Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Posted 2007. October 04. - 09:09

Dave: ne idegeskedj, fogd fel lazán---nem bírok ennyit olvasni korán reggel:)
Ja és én mindennap 6:45-kot elhúzók a busszal Gyõr citybe ( némi "verekedés" után) , 7:50- kor kezdünk legkésõbb negyed 3-ra befejezzük, hetente 2 edzés vana klubnál ill. 2 a Róthnál a gimiben és minden happy:) Ofõvel kell jóban lenni oszt' csá.
Posted 2007. October 04. - 07:55

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. October 04. - 04:12

dave a vegen elered, hogy letiltalak a picsaba osz nem fogom latni mit irogatsz.
telen mindenki tud sielni.
sielj nyaron
ha elmesz akkor meg majd azert fogsz utana sirni, mert gecik a tanarok amiert sielni voltal.
meg jo hogy mondtatok, hogy dr house
6 perc volt.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. October 04. - 01:41

Ezt utálom a sorozatokban, hogy 1hetet kell várni a kövi részre.
Posted 2007. October 04. - 00:22

Posted 2007. October 04. - 00:14

A sebesség mindent megold.
Posted 2007. October 04. - 00:00

Posted 2007. October 03. - 23:54

más: magyar lett az MTV.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. October 03. - 23:49

Posted 2007. October 03. - 23:45

btw ha kérdezhetem milyen edzés?
Posted 2007. October 03. - 23:43

Posted 2007. October 03. - 23:37

Nem szeretek verset elemezni. de sajnos muszáj

Posted 2007. October 03. - 23:34

Posted 2007. October 03. - 23:29

Palmi, nem az ofõ a gond. a programszervezõ. õ tényleg egy droid, és a számítógépes rendszer külön excel táblát generál neki sítábor elõtt, hogy kinek hány késése van, mi a tanulmányi átlaga - és szépen ki is húzza azokat a sorokat, ahol valamelyik érték nem stimmel...
mondjuk most eszembe jutott egy megoldás - a programszervezõ röplabda edzõ is, és mondta, hogy felvett csomó anyagot edzõtáborban, és össze kéne kicsit vagdosni meg lassítgatni némelyik mozdulatot. neki ez 30 nap lenne, de tudja, hogy nekem meg maximum 1.5 óra, és hogy örülne, ha megcsinálnám...
Posted 2007. October 03. - 23:21

"Éltanuló" vagy, jóban vagy az ofõvel, mi kell még?
Megmondod, hogy volt pár késésed, de Te nem igazán tehetsz róla, blabla és ugye emiatt nem kell kihagynom a sítábort?
Ennyi.
Nem kell mindent halál komolyan venni, fõleg nem a gimis éveket

Az meg egyszerûen felháborító, hogy tanulmányi átlag alapján bélyegzed meg azokat akiknek csak 1 késése van...

Posted 2007. October 03. - 23:15

csak idegesítõ, hogy a totál 2es tanulók simán mehetnek sítáborba 1 igazolatlan órával (mondjuk az más kérdés, hogy ofõ aláírja e az engedélyeztetõ lapot - de általában alá szokták, az ilyen balhés gyerekek nélkül tiszta hawaii az az 1 hét nekik is), a színötösök meg 5 darab 1-2perces késéssel meg tanulhatnak...
tam, jogos, amit mondasz, de szerinted én nem véletlenül indulok el 6:50kor itthonról? a suli mindösszesen 5 kilométerre van, semmi cifra, csak végig kell menni a fõúton. a busz a kiírás szerint 4-5 percenként jár. 7-8 perc a séta ki a megállóig, 5 perc a megálló és a suli között. tehát konkrétan azt ne mondd, hogy én vagyok a hibás, mert a 4-5 percenként járó buszokkal nem érek oda a suliba fél óra alatt? (merthogy van, amikor nem jön, van, amikor meg mintha öntenék a buszokat..)
Posted 2007. October 03. - 23:13

nem is tudtam
mind2en veszprémi uni - közgazdász?
"pénzt a gazdásznak!" vagyis inkább Tisztelet a Gépésznek

