Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
43589 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
gázcsap megnyitva. egyébként levehetõ róla a kar, szóval arra van nyitva, amerre akarom.
itt nincs gond.

gáz süvítését nem hallom. hiányzott nekem is az a hang, de cserépkályhánál nem kell ilyennel foglalkozni :)
szikrának semmi helye nincs. nincs semmiféle ablakocska :)
fut néhány vezeték fentrõl le, s valahol eltûnik.

az összes elképzelhetõ variációt kipróbáltam. de meg se moccan.
lehet az van, amit Koca mond. dugulás lehet, tavaly tél óta nem nyúlt ehhez senki.

lehet átmegyek valamelyik csoporttárshoz, ahol fûtenek :)
holnap meg úgyis hazamegyek :D

edit
takaró nem kell, de egy fekete nagymellû forró ß³_#ájú jöhetne :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
konás: a gázcsap megvan nyitva? ha iegn utána számos gombot nyomd be! tarsd ugy. a felette levö szikrás gombot nyomkodjad még a kis üveg ablakocskán lent a konvektor alján gyujtóláng be nem gyullad. ha van gyujtóláng még tarsd nyomva a gombot. ha igy se jo akkor el van dugulva a kis csö ami a gázt adja a gyujtolánghoz. vagy nem ad szikrát a masina.

edit : ja bocs most vettem észre h hé én is leirta már :)
nembaj jobb 2x mint 1x se :D szolj h beröffent e? vagy küldjük a segélyszállítmányba az extra takarokat :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
lor,

van egy ilyen pedál, az arra szolgál, hogy miután 2 mmre beálíltottad a görgõt, azután nekifeszíti a guminak és kibiztosítja. a tekerentyû az valamit a pedálon állít, de érdemi különbséget nem találtam a két végállás között se adapterrel, se anélkül...dönteni meg nem lehet annyira hátra, hogy az adapter ráférjen...

nem értem, pedig nem vagyok egy mûszaki analfabéta...

na már nem azért, de a magyar kéziönyvben az van írva, hogy a Z adapter csak akkor kell, ha 24-es kereket vagy 26*1.75ös alattit akarok használni...a weblapokon meg azt írják, hogy az csak a 24eshez jó...hát szép.

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
ugy forgasd a gázcsapot hogy ne zárd el. csõvel párhuzamosan van nyitva.

vmelyik I v. II gombot nyomjad és ha hallod hogy jön a gáz számolj 20ig majd nyomkodd a pattogtatos gombot. szikrát kellene látni a jobb oldali kisablakon majd a pici gyujtólángot is. ha látod a lángot vársz picit és felengeded az egyes v kettes gombot. tekerentyû nincs rajta? intenzitást inkább az szabályozza - ha mégis lenne rajta szám 1-8ig akkor azt addig csavart a felfelé amig nem kattanés akkor kezd a fent leirtakat

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mi anno begyujtottunk a cserepkalyhaba vallfaval :D hideg volt, nem volt kedvunk kimenni faert.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
vmit biztos nyomni kell vmit meg csavarni
nyomni ugye itt azt ami kattog
/maskor pedal es a .../
forgatni meg ami engedi
esetleg mutass neki lanot hatha

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
valaki magyarázza már el, hogy a minoura mag 850-en (bringabutikos cucc) az a kis tekerentyû mi a halálra való? bárhogy tekergetem, a csontra felfújt 1.6os sportcontactol legalább 4-5 mm távolságra van a görgõ része, de ha azt a Z alakú adaptert felrakom, akkor meg mindenképp szétnyomja a gumit, annyira közel van....szétvet az ideg, holnap délelõtt ki akarom próbálni a görgõt, csak délutánra megyek be oktv-ra.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Szomszéd nincs? Hátha tudja.

Vashordó a szoba közepére aztán dobáljad az anyagot! :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ez nem megy. lakótárs is balfasz - bölcsész, városi. kéne tudnia.
bezzeg otthon a cserépkályhával nincs ennyi baj :D

felszedem a parkettát...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Igyál vmi töményet.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
NEEMúúgyértettem.

Megvannak, csak fel kell még rakni, vágod? :D Csak odáig nem jutottam el 5 óra alatt.

Bal oldali négyzet benyom, ami kattog azt meg nyomkodni.
Amit csavarni kell, azt meg az óra járásával ellentétes irányba ütközésig csavard.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ma szétkaptam a bringát, 1-tõl azon dolgoztam, de még nincs kész. Mármint az összerakás :D Kell még rá: szarv, lánc, e.váltó, markolat, elsõ tárcsafék dual controllal. Más asszem nem. Egész jól haladtam ahhoz képest h. mindent lepucoltam, bezsíroztam, grammmérlegen lemértem, felirtam.

szarvat Wenson-t vegyél rá. nagyon jó fogása van. ilyen 3 szög alakú, végén formázott mûanyag dugó! 1000 ft-ért vette haver az itteni greenzone-ban!

eváltó felülhúzós. meg ilyen masszívabb kialakítású.

tárcsafékedben maximum fékpofa csere, ha el van kopva, (nekem is kell majd venni, fémszemcsés lesz) de gyanítom, hogy Neked elég lenne egy légtelenítés/olajcsere is

amúgy

ilyen háziállat van a szoba sarkában.
Feltöltött kép
ért valaki hozzá? nem igazán tudom bemelegíteni. lassan megfagyok, fõleg így futás és fürdés után esne jól egy kis meleg.
ha kinyitom az ajtót, akkor felül van egy kör alakú mûanyag gomb két egymással szembe mutató háromszöggel. ezt tudom forgatni és benyomni is, amikor csattanó/pattanó hangot ad.
lenn van két gomb. négyszög alakúak. egyiken egy római 1-es, másikon római 2-es van. gondolom ez az intenzitást szabályozza.
a gázcsövön is elfordítottam a kart, de bas.ott beindulni

valaki tudna segíteni, hogy ne fagyjak meg? :o

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

ma nálunk is hasonló volt.
5en voltunk benn azon az órán, amire 80an vagyunk feljelentkezve. de ez még mindig nem negatív rekord. múltkor itt is 2en voltak.

Van tanítás? O.o

Nálunk sztem nincs. Nem mintha bemennék ha lenne...

Ma szétkaptam a bringát, 1-tõl azon dolgoztam, de még nincs kész. Mármint az összerakás :D Kell még rá: szarv, lánc, e.váltó, markolat, elsõ tárcsafék dual controllal. Más asszem nem. Egész jól haladtam ahhoz képest h. mindent lepucoltam, bezsíroztam, grammmérlegen lemértem, felirtam.

Jah és végre megjött a fehérje meg a multivitamin :)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ok mind1

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mehetne flickr, de akkor címet nekem is!

Egyébként köszi a segítséget Tommmas. :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
tommmas: flickr-re megy?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
OlaszRa pár magyar sort.

A google fordítót használom, de olyan fatális hülyeségeket mond néha hogy nem bízom benne.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Tud valaki olaszul? Nagyon kéne egy kis segítség olaszhoz! Pár sort kéne lefordítani. :scratchhe Nagyon alap szint is elég lenne

olaszRA vagy olaszRÓL?

http://babelfish.yahoo.com/

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts

Tud valaki olaszul? Nagyon kéne egy kis segítség olaszhoz! Pár sort kéne lefordítani. :scratchhe Nagyon alap szint is elég lenne

ha az angol megy neked vagy kozelben valakinek, akkor forditsd at eloszor angolra:
http://www.google.hu...age_tools?hl=en

Márkó76

Márkó76

vendég

• fórumtag
  • 89 posts
Ha tudsz angolul használd ezt az online fordítót, elég jó!

www.babelfish.altavista.com/tr