Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dave: Fel a szemüveggel, azzal is változtatsz! Talán élesebben látod majd a dolgokat... Megjegyzem sose a külsõ döntsön!
Nekem igazi barátaim az egyetem alatt lettek. Úgy hiszem, életre szólóak.

Az autós olyat produkált, hogy a könyökömön csukta be a tükrét. Kevés híja volt, hogy nem estem el.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nah az az a reménytelen szerelem.amit ki**szottul utálok...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
De.

De volt ilyen depressziózás is. (mert otthagyott a LÁV, vagy mert nem tudtam elmenni ide v. oda [fõleg, ha helyette dolgozni kellett :) ] vagy ha féltem hogy hülye vagyok vmihez, stb)
Ez ilyen tinédzser-hullámvölgy dolog vagy mi :)
Ráadásul sztem kifejezetten szép egy reménytelen szerelem. Néha jobb is, ha megmarad annak :D

Szóval Kopf hoch, Dave!

(ez a rész még Theznek ment)

@Lor; elhiszem. De gondolom, nem tartottál el családot, vagy akár csak magadat sem, nem kellett egyszer sem fórumra irogatnod, hogy szorítás, különben kivágnak az egyetemrõl, stb, szóval gondolom nem a közelmúltra jellemzõ dolgokon agyaltál, és biztos lesz olyan, aki tudna mosolyogni bármelyik mostani gondodon-bajodon..
De mind1 :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hát nekem is a suli bassza el mindig a kedvem...ezért hagytam ki tegnap egy nagyon jó bulit a barátosnéval, és most lehet haraxik.már 3 egyesem van igy év elején, aminek nem örülnek szüleim.emiatt is szar kedvem van.minden ilyen fos miatt fordult meg a fejembe hogy kocka játékbuzi leszek.és abbahagyom a bringázást.de majd dave neked is fogják mondani barátaid/ismerõseid akik valamennyire becsülnek, hogy ne add fel sose ilyen könnyen.amikor nekem ezt mondták egyketten majdnem sírva fakadtam hogy te jó ég...ne szontyolodjál el!!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nemtudom
en penzt kerestem
meg nem vagytam olyan helyre/emberekhez ahol/akik nem kedveltek

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de 16 évesen így fogja fel azt az egész bulit?

kéne egy szemléletváltás :-)

kb az utsó 4 év errõl szólt: kurvajo, végre suli, megyünk befelé szórakozni.

Ne mondd Kala, hogy nem így csináltad te is;)
mert ismertelek annó is :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Miért, 16 évesen milyen problémái legyenek szerinted??

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nemtom mit mondjak
de leginkabb kirohognelek dave.

ilyen problemak vazz
mi lesz majd ha elkezdodik az elet

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Bazmeg,Dave! Fiatal vagy még ehhez.....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sosem volt olyan jó és laza életem mint a suliban...
azóta is azt sírom vissza.

kötetlen társaság, lógás egész nap, lazaság, szabadidõ, igaz se kocsi, se pénz nem volt...

de mégis az volt a legjobb.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az a gond, hogy nem lehet bírni, ami a suliban van...az, hogy nincs csajom, hogy nem hívnak meg bulizni, azt kibírom, hát majd megyek másokkal bulizni meg lógni.

de a suli tisztára elkedvelenít, és nem csak engem...oszttársaim blogja mind arról szól, hogy mennyire rossz a suli...heti 40+ óránk van, nekem van, hogy reggel fél8ra bent kell lennem, és csak fél6kor szabadulok (programozófakt)...vagy elmegyek bringázni/személyes dolgokat intézni, de átlag 7re érek haza, és nem csak én, mindenki. este 10kor még nagyban tanulunk, ha másnapra fel akarunk készülni, és azt sem lehet mondani, hogy közben msnezünk, mert az osztály 3/4e legutoljára 2 hete volt bejelentkezve. átlagosan fél12kor kerülünk ágyba, és másnap reggel fél8ra már a suliban kell lenni, mert nulladik óra...és még csak most kezdtük el betanulni a szalagavatós osztálytáncot, stbstb...ezt nem lehet bírni, és még csodálkoznak a tanárok, hogy annyi kávét iszunk, meg hogy minden péntek "bajnokpéntek" az évfolyamnak (a bajnok egy sörözõ)...hétvégén semmit nem tanultam, pedig holnap matek/fizika doga, mindegyik fakttárgy, jameg németbõl felelés, 2 oldalt kellett volna megtanulni. holnapután meg töridoga 100 oldalból, már 1 hete tanulom, de még mindig nem megy...

