scared::lol1::lol1:
ez így van:D:D viszont kapus soha.. még szuszpenzorral is necces az ilyen állatok lövései..

ja és beállósnak gyúrok.. hármunk közül azegyik csávót lenyomom már de a másik még necces:( van 10 kg meg 8cm elõnye:D

én szerettem.....mondjuk benne kell lenni a delikvensben az állatnak hogy ne féljen a labdától....
löttek fejbe engem is úgy hogy kersztbe is meg hosszában is elrepedt a jobb alsó 5-ös :) -ja meg azóta még hülyébb vagyok mint gyárilag :)

nem ismersz egy gyõri céget (vagy a termékeiket) -elfelejtettem a nevüket- ilyen mézes szörpöket gyártanak, kis 100éves sztájl csomagolásban? arra gondolok hátha ott helyben kicsit ólcsóbb, nálunk csak a surányi cukrászdában lehet kapni a cuccaikat, és 800 ft egy 0,75-ös üvegért kicsit húzósnak tûnik.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

nem mondanám, de bassza + holnap muszáj dolgoznom

mindenféle gusztustalan félremagyarázások nélkül, elvtársak ott a Mezei Ricsi, na ott kezdödik a férfiember, mi itt meg -a többség legalábbis- csak karácsonyfadíszek vagyunk....:)

:scared::lol1::lol1:
ez így van:D:D viszont kapus soha.. még szuszpenzorral is necces az ilyen állatok lövései..

ja és beállósnak gyúrok.. hármunk közül azegyik csávót lenyomom már de a másik még necces:( van 10 kg meg 8cm elõnye:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

na látod:) tényleg jobban vagy már?

blog on
cool edzés... voltam jobb átlövõ, irányító, jobb szélsõ... helyzetbe egyszer kerültem akkor akkorát lökött rajtam a csávó ,hogy placcsantam a parkettán..
utálok a felnõtekkel edzeni...
blogg off..

nem mondanám, de bassza + holnap muszáj dolgoznom

amúgy jójaz....szokjad

gyúrjá még beállósnak , az a legjobb + kapusnak

mindenféle gusztustalan félremagyarázások nélkül, elvtársak ott a Mezei Ricsi, na ott kezdödik a férfiember, mi itt meg -a többség legalábbis- csak karácsonyfadíszek vagyunk....:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

ja tényleg

na látod:) tényleg jobban vagy már?

blog on
cool edzés... voltam jobb átlövõ, irányító, jobb szélsõ... helyzetbe egyszer kerültem akkor akkorát lökött rajtam a csávó ,hogy placcsantam a parkettán..
utálok a felnõtekkel edzeni...
blogg off..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

de az mozgás:D:D

ja tényleg

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

sztem moszkváról gyalog hamarabb mint még villanyosra is várni...

de az mozgás:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
sztem moszkváról gyalog hamarabb mint még villanyosra is várni...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
M2 moszkva, onnan meg 56 villamos 1 megálló :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
jut eszembe hogyan juthatok el a leggyorsabban a probikeba a keletibõl? ill. mivel? pls help!!!

edit: Thez:circle:

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
szetszed osszecsomagol es onnantol hegedu nem kerekpar. amugy csorogep es giga lakat. viasat3 jatsz/ma c film zsir

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Köszi,Tig :-) Apróval készülök :D
Kela,szólhattal volna, Gyõr ide fél óra :-)

Andris,nem adtál életjelet.....

hova is??? Gyere azt megiszunk egy "bambit":D:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

vidd magaddal az órákra

a legtöbb épületen mostmár ott figyel a kerékpárt tilost bevinni tábla :(
mondjuk ennek ellenére én is vittem már be a terembe aztán kifele találkoztam egy takarítónénivel aki mondta, hogy nem kéne, én meg válaszoltam hogy bocsánat és evvel elrendeztük .) de azért hosszutávon sztem ez nem müxik.. marad az óccsóbicó..

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Létezik egyáltalán olyan esõkabát, ami amellett, hogy nem ázik át, rendesen szellõzik és nem izzad bele az ember?

Az átlag kapható kabátok a hálóbetétes cuccal bennük, meg a gumis ujjal mind-mind túl melegek. :/

Szerintem nem.
Aktív mozgás mellett a legcsúcsabb GoreTex-es cuccok sem képesek szellõzni.
Meleg ellen lehet megoldás a jobb esõkabátok/széldzsekik nyitható-zárható szellõzõnyílásai (pl hónalj cipzár).

edit: van alapja, de a ki-be mennyiség nem annyi, mint ahogy szeretnéd.
ahogy tudom.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ezen már énis gondolkodtam...
befelé nem enged, csak kifelé?:)

jól hangzik... de van alapja is?:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Rendicsek! :)
Igazából egy félig széldzsekiszerû kellene, amin sok a háló oldalt, meg a kar alatt. :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Szerintem ilyen csoda nincs.
Adott az esõ,ami nem jöhet be, adott egy marhanagy 36 fokos kályha,(te magad),
aminek a melegét úgy kellene kivezetni, hogy az esõ ne jöjjön be, míg a te párád kimegy.
Vannak szellõzõ, vízzáró anyagok, csakhogy itt túl sok hõ keletkezik, amit csak áramló levegõvel lehetne elszállítani.

Gondold azt, hogy szauna.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."