Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2007. szeptember 26. - 13:55

Írta 2007. szeptember 26. - 13:54

Fõnök!Még egy ilyen és repülsz te is utána...:rocketman
Piszok idegesítõ az avatarod. Komolyan azt hittem, hogy valami állat mászik a képernyõmön.

Írta 2007. szeptember 26. - 13:53

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. szeptember 26. - 13:46

Ha láttad azt az összefoglaló részt, ami az elsõ "évad" zárása volt, akkor szerintem belátnád hogy Lornak van igaza. (Ott õk maguk, pontosabban Paul Sr. mondja, hogy amióta elindult a sorozat robbanásszerûen nõtt a cég...)sztem nem...legfeljebb európában nem ismernék Õket
Írta 2007. szeptember 26. - 13:43

Nem mondtak hülyeséget - Yeti 7 (az ASX utódja) - csak bal oldalon van láncvillájajurosportos szakértõk láttak stuttgart-ban olyan montenbájkot aminek balodalt csak egy villája van...lol
Írta 2007. szeptember 26. - 13:41

sztem nem...legfeljebb európában nem ismernék Õketazon gondolkozom ha nincs ez a musor a diszkoverjan akkor ezek a teutulok tovabbra is kb senkik lennenek.
jol sejtem?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. szeptember 26. - 13:34

igy jott.
harleyt en se vennek
eleg rosszakat hallani idonkent rola
a cruiser az mar nagyon nem jo ugye
tehat a foutcan pofogtetni nem megfelelo
ertem en ertem en
azon gondolkozom ha nincs ez a musor a diszkoverjan akkor ezek a teutulok tovabbra is kb senkik lennenek.
jol sejtem?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. szeptember 26. - 13:31

ácsi ....Harleyk tipusoknak is legalább fele cruiser /kezdve a fat boy-jal/Gondolom a korombeli fiatalok nem nagyon járkálnak ilyen gépekkel,akik meg verik a nyálukat és kivételesnek érzik emiatt magukat így jártak...
A drag star meg a többi amiket írtál pl cruiser-ek,aminek azért más a rendeltetése szerintem
az öszeszerelési minõségrõl nincsenek infóim,de ha lenne pénzem akkor úgyis moddolt gépem lenne
de nézhetjük chopper viszonylatban is, használatban abóól is jobbak a japok mint a HD
ha amerikai akkor Indian, dísznek + Teuteléktól valami

Írta 2007. szeptember 26. - 13:23

Gondolom a korombeli fiatalok nem nagyon járkálnak ilyen gépekkel,akik meg verik a nyálukat és kivételesnek érzik emiatt magukat így jártak...köszönhetõ ez a honi Harley tulajdonosok hozzáállásának, meg a Harleyk általános minõségének
egyébként ha van módód tartósabban kipróbálni egy Harley-t, meg példul egy nagy yamaha drag start, kawa vulcant, vagy honda shadow-t nem nagyon fogod a Harley-t kivánni.
A drag star meg a többi amiket írtál pl cruiser-ek,aminek azért más a rendeltetése szerintem

az öszeszerelési minõségrõl nincsenek infóim,de ha lenne pénzem akkor úgyis moddolt gépem lenne
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. szeptember 26. - 12:55

köszönhetõ ez a honi Harley tulajdonosok hozzáállásának, meg a Harleyk általános minõségénekFigyúmán,itt H-D-ért megszólnak...
Én nagyon szeretem ezeket a gépeket egyébként
egyébként ha van módód tartósabban kipróbálni egy Harley-t, meg példul egy nagy yamaha drag start, kawa vulcant, vagy honda shadow-t nem nagyon fogod a Harley-t kivánni.
Írta 2007. szeptember 26. - 12:39

Még egy ilyen és repülsz te is utána...:rocketmanCharon letiltalak vazz, hogy lehet ien avatart betenni, amikor lekis stancit eszem kaksival?

Írta 2007. szeptember 26. - 12:32

Írta 2007. szeptember 26. - 10:57

ejj, nagy buli volt tegnap - a többieknek.
fél 2ig kinn voltam Agip-on, kávézgattam, meg tanultam

egyik csaj felvitt egy srácot, aztán reggel kérdezte Tõlünk, hogy az meg ki az ágyában

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. szeptember 26. - 10:55

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2007. szeptember 26. - 10:33

Diplomáséknál ez a kérdõszó?he?
Olvass majd vissza,mikor az OCC-rõl és a Harley-Davidson-ról volt szó.....
Charon,sajnos járvány van....Jobbulást!! Félek is most a dokihoz menni az injekció miatt,nehogy vmit összeszedjek ott
-=B.B.B.=-
vendég_Charon_*
Írta 2007. szeptember 26. - 10:28

Írta 2007. szeptember 26. - 09:21

NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. szeptember 26. - 09:05

-=B.B.B.=-
Írta 2007. szeptember 26. - 06:48

NE ÍGY! NE ÍGY!