és ez, hogy gyakorlatilag elmegy az életkedve az embernek a sulitól, felnagyítja az összes többi baját - nem egy olyan osztársam van, aki régen még mindig vigyorgott és örült az életnek, most meg életunt, és kedvtelen...

igazából a suli gond, és ez, hogy alapból úgy jövünk ki a kapun, mintha citromot nyaltunk volna, nem teszi könnyebbé a többi problémánkat...

holnap veszek görgõt, végre csináltam neki helyet... görgõzni fogok D 'n' B re minden nap legalább 1 órát (kint márr hûvös van, téli ruhám meg nincs), meg kondizni, ez talán segít majd...okt. 18tól kresz tanfolyam, novembertõl vezetek. de sajnos tanulni is kell...:(

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Dave
ez hülyeség. ettõl nem lesz jobb, ha itt sírsz.
volt nekem is ilyen világvége korszakom, de aztán rájöttem, felesleges sopánkodni, attól nem lesz jobb. Azóta szarok bele az ilyen dolgokba, aztán keresek mást, amiben örömem lelem (ezért csináltam C-s jogsit, meg Belföldit, Nemzetközit, meg ezért teszek még mellé OKJ-s szakmákat). Csináld azt amit szeretsz, menj bicajozni szard le mások véleményét. Nem fognak a szemüveg miatt sem megszólni, csak Te hiszed, hogy ez lesz. Bebeszélsz már magadnak rengeteg problémát, amik csak a Te fejedben élnek!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Dave, ne add fel!
Pár ötlet, amivel fel tudnád dobni a napod:

1. Ebédidõben ülj a kocsid tetején napszemüvegben, és egy hajszárítóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e.
2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat.
3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e vele sült krumplit.
4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövõ posta.
5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfõzõbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggõségbõl, tegyél bele újra rendes kávét.
6. Az összes csekkednek a "megjegyzés" részébe írd be, hogy "szexuális szolgáltatásokért".
7. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a próféta prédikációja szerint".
8. Ne hasznalj ekezeteket.
9. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.
10. Kérdezz meg embereket, hogy milyen nemûek.
11. A Drive ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.
12. Az operában énekelj együtt a darabbal.
13. Menj el egy versmondó estre és kérdezd meg, hogy a versek miért nem rímelnek.
14. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré és játsszál egy dzsungel hangokat tartalmazó relaxációs kazettát egész nap.
15. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd elmenni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.
16. Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy: "Nyertem! Nyertem! Már harmadszor ezen a héten!!!"
17. Amikor kifelé mész az állatkertbõl, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani: "Fussatok!!! Kiszabadultak!!!"
18. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy: "A rossz gazdasági helyzet miatt egyikõtöktõl meg kell válnunk."

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ugyanmár dávid!legyél emós!

hallod velem is szokott ilyen lenni csak ne hülyülj meg...nekem má majdnem sikerült...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
magginak jobbulást.

utálom az olyan barátokat, akik állítólag barátok, közben igyekeznek eltitkolni elõlem mindent...csak engem nem hívtak meg az osztályból az egyik oszttársunk búcsúbulijára (külföldre ment). csak engem nem hívtak meg a nyárbúcsúztatóra. pedig állítólag kedvelnek, és úgy is viselkednek velem...utálok szemüvegesnek lenni, a suliban még fel se mertem venni, mert tudom, hogy akkor még jobban piszkálnának. pedig nem tehetek arról, ahogy kinézek, ahogy arról sem, hogy rossz a szemem...és utálok reménytelenül szerelmesnek lenni - amikor már elfelejtem, akkor megint újra kezdõdik az iskola, megint alálkozunk, megint újra a szemébe nézek, és kezdõdik minden elölrõl.

nem látom a fényt az alagút végén, minden csak egyre rosszabb...csak ülök, és céltalanul bámulok ki a fejembõl, kattintgatok a gépen, vagy firkálok...egy betût nem tanultam a hétvégén, csak bámultam a könyvet...teljesen értelmetlen az életem, amihez volt motivációm, az mind hiábavaló volt...egyszerûen utálok élni.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Maggi,jobbulást, haversrác :(

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Olee: csak nem ez a te vasad?

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
maggi!

inkább nõ követne nõt :D
és akkor már Jémsz is szóba jöhetne télleg :)

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
LOL ma én is firkáltam majdnem:) Ház elõtt épp menõztem a "bótbajáróssal" azt kicsit jobban kirántottam az elejét... épp idõben leért a lábam:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ez most egy ilyan idõszak....esés esést követ

PTamás: ;)