Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Indította
Dig
, 2006. február 23. 01:26
Írta 2007. október 25. - 11:10

úgy döntöttem h mind2 ezzel az üzenettel:
Semmi sem rendezettebb, mint az, amit a szeretet rendez el, és semmi sem szabadabb, mint amit a szeretet köt össze. (Chiara Lubich)
csak nem tudom h személysen, vagy találja meg õ, vagy ott legyek mikor megtalálja.....mert ha személyesen adom oda akkor bukik az üzenet varázsa
Semmi sem rendezettebb, mint az, amit a szeretet rendez el, és semmi sem szabadabb, mint amit a szeretet köt össze. (Chiara Lubich)
csak nem tudom h személysen, vagy találja meg õ, vagy ott legyek mikor megtalálja.....mert ha személyesen adom oda akkor bukik az üzenet varázsa
Írta 2007. október 25. - 11:06

csak ird oda kitõl kapta 
nehogy hirtelen másra gondoljon ...

nehogy hirtelen másra gondoljon ...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. október 25. - 10:47

rózsát tervezek üzenettel, beszéltem a szobatársával, míg órája van addig odarakja a párnájára.
ez így olyan sejtelmes, meg németórán mégsem adhatom oda neki.....utánna meg az szülinapi összeröffenésén már nem olyan ha ezren vannak.....
mi a hiba ?
ez így olyan sejtelmes, meg németórán mégsem adhatom oda neki.....utánna meg az szülinapi összeröffenésén már nem olyan ha ezren vannak.....
mi a hiba ?

Írta 2007. október 25. - 10:44

ezt komolyan kérded?
jesszus..
én egyiket se adnám. üzenettel
jesszus..
én egyiket se adnám. üzenettel

/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2007. október 25. - 10:42

egy kis közvélemény kutatás:
nagyon friss kapcsolatnál szülinapra:
valami bonbon-féle (Raffaello stb...) vagy egy szál rózsa üzetenttel ?
van egy elképzelésem, csak kíváncsi vagyok ki mit favorizál
nagyon friss kapcsolatnál szülinapra:
valami bonbon-féle (Raffaello stb...) vagy egy szál rózsa üzetenttel ?
van egy elképzelésem, csak kíváncsi vagyok ki mit favorizál
vendég_Charon_*
Írta 2007. október 25. - 10:13

Írta 2007. október 25. - 08:57

Oposszumnak sokat tortát hátulról farba.....
asszonypajtival is jól alakulnak a dolgok, ja és neki is Boldogot
asszonypajtival is jól alakulnak a dolgok, ja és neki is Boldogot
Írta 2007. október 25. - 08:33

Oposszum,sok tortát beléd
bódog 19.-et

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. október 24. - 23:07

mûködik a görgõ, szépen bekábeleztem hátra a bringaórát (holnap majd tolok képet:D, 5 darab postásgumival van megoldva)...és erre nem ferdén raktam fel a görgõ-részt és nem defektes a belsõ, ami hivatalosan vadi új (tegnap bontatlanul tettem bele, felfújtam rendesen, sima rubena belsõ...mára leengedett)? hát de!
Írta 2007. október 24. - 22:47

igaz o egyszer egy muanyag vodrot is beleejtett a gepbe
szepen eldaralta oszt ment a tejbe vhogy.
szepen eldaralta oszt ment a tejbe vhogy.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. október 24. - 21:58

matyi! letiltottál msnen mert leállítottam a géped?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2007. október 24. - 21:21

Írta 2007. október 24. - 21:07

anno haver is par hekto tej vmit ontott a lefolyoba
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. október 24. - 20:53

:-)))
ja, tényleg, ma folyattuk ki ~20hl seprõt, me "kolléga" nem vágta, hogy van ZÁRVA egy kibaszott szelep /ja 100mm D, elég szembeötlõ ~30cm-es nyitókar.../
szal, tandíj, má nagycsopiban :-)
ja, tényleg, ma folyattuk ki ~20hl seprõt, me "kolléga" nem vágta, hogy van ZÁRVA egy kibaszott szelep /ja 100mm D, elég szembeötlõ ~30cm-es nyitókar.../
szal, tandíj, má nagycsopiban :-)
vendég_Charon_*
Írta 2007. október 24. - 20:46

Mindenféle politikai célzat nélkül az elõzõ oldalak alapján mégis kell a tandíj.
A nap postja!!!!

Írta 2007. október 24. - 20:40

80 és 110 közötti pedálfordulattal menj. kb.
Amúgy erõbõl is lehet. Válts nagytányér-kónuszra és rakd max ellenállásra. Akkor már erõbõl kell nyomni
Amúgy erõbõl is lehet. Válts nagytányér-kónuszra és rakd max ellenállásra. Akkor már erõbõl kell nyomni

High5 ->A világ leggyorsabb sportitala
Írta 2007. október 24. - 20:39

Mindenféle politikai célzat nélkül az elõzõ oldalak alapján mégis kell a tandíj.
Írta 2007. október 24. - 20:25

na megcsináltam - BÉNA vagyok.
kicsit furcsa ez a görgõ még...jól érzem, hogy itt inkább pörgetni kell, mint erõbõl nyomni?
kicsit furcsa ez a görgõ még...jól érzem, hogy itt inkább pörgetni kell, mint erõbõl nyomni?
Írta 2007. október 24. - 20:25

egy karbantartás lehet h ráférne ha tavaly tél ota hozzá se nyultak. elöbb mondta faterom h nagymuternak anno egy pok volt az emlitett kis gázadagoló csöbe ezért nem ment. szétkapta megtisztitotta és jó volt. szerencsére nekünk se kell már ilyet seholse izzitgatni.
Írta 2007. október 24. - 20:22

mi anno begyujtottunk a cserepkalyhaba vallfaval
hideg volt, nem volt kedvunk kimenni faert.
nagyszüleim a mátrában a fát egy rozzant fa viskoban tárolják aminek a falai tetszõlegesen eltávolithatoak - egyszerre csak egy mert egyébként összedõl. fal kiszed, fás auto odatolat, fa beborit, fal visszarak. karácsonykor mindenféle világitás nélkül a fás kosárral tapogatás utján rakom a belevalot, majd vmi kreppapir féle kerül a kezeim közé. gondolom jo lesz az majd gyujtosnak nem kell fát apritani. bent a világosban láttam, hogy amit fogtam nem papir volt hanem egy lapos macska megszáradva. természetesen nem gyujtottunk be vele...állatbarátoktol elnézést
(jelenleg 1 saját és 1 befogadott cicmicünk van)
edit: eltömõdni is eltömõdhet, de ha hallod hogy jön a gáz az nem biztos hogy az, levegõ is lehet a rendszerben. ez esetben 1-2percig is nyomni kell
építkezés, utolagos hõszigetelés nem volt a házon monstanában? tuloldalt a szellõzõ, vagy a kémény nincs bedugva vmivel?
zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]