Posted 2007. October 03. - 23:08

/ugye tudod, hogy minden szabály alól van kibúvó, csak a megfelelõ illetékest kell megtalálnod? :chin:/
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. October 03. - 23:07

thez, burce
hétfõn nulladik órám van, 7:20-ra bent kell lennem, és 4kor szabadulok. kedden nulladik óra szintén, (matek a 0. és az 1 órám) 4kor szabadulok. szerdán nulladik óra, és 6ig bent vagyok (informatika). csütörtökön csak 10re megyek, de megint bent vagyok fél6ig, mert szalagavató próba. pénteken 8tól 6ig, megint infofakt. minden nap németóra, átlag 1 óra alatt megírható leckét adnak fel napróél napra csak németbõl - és akkor arról nem is szóltunk, hogy a faktos tárgyakból is napról napra készülni kell...
ez tûrhetõ lenne, csakhogy vannak rajtam kívülálló okok:
- reggel hiába vagyok kint 7:05kor a buszmegállóban, nem érek oda 7:30ra sem, pedig a suli busszal 10 percre van...egyszerûen nem jár rendesen, útfelújítás van mindenhol.
- az iskola 800 méteres környéke, mint tegnap írtam, fel van bontva, és eléggé nehéz megközelíteni a sulit - konkrétan 2 buszmegállóval elõbb kell leszállni, és onnét gyalogolni, márha éppen engedik a munkások.
- stúdiós is vagyok, és sajnos az új stúdiósfõnök semmihez nem ért, így mindent nekünk kell megcsinálnunk órák után - múlt héten 5 napból 3on este 7ig bent voltunk, és fénymásoltunk, vagy kábelekért mentünk el, vagy a projektorokat szereltük vissza - szóval általában órák után még legalább 1.5 órát a suliban töltök, ha nem többet, átlag fél7kor érek haza.
ezen kívül a fontosabb tárgyakból és nyelvekbõl ötös, a kevésbé érdekesekbõl négyes tanuló vagyok, és sportolok is. szóval nem igazán lehet mondani, hogy lógós vagyok és hogy nem veszek részt az iskola dolgaiban - a diákelnök után mi vagyunk a másik stúdióssráccal a fõ szervezõi diákrészrõl minden programnak (gólyatábor, gólyabál, bulik, diáknapok, illyés napok..).
és ilyen szarság miatt, mert 3x késtem 2, AZAZ kettõ percet (tehát összesen nem késtem egy fél igazolatlannyit sem) rajtam kívülálló okok miatt (miért iskolaidõben kell felbontani mindent? és a busz meg miért jár csak 10 percenként a kiiírt 4-5 helyett?), nem mehetek majd valószínûleg sítáborba...bezzeg az, aki csak egyszer késett, de akkor egy egész igazolatlan órát, az mehet, mert a szabály úgy van, hogy vagy 5 darab késés vagy 2 igazolatlan óra...egy határ f*szság az egész.
nyilvan ha veletlen rosszul alakulnak a dolgok, es ezzel a felsorolassal [a hatar faszsag reszt kihagynam a tobbi maradhat] besetalsz az igazgatosaghoz, el fognak engedni a sitaborba.
mellesleg en meg ugy indulok el meloba, hogy ha le is kesema buszt, vagy defektet kapok, meg akkor is idoben erjek oda. ha meg nem,a kkor ott vagyok nyitas elott 20perccel. nagy kaland. legalabb iszok egy kavet meg megnezem az emailjeimet. es nem engem b.sznak le
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. October 03. - 23:05

és szinte mindennap kések 2-3 percet..
egy rossz szót se kapok miatta. csaka kollegától. de azt meg ki nem sza.... ?

jó fönök, nagy elõny.